U bent hier: Jobevent

Jobevent

Op woensdag 6 december wordt van 14u tot 16u een Jobevent opgezet op Bedrijvencontactdagen. Dit gebeurt in samenwerking met VOKA, Stad Kortrijk en de VDAB. Het Jobevent gaat door op de beursvloer. U kan er als werkzoekende terecht bij deze exposanten die zich hiervoor openstellen. Hieronder vindt u alvast een overzicht van de vacatures bij de deelnemende exposanten:

 

 

Uitzendconsulente

Exposant:JobFIXers

Openstaande vacatures blijven niet lang open, want jij matcht elke job met de juiste kandidaat. Met een nooit geziene drive, doorzettingsvermogen en met een overdosis enthousiasme zorg jij ervoor dat zowel kandidaat als bedrijf overdonderd zijn met het resultaat en nog nooit zo tevreden geweest zijn.

Bouwkundig Projectleider

Exposant:MIDES

Als projectleider ben je verantwoordelijk voor de voorbereidingsfase tem oplevering van je projecten, en ben je verantwoordelijk voor budgetopvolging.

Coach outplacement en loopbaanbegeleiding

Exposant:AUXILIOS

HERSTART, gelegen in Roeselare, is een deelproject van AUXILIOS bvba. De doelstelling van Herstart is om mensen terug al fluitend naar hun werk te laten gaan na loopbaan- of outplacementbegeleiding.

Aankoopmedewerker

Exposant:GEERS INDUSTRIE

Als aankoopmedewerker ben jij verantwoordelijk voor het beheer van ons leveranciersbestand.

Junior Paralegal - K law - Kortrijk

Exposant:KPMG

Legal issues are part of a company’s development strategy. The challenge faced by K law is to offer legal advice that meets our clients’ business objectives. We deliver a multidisciplinary and creative approach, which enables our clients to keep their business moving forward. Our lawyers have deep technical knowledge and are trusted specialists in their respective fields of law. Across corporate and M&A, banking, tax, real estate, public, commercial law, and more, the team has extensive experience and the right approach to help our clients. In short, our lawyers are effective, proactive and creative.At K law, we work in multidisciplinary teams as well as collaborate with clients at every stage of the process. We formulate innovative and technically sound strategies. We are focused on building strong relationships with our clients and with stakeholders of all kinds. Due to our rapid expansion, K law is looking for a Paralegal Assistant to join our legal team.

Project Sales Engineer

Exposant:RANDSTAD PROFESSIONALS

Ben je op zoek naar een uitdagende job waar je zowel jouw sales als jouw technische kwaliteiten kan gebruiken? Lees dan zeker onderstaande vacature.

Junior Business Developer Benelux, Frankrijk & Duitsland Regio Oudenaarde

Exposant:ERGON RECRUITMENT

Voor één van onze klanten, Een mooie internationale speler, zoeken we een: Junior Business Developer Benelux, Frankrijk & Duitsland Regio Oudenaarde

Internal sales medewerker

Exposant:CLUMA ENGINEERING

Cluma engineering is een snelgroeiende West-Vlaamse KMO met gek veel passie voor tillen en hijsen. Bij cluma engineering kom je terecht in een modern bedrijf met no-nonsense teamspirit, waar Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen hoog aangeschreven staat.

Hulprecyclageparkwachter

Exposant:IMOG

Hou je er van mensen op weg te helpen met het sorteren van materialen, heb je het graag proper en correct, werk je graag in de buitenlucht,... ? Dan is dit wellicht de job die je zoekt. Lees zeker verder!

CNC MACHINEBEDIENER - lang draaiwerk

Exposant:AGO JOBS & HR

Voor een firma in Kortrijk gaat AGO op zoek naar een CNC-machinebediener voor lang draaiwerk in 2 of 3 ploegen.

Tapijtafwerker - 2 ploegen regio Waregem

Exposant:FORUM JOBS / TECQUALITY

Voor een bedrijf in Waregem zijn wij op zoek naar een gemotiveerde tapijtafwerker (m/v). Je bent verantwoordelijk voor de afwerking van tapijten (afsnijden, randafwerking, ...)

Junior dossierbeheerder in Ieper (deeltijdse tewerkstelling mogelijk)

Exposant:SBB Accountants en Adviseurs

SBB Accountants & Adviseurs is het grootste accountants- en adviesbureau in Vlaanderen met ruim 30 kantoren en meer dan 400 medewerkers. Vandaag begeleiden wij meer dan 20.000 ondernemers, vrije beroepen en vzw's, in elke fase van hun activiteit. Wij hebben sterke ambities om te groeien en zoeken voortdurend nieuw talent om dit te realiseren. Wij bieden een job in je regio en zetten in op leer- en ontwikkelingskansen. Zo investeren wij voluit in onze huidige en nieuwe collega’s!

FISCALIST (Gent)

Exposant:TITECA ACCOUNTANCY

Welkom! Titeca Accountancy is geen standaard boekhoudkantoor dat enkel met cijfers jongleert. Wij leven en werken dichtbij ondernemers, zij aan zij. Titeca Accountancy is een sterk groeiend, fullservice, vooruitstrevend boekhoudkantoor met 10 verschillende vestigingen en 175 medewerkers en accountants verspreid over West-, Oost-Vlaanderen en Henegouwen. Bij Titeca Accountancy is werken fun, het resultaat van een inspirerende en energieke dialoog met onze ondernemers. Smaakt naar meer? Vergezel ons in een open werkomgeving, met ruimte voor initiatief, mens en communicatie.  Door onze groei zijn wij momenteel op zoek naar een Fiscalist om het kleine, maar dynamische SPE-team in Gent te vervolledigen. SPE is een multidisciplinaire groep van juristen, fiscalisten en economisten. Deze afzonderlijke unit is opgedeeld in 3 gespecialiseerde cellen die zeer nauw samenwerken om zo een gespecialiseerde dienstverlening te leveren aan onze klanten.

Conceptingenieur (m/v)

Exposant:Callens & EMK

Callens & EMK is in België een toonaangevend engineering-, installatie- en servicebedrijf in de warmte- en luchttechniekbranche. Wij ontwerpen, verkopen, verhuren, installeren en onderhouden stoom- en thermische olieketels, industriële buisleiding- en verwarmingssystemen alsook installaties met luchttechnieken, energierecuperatiesystemen en WKK’s. Met 160 enthousiaste medewerkers en meer dan 4000 klanten uit diverse industriële sectoren, realiseren we een jaarlijkse omzet van ongeveer 40 miljoen euro. Om onze toekomst te versterken en verder uit te bouwen zijn wij op zoek naar een enthousiaste celebrities.

CHAUFFEUR C en CE

Exposant:AGO JOBS & HR

Ben je op zoek naar een job als chauffeur CE en heb je de nodige attesten en ervaring solliciteer dan bij Ago Jobs & Hr Wij hebben talrijke vacatures voor chauffeurs zowel voor distributie als langeafstandsritten Interesse : contacteer ons via kortrijk@ago.jobs of 056 25 82 44

Engineer Sales Support / Design (Brugge)

Exposant:LYBOVER GROUP

Voor ons bedrijf Motogroup in Brugge zijn wij op zoek naar een Engineer Sales Support / Design

Account Manager (m/v) B2B

Exposant:ELINDUS

Elindus is op zoek naar een Account Manager (m/v). Elindus is een Belgische energieleverancier gevestigd in Kortrijk. Wij leveren gas en elektriciteit aan zakelijke klanten in België. De energiesector is één van de boeiendste sectoren waarin je kunt werken, gezien deze continu verandert. Voor ons team zijn wij momenteel op zoek naar een Account Manager die niet schrikt om bij te leren. Elektriciteit en gas zijn twee uitdagende producten om bij de klant aan te brengen.

Finance & Administration Manager

Exposant:AGO INTERNATIONAL

Onze opdrachtgever maakt deel uit van een gerenommeerde holding actief in projectontwikkeling met jarenlange ervaring. De focus ligt op het ontwikkelen en uitbaten van nieuwbouwprojecten in België, Duitsland, Noord- en Zuid-Frankrijk. De groep met 42 jaar ervaring is marktleider op vlak van beleggingsvastgoed en tweede verblijven. Voor hun kantoor in Noord-Frankrijk en Gent zoeken zij een Tweetalige (FR / NL) Finance & Administration Manager (m/v)

Brandertechnieker (m/v)

Exposant:Callens & EMK

Callens & EMK is in België een toonaangevend engineering-, installatie- en servicebedrijf in de warmte- en luchttechniekbranche. Wij ontwerpen, verkopen, verhuren, installeren en onderhouden stoom- en thermische olieketels, industriële buisleiding- en verwarmingssystemen alsook installaties met luchttechnieken, energierecuperatiesystemen en WKK’s. Met 160 enthousiaste medewerkers en meer dan 4000 klanten uit diverse industriële sectoren, realiseren we een jaarlijkse omzet van ongeveer 40 miljoen euro. Om onze toekomst te versterken en verder uit te bouwen zijn wij op zoek naar een enthousiaste celebrities.

Ontwerper machines / installaties

Exposant:FRAXINUS

Als ontwerper zal je in een team van collega ontwerpers voornamelijk het mechanisch ontwerp in 3D uitvoeren. Je werkt mee aan gedeelten van projecten met je collega’s die een zeer aangenaam en open team vormen. Op termijn en mits de nodige ervaring zal je je eigen installaties van A tot Z beheren, ontwerpen, opvolgen, enz.

Allround Bediende voor een familiaal bedrijf te Ieper

Exposant:TALENTUS

Talentus rekruteert talent. Dat doen wij met een stabiele ploeg van gemotiveerde medewerkers die over jaren ervaring beschikken in het vak. Voor elke gemotiveerde kandidaat vinden wij de job die het best bij zijn of haar talenten past. Wij zijn de partner voor werving en selectie van vaste medewerkers en uitzendkrachten. Onze klant, een klein familiaal bedrijf gelegen te Ieper, is op zoek naar een Allround Bediende om hun team te versterken.

Business Development Manager

Exposant:AGO INTERNATIONAL

Onze klant is een IT bedrijf met haar eigen ontwikkelingsteam in het Gentse. Om de groei verder te ondersteunen zijn zij op zoek naar een accountmanager met een gedreven solution sales mentaliteit.

Productiemedewerker metaal

Exposant:GO 4 JOBS MIDDEN WEST-VLAANDEREN

Stabiele job, ook geschikt voor schoolverlaters! Snelle start en mooie verloning (meer dan 14€/u!). Toffe groep collega's en een vast contract na geslaagde proefperiode.

Projectleider Industriële omgeving

Exposant:MIDES

Als projectleider ben je vanaf voorbereidingsfase tem oplevering aanspreekpunt binnen je projecten en ben je intern het aanspreekpunt voor alle technische uitdagingen.

Telecommakelaar - Sales - Accountmanager regio Brussel

Exposant:JSM COMMUNICATIONS

Ons salesteam zoekt een nieuwe collega om bestaande en nieuwe klanten te bezoeken in de regio Brussel (LET OP: perfecte tweetaligheid is een vereiste). Ben jij de geschikte persoon en beschik je over de nodige capaciteiten en de drive om bedrijven te helpen? Meld je dan gelijk aan!

Analist-programmeur

Exposant:SOFT NAERT

Soft Naert is een IT bedrijf dat al 37 jaar ervaring heeft in het ontwikkelen van bedrijfsapplicaties voor verschillende sectoren. Doorheen de jaren hebben we een aanzienlijk klantenbestand opgebouwd, zowel nationaal als internationaal. Als bedrijf boeken we ieder jaar een sterke groei en zijn we voortdurend op zoek naar gedreven en geëngageerde medewerkers om dit te ondersteunen

Payroll Advisor

Exposant:TVH GROUP

BUSCHAUFFEUR

Exposant:COACH PARTNERS WEST-VLAANDEREN

Coach Partners is steeds op zoek naar bekwame buschauffeurs

Kwaliteitsmedewerker - Deliconstruct

Exposant:SPIESSENS MACHINEBOUW

Deliconstruct heeft zich in de loop der jaren ontwikkelt als een heel belangrijke speler op het gebied van toelevering van metalen onderdelen. Wij specialiseren ons vooral op plaatbewerking en projectbouw.

Elektricien/ monteur zonnepanelen

Exposant:ECOPUUR

Ben je gebeten door techniek en wil je al doende veel leren in een duurzame, groeiende onderneming? Ecopuur biedt je deze kans!

Inpakker - 3 ploegen regio Kortrijk

Exposant:FORUM JOBS / TECQUALITY

Voor een textielbedrijf in de regio van Kortrijk zijn we op zoek naar een inpakker die kan werken in 3 ploegen. Je bent verantwoordelijk voor het afsnijden, oprollen en inpakken van afgewerkte tapijtrollen.

Carrossier lakspuiter

Exposant:BARISEAU MOTTRIE

Carrossier lakspuiter

Internal Sales / Werkvoorbereider- Roeselare

Exposant:TALENT ANGELS

Voor een klant zijn we op zoek naar een werkvoorbereider: Je ben je de schakel tussen bedrijf en klant en sta je in voor de nauwkeurige analyse en verwerking/opvolging van bestellingen/projecten.

Projectingenieur Automatisering

Exposant:VANHEEDE ENVIRONMENT GROUP

De inzameling van huishoudelijke verpakkingen staat voor een ingrijpende verandering met de uitbreiding van PMD naar P+MD. Hierdoor staat ons sorteercentrum voor belangrijke investeringen. Om het projectteam te versterken die deze transitie moet realiseren, zoeken we een ingenieur met kennis en ervaring in automatisatie.

Group Marketing & Communications Manager

Exposant:AGO INTERNATIONAL

Onze opdrachtgever, een internationale financieel sterke onderneming, gelegen in de regio Kortrijk, is marktleider en trendsetter in zijn sector . Ter versterking van hun team rekruteren zij momenteel een Group Marketing & Communications Manager

Constructeur

Exposant:CALLEWAERT INDUSTRIES

Maak je graag constructies (bordessen, trappen, transportbanden, leuningen, trechters... in staal of RVS), op maat van de klant, en wil je kwaliteit afleveren? Dan ben jij de knappe kop die wij zoeken!

QC Welding Engineer

Exposant:AGO INTERNATIONAL

Onze klant, gevestigd in Zuid-West-Vlaanderen, is een toonaangevende leverancier van industriële totaaloplossingen en biedt een unieke combinatie van gespecialiseerde competenties in project management, engineering, productie en realisatie. Wegens de sterke groei van het bedrijf zoeken zij momenteel een QC WELDING ENGINEER

Werfleider luchttechnische installaties (m/v)

Exposant:Callens & EMK

Callens & EMK is in België een toonaangevend engineering-, installatie- en servicebedrijf in de warmte- en luchttechniekbranche. Wij ontwerpen, verkopen, verhuren, installeren en onderhouden stoom- en thermische olieketels, industriële buisleiding- en verwarmingssystemen alsook installaties met luchttechnieken, energierecuperatiesystemen en WKK’s. Met 160 enthousiaste medewerkers en meer dan 4000 klanten uit diverse industriële sectoren, realiseren we een jaarlijkse omzet van ongeveer 40 miljoen euro. Om onze toekomst te versterken en verder uit te bouwen zijn wij op zoek naar een enthousiaste celebrities.

Junior Commercial Export

Exposant:AGO INTERNATIONAL

Onze opdrachtgever is een succesvolle onderneming gevestigd in de regio Zuid-West-Vlaanderen. Op heden zoeken zij een (m/v): Junior Commercial Export

Installateur Sanitair & HVAC

Exposant:Goddeeris Industrial Piping

Goddeeris NV is een gezonde, sterk groeiende KMO waar krachtig familiale betrokkenheid belangrijk is. Goddeeris is zowel actief op de industriële Piping - markt , als in HVAC. Goddeeris staat voor Gezien ons bedrijf in volle groei is, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde collega's.

Kantoorverantwoordelijke

Exposant:JobFIXers

De verantwoordelijkheid van een eigen kantoor? Die grijp jij met beide handen. Het is joúw kantoor, en het jouwe alleen. Niemand anders heeft er zoveel in te zeggen en weet er zoveel over als jijzelf.

Process Engineer - Innovatie

Exposant:ENGINITY

Project Engineer ORM

Exposant:STOW INTERNATIONAL

In overleg met de Key Account Manager analyseer je projecten op basis van hun lastenboeken en layout tekeningen. Je screent de plannen en het lastenboek grondig en je verzamelt de nodige gegevens om op basis daarvan een offerte op te maken. Je bent het aanspreekpunt voor de uitgestuurde offertes en je geeft technische ondersteuning waar nodig. Bij uitvoering van het project bereidt je de materiaallijsten en stuktekeningen voor en blijf je het project intern opvolgen. Je communiceert hierbij met de andere afdelingen planning, aankoop en logistiek.

Technical Support Service RWA/RWC (Waregem)

Exposant:LYBOVER GROUP

Voor ons bedrijf Keller te Waregem zijn we op zoek naar een Technical Support Service voor de afdeling Rook-en Warmte Afvoer/compartimentering

Sales Engineer Air Treatment

Exposant:ALMECO

Gemotiveerde professional // sterke verkoops- en onderhandelingsvaardigheden // custom-made installaties // van A tot Z

Data Officer

Exposant:TVH GROUP

Projectvoorbereider

Exposant:AGO INTERNATIONAL

Onze klant is actief in de projectontwikkeling. Voor hun grootschalige projecten zijn we op zoek naar een (m/v): PROJECTVOORBEREIDER

Field Support Engineer

Exposant:COOPMAN ORONA

Coopman Orona, opgericht in de jaren ’60 en gelocaliseerd in Waregem, is uitgegroeid tot één van de toonaangevende spelers op de Belgische markt. Coopman Orona stelt ongeveer 200 mensen te werk en realiseert met zijn diverse business units een omzet van om en bij de 45 miljoen euro. Het bedrijf maakt deel uit van de internationale groep Orona in Spanje. Voor ons kantoor in Waregem zijn wij momenteel op zoek naar een Field Support Engineer

Teamleider

Exposant:DECOCK PLANTS

Als teamleider werk je in onze productie en ben je verantwoordelijk voor een team van een 8 tal personen. Je stuurt deze mensen dagelijks aan en zorgt dat men optimaal kan presteren. Hierbij dien je steeds te controleren dat de hoogstaande kwaliteit van onze producten gegarandeerd is. Je durft mee te denken om zaken te optimaliseren en processen aan te passen. Je werkt in een boeiende omgeving tussen de planten. Ervaring binnen de sector is echter geen vereiste.

SALES ENGINEER

Exposant:AMCAL POMPEN

AMCAL POMPEN is een expansieve, familiale KMO gevestigd te Lichtervelde. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van pompen en compleet op maat uitgewerkte pompsystemen. Om ons team te versterken, zoeken wij een (m/v) Sales Engineer

Test Automation Engineer

Exposant:M2Q

M2Q is een dynamisch en snelgroeiend IT bedrijf binnen de Cronos groep, gericht op state-of-the-art testing oplossingen aan de hand van sterk gegronde testing technieken en methodologieën. Onze klanten helpen om de juiste tests uit te voeren zodat de kwaliteit van hun nieuwe software vaststaat bij een Go Live: dat is onze belangrijkste doelstelling

Riskmanagers en welvaartplanners gezocht

Exposant:MADESCO & MASLO VERZEKERINGSDIENSTEN

Na meer dan 30 jaar zijn wij geëvolueerd van verzekeringsmakelaar naar Riskmanagers & Welvaartplanners. Naast onze verzekeringsactiviteiten als makelaar (MADESCO) bieden we onze klanten aanvullende diensten aan, onder de naam MASLO.

HR Officer met passie voor Payroll regio Waregem

Exposant:ERGON RECRUITMENT

Voor één van onze klanten, Een groeiende KMO, zoeken we een HR Officer met passie voor Payroll regio Waregem

Operator lasrobot

Exposant:SHAPES METALWORKS

Voor onze site te Gullegem zijn wij op zoek naar een operator lasrobot. Bij interesse kunt u Dhr. Dirk Haerinck telefonisch contacteren op het nummer 056/42 49 70 of per mail op dirk.haerinck@shapesmetalworks.be

Accountmanager West-en Oost-Vlaanderen

Exposant:AGO INTERNATIONAL

Onze opdrachtgever, een sterk groeiende, familiale onderneming in het Kortrijkse, werft momenteel aan: een Accountmanager West- en Oost-Vlaanderen.

Schadebeheerder internationale claims regio Gent

Exposant:ERGON RECRUITMENT

Voor één van onze klanten, een verzekeringsmaatschappij, zoeken we een Schadebeheerder internationale claims regio Gent

Release / QA Manager

Exposant:M2Q

M2Q is een dynamisch en snelgroeiend IT bedrijf binnen de Cronos groep, gericht op state-of-the-art testing oplossingen aan de hand van sterk gegronde testing technieken en methodologieën. Onze klanten helpen om de juiste tests uit te voeren zodat de kwaliteit van hun nieuwe software vaststaat bij een Go Live: dat is onze belangrijkste doelstelling.

SALES / ACCOUNT MANAGER

Exposant:SOFATECH

Zin om onze IT-squad te vervoegen? Bezoek onze stand en maak kennis met het Sofatech Team! Team up with talent! Bekijk jouw toekomstige collega’s op www.sofatech.be/contact Tot snel, www.sofatech.be/vacatures

Isolateur industriële toepassingen

Exposant:CGK Group

CGK Group biedt totaaloplossingen voor opslag, handling en gebruik van gevaarlijke vloeistof¬fen. Piping en dosering, opslagsystemen, veilig werken en isolatie: 4 expertises allemaal onder 1 dak. Ons op en top professioneel team van ingenieurs, vakspecialisten en technici werkt naadloos samen voor het ontwerpen, installeren, onderhouden en isoleren van alle installaties en leidingen voor (chemische) processen.

Office Manager Mechelen

Exposant:Let's Work

Let's Work is reeds 15 jaar actief op vlak van HR (rekrutering, selectie, payrolling, inhouse,..) De laatste 2 jaar kennen wij een enorme groei, wat ook met zich meebrengt dat wij steeds op zoek zijn naar gemotiveerde gelukkige medewerkers. Voor ons kantoor in Mechelen, zijn wij op zoek naar een officemanager.

Senior Inkoper/ Prospecteur regio Brabant

Exposant:AGO INTERNATIONAL

Onze klant, een succesvolle projectontwikkelaar regio Brussel, zoekt voor het uitbreiding van haar team dringend een (m/v): Senior Inkoper – Prospecteur regio Brabant

Operator lasermachines

Exposant:SHAPES METALWORKS

Voor onze site te Gullegem zijn wij op zoek naar een operator voor lasermachines. Bij interesse kunt u Dhr. Dirk Haerinck telefonisch contacteren op het nummer 056/42 49 70 of per mail op dirk.haerinck@shapesmetalworks.be

Ervaren extern monteur metaalconstructie

Exposant:BMC

BMC is steeds op zoek naar ervaren monteurs in de metaal voor het plaatsen van kleine tot grotere constructies op verschillende werven. Deze job biedt veel afwisseling aan.

SENIOR SYSTEM ENGINEER - TEAMLEAD

Exposant:EASYPAY GROUP

EASYPAY GROUP is een full service HR partner met een wijd verspreid kantorennet in België. Voor onze hoofdzetel in Meulebeke zijn we op zoek naar een Senior System Engineer - Teamlead

Automation Engineer

Exposant:RANDSTAD PROFESSIONALS

Op zoek naar een nieuwe uitdaging als Automation Engineer in een internationale omgeving? Lees dan snel onderstaande vacature.

Junior Project Engineer

Exposant:RANDSTAD PROFESSIONALS

Ben jij sterk in stabiliteits- en sterkteberekeningen en ben jij op zoek naar een job als Projectingenieur?

Tegelzetter

Exposant:W. ROELSTRAETE

Ervaren tegelzetter

Werfleider Automatisering (m/v)

Exposant:CERATEC

Voor de afdeling Automatisering in Ploegsteert zijn we op zoek naar werfleiders.

Marketing Assistent

Exposant:AGO INTERNATIONAL

Onze klant is een grootspeler in houtimport. Hun succes danken zij aan hun innovatieve denkwijze en een continu streven naar kwaliteit. Ter versterking van hun team in Gent of Oostende zoeken zij een: Marketing Assistent

Hulpmagazijnier

Exposant:VANHEEDE ENVIRONMENT GROUP

Voor onze site in Geluwe zoeken wij een hulpmagazijnier die assisteert in het wisselstukkenmagazijn (garage van personenwagens en vrachtwagens).

Storingstechnieker - elektro-mecanicien

Exposant:CALLEWAERT INDUSTRIES

Zijn storingen oplossen voor jou een koud kunstje? Hou je ervan zowel elektrisch als mechanisch de machines de baas te zijn? Dan ben jij misschien wel de knappe kop die wij zoeken!

Vertegenwoordiger Belgische markt

Exposant:BELTING

Belting BVBA is een sterk groeiende en creatieve organisatie welke opereert in een dynamische branche. We zijn ondermeer gespecialiseerd in rubber- en pvc transportbanden voor allerlei sectoren. Binnen Belting BVBA werken wij met een jong, gedreven en ambitieus team. Op dit moment is er nood aan uitbreiding in ons team en daarom zijn we op zoek naar een vertegenwoordiger voor de Belgische markt om ons team te komen versterken.

Hospitality Officer

Exposant:COOPMAN ORONA

Coopman Orona, opgericht in de jaren ’60 en gelocaliseerd in Waregem, is uitgegroeid tot één van de toonaangevende spelers op de Belgische markt in de liftsector. Coopman Orona stelt ongeveer 200 mensen te werk en realiseert met zijn diverse business units een omzet van om en bij de 45 miljoen euro. Het bedrijf maakt deel uit van de internationale groep Orona in Spanje. Voor onze zetel in Waregem zijn wij momenteel op zoek naar een Hospitality Officer

Production Engineer

Exposant:RANDSTAD PROFESSIONALS

Bent je dynamisch, probleemoplossend, stressbestendig en hou je van een productie omgeving? Dan is deze job misschien iets voor jou!

Elektrotechnieker

Exposant:BLUE-GARDEN TEAM

Droom je over domotica, bekabeling, verlichting en elektrische oplossingen? Wil je graag je talent gebruiken of stimuleren in een toffe omgeving waar eigen inbreng enorm geapprecieerd wordt? Wel dan ben jij onze volgende werkkracht!

ACCOUNTANT (Ieper, Waregem, Kortrijk, Maldegem & Moeskroen)

Exposant:TITECA ACCOUNTANCY

Welkom! Titeca Accountancy is geen standaard boekhoudkantoor dat enkel met cijfers jongleert. Wij leven en werken dichtbij ondernemers, zij aan zij. Titeca Accountancy is een sterk groeiend, fullservice, vooruitstrevend boekhoudkantoor met 10 verschillende vestigingen en 175 medewerkers en accountants verspreid over West-, Oost-Vlaanderen en Henegouwen. Bij Titeca Accountancy is werken fun, het resultaat van een inspirerende en energieke dialoog met onze ondernemers. Smaakt naar meer? Vergezel ons in een open werkomgeving, met ruimte voor initiatief, mens en communicatie.  Door onze groei zijn wij momenteel op zoek naar een boekhouder/accountant om het dynamische Titeca team in Ieper, Waregem, Kortrijk, Maldegem of Moeskroen aan te vullen.  Als accountant beheer je autonoom je dossiers. Je bent steeds de eerste contactpersoon, waardoor je in geen tijd een echte sparringpartner wordt van je klantondernemers.

Verantwoordelijke Planning & Logistiek

Exposant:AGO INTERNATIONAL

Onze opdrachtgever, een gerenommeerd familiaal aannemersbedrijf, met vestigingen in Vlaanderen en Wallonië, werft momenteel aan, een Verantwoordelijke Planning en Logistiek

Business Development Manager

Exposant:LOGI-TECHNIC

Om onze marktpositie verder te ontwikkelen wordt er gezocht naar een ervaren Business Development Manager (m/v) vanuit het filiaal Gent.

Liftmonteur

Exposant:COOPMAN ORONA

Coopman Orona, opgericht in de jaren ’60 en gelocaliseerd in Waregem, is uitgegroeid tot één van de toonaangevende spelers op de Belgische markt. Coopman Orona stelt ongeveer 200 mensen te werk en realiseert met zijn diverse business units een omzet van om en bij de 40 miljoen euro. Het bedrijf maakt deel uit van de internationale groep Orona in Spanje. Wij zijn momenteel op zoek naar een monteur

Projectcoördinator (extern) utiliteitsbouw

Exposant:AGO INTERNATIONAL

Onze klant is sinds jaren een gereputeerde en sterke familiale onderneming met een topkwaliteitsimago in de bouwwereld. De firma realiseert totaalprojecten in utiliteits-, woning-, villa- en appartementsbouw. Momenteel rekruteert de onderneming voor onmiddellijke indiensttreding (m/v): Projectcoördinator (extern) utiliteitsbouw

RECRUITER

Exposant:TITECA ACCOUNTANCY

Welkom! Titeca Accountancy is geen standaard boekhoudkantoor dat enkel met cijfers jongleert. Wij leven en werken dichtbij ondernemers, zij aan zij. Titeca Accountancy is een sterk groeiend, fullservice, vooruitstrevend boekhoudkantoor met 10 verschillende vestigingen en 175 medewerkers en accountants verspreid over West-, Oost-Vlaanderen en Henegouwen. Bij Titeca Accountancy is werken fun, het resultaat van een inspirerende en energieke dialoog met onze ondernemers. Smaakt naar meer? Vergezel ons in een open werkomgeving, met ruimte voor initiatief, mens en communicatie.  Voor de versterking van ons HR-team zijn wij momenteel op zoek naar een Recruiter met passie voor Social Media voor ons hoofdkantoor te Roeselare.

Tool Engineer regio Brugge

Exposant:TALENTUS

Talentus rekruteert talent. Dat doen wij met een stabiele ploeg van gemotiveerde medewerkers die over jaren ervaring beschikken in het vak. Voor elke gemotiveerde kandidaat vinden wij de job die het best bij zijn of haar talenten past. Wij zijn de partner voor werving en selectie van vaste medewerkers en uitzendkrachten. Onze klant is een sterke internationale speler te Brugge.

Automation Engineer - innovatie

Exposant:ENGINITY

Chauffeur vrachtwagen CE

Exposant:VD MACHINERY

Voor VD Machinery, gespecialiseerd in de verhuur van machines voor bouw en industrie, zijn wij dringend op zoek naar een vrachtwagenchauffeur CE. Ervaring met zwaar grondverzet is een pluspunt!

Projectontwikkelaar - Aankoper Projectgronden

Exposant:AGO INTERNATIONAL

Onze klant, gevestigd in West-Vlaanderen, is een bouwbedrijf gespecialiseerd in het realiseren van nieuwbouw gezinswoningen en appartementen in West- en Oost- Vlaanderen, en dit van ontwerp tot oplevering. Ter versterking van het team zijn ze momenteel op zoek naar een PROJECTONTWIKKELAAR/AANKOPER PROJECTGRONDEN (OOST- & WEST-VLAANDEREN)

Sorteerder/Sorteerster PMD

Exposant:IMOG

Kan je efficiënt en kwaliteitsvol werken zowel zelfstandig als in teamverband? Vind je een goede sortering van PMD belangrijk voor een goede verwerking tot nieuwe grondstoffen? Dan is deze job vast iets voor jou! Lees zeker verder.

Account manager

Exposant:KORAZON

Ben je een volhouder? Denk je oplossingsgericht? Kan je actief luisteren? Zegt customer intimacy jou iets? Dan ben je goed gestart om je te ontplooien tot topverkoper bij Korazon.

International Sales Representative in Deinze (interim optie vast)

Exposant:ERGON RECRUITMENT

Voor één van onze klanten, een mooie KMO met internationale contacten, zoeken we een International Sales Representative in Deinze (interim optie vast)

Elektrotechnieker

Exposant:DL OPERATIONS

dL Operations bvba Roeselare is actief in constructie, onderhoud & montage bij tal van industriële klanten. Een familiale onderneming met eigen werkplaats waar we stukken tem 25 ton vervaardigen met eigen plaatsingsdienst. Momenteel zijn we dringend op zoek naar een ervaren elektrotechnieker / electricien die bij de klant medeverantwoordelijk is voor het opsporen van elektrische storingen (80%) alsook mechanische interventies (20%) aan allerhande metaalbewerkingsmachines. Dit kan gaan tot aan – en loskoppelen van motoren, opstarten van installaties, preventief onderhoud, het assisteren bij nieuwe projecten alsook onderhoud van gebouwen & facilities. dL Operations staat in voor kwaliteit, zowel voor de eigen medewerker als klant.

Calculator/ Werfvoorbereider

Exposant:AGO INTERNATIONAL

Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in grond- en afbraakwerken voor bedrijven en overheden. Om het team in Kruishoutem te versterken, is het bedrijf op zoek naar een enthousiaste (m/v): Calculator/ Werfvoorbereider

Field Service Engineer

Exposant:Getra NV

Getra is in Belux de toonaangevende marktleider in industriele codeertechnieken: het betreft inktjetapparatuur, etiketteertoestellen, laser- en thermotransfertprinters voor het printen van vervaldata, productiecodes, lotcodes, barcodes, ... in productieomgevingen.

Onderhoudsmechanieker Oost-en West-Vlaanderen

Exposant:MAXICON

Maxicon is uw partner voor mechanisch, elektrisch onderhoud en industriële verhuizingen. Onze professionele vakmannen beschikken over de nodige technische knowhow en werkervaring om uw machines betrouwbaar en operationeel te houden. Ook metaalbewerking en de installatie van machines zijn een kolfje naar hun hand. Door het werk dat ons team dagelijks levert, heeft u de zekerheid van een betrouwbaar machinepark. Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar:

Business Analyst - Marketing Automation

Exposant:STEPSTONE

Introduction Want to help change the world of recruitment today? At StepStone we take great strides forward to stay the leading online recruitment marketplace. The answer lies in a combination of two important factors: market leading products and truly exceptional, driven and highly talented people. Do you want to be part of a company you can be proud of and help it growing, then keep reading. Where you will work? Operating within the Marketing Automation product team on group level, you will have the opportunity to distil data driven insights and recommendations on product performance to key business stakeholders. The engagements will primarily concern business integration and business transformation initiatives in operating companies of the StepStone Group.

Technische Bachelor met affiniteit in aankoop

Exposant:TVH GROUP

Junior Key Account Manager Belux

Exposant:AGO INTERNATIONAL

Door recente ontwikkelingen zoekt onze klant, een familiale onderneming in volle expansie, ter uitbreiding van haar team, een Junior Key Accountmanager Belux

Project Engineer - Automatisation

Exposant:AGO JOBS & HR

AGO Technics Kortrijk is gespecialiseerd in technische vacatures en medewerkers voor regio West-Vlaanderen. Wij gaan op zoek naar dé technische job die bij jou past. Na een uitgebreid gesprek maken wij een profielschets van wat jij precies zoekt. Hierna gaan wij op zoek naar de perfecte match!

Selectiedeskundikge assessments (Brugge/Kortrijk)

Exposant:VANDELANOTTE ++

De core business van Vandelanotte omvat alles wat te maken heeft met accountancy, audit en fiscaliteit en dit in een heel brede context. Onze accountants en auditors worden hierin ondersteund door topspecialisten in diverse aanverwante materies: Ondernemingsrecht, Corporate Finance Management, Vermogensaccountancy, Risk Management en HR Solutions. Ons doel bestaat erin KMO ’s en familiale bedrijven een perfecte, multidisciplinaire support te verlenen vanuit een “partnership” – filosofie. Wij staan dicht bij onze cliënten, denken met hen mee en anticiperen, dit steeds vanuit onze globale visie en bouwend aan een vertrouwensrelatie op lange termijn.

Verkoper tweedehands voertuigen BMW Monserez Ieper

Exposant:MONSEREZ

Indien: Je een vlotte communicator bent en makkelijk aanvoelt wat de klant wil en hoe hij wenst behandeld te worden, Je een commerciële of technische opleiding hebt genoten en je reeds enkele jaren verkoopervaring hebt, bij voorkeur binnen de tweedehandsmarkt, Je een vlotte onderhandelaar bent die snel tot een deal kan komen, Je zelfstandig kan werken en resultaatsgericht bent, Je stijl en klasse hebt en de BMW waarden kan uitstralen, Je ook administratief nauwkeurig werk kan afleveren, Je een degelijke algemene kennis van de automotive sector bezit, Je naast het Nederlands ook vlot bent in het Frans en Engels.

Showroomverkoper voor een fabrikant van trailers in Waregem

Exposant:TALENTUS

Talentus rekruteert talent. Dat doen wij met een stabiele ploeg van gemotiveerde medewerkers die over jaren ervaring beschikken in het vak. Voor elke gemotiveerde kandidaat vinden wij de job die het best bij zijn of haar talenten past. Wij zijn de partner voor werving en selectie van vaste medewerkers en uitzendkrachten. Onze klant, een familiaal bedrijf gelegen in Waregem, is op zoek naar een showroomverkoper om hun team te versterken.

Monteur Industriebouw

Exposant:VALCKE PREFAB BETON

Omschrijving Je staat samen met je ploeg in voor het plaatsen van industriële gebouwen bestaande uit prefab betonelementen op talloze werven in België. Je helpt de montageploeg waar nodig en beschikt over hoogtewerkers, montagekranen en ander werfmaterieel om een vlotte werking te bewerkstelligen.

Productie ingenieur - Innovatie

Exposant:ENGINITY

SENIOR ACCOUNTANT (Roeselare & Merelbeke)

Exposant:TITECA ACCOUNTANCY

Welkom! Titeca Accountancy is geen standaard boekhoudkantoor dat enkel met cijfers jongleert. Wij leven en werken dichtbij ondernemers, zij aan zij. Titeca Accountancy is een sterk groeiend, fullservice, vooruitstrevend boekhoudkantoor met 10 verschillende vestigingen en 175 medewerkers en accountants verspreid over West-, Oost-Vlaanderen en Henegouwen. Bij Titeca Accountancy is werken fun, het resultaat van een inspirerende en energieke dialoog met onze ondernemers. Smaakt naar meer? Vergezel ons in een open werkomgeving, met ruimte voor initiatief, mens en communicatie.  Door onze groei zijn wij momenteel op zoek naar een Senior boekhouder/accountant om ons dynamisch team in Roeselare te vervolledigen.  Als Senior Accountant beheer en verzorg je autonoom de jouw toegewezen dossiers. Je bent steeds de eerste contactpersoon voor je klanten, waardoor je in geen tijd een onmisbare sparringpartner wordt van je klantondernemers.

Textielarbeider - 2 ploegen regio Harelbeke

Exposant:FORUM JOBS / TECQUALITY

Voor een heel sterk bedrijf in de regio van Harelbeke gaat Forum Jobs op zoek naar een textielarbeider in 2 ploegen. Je hebt ervaring in de textielsector.

Monteur luchttechnische installaties (m/v)

Exposant:Callens & EMK

Callens & EMK is in België een toonaangevend engineering-, installatie- en servicebedrijf in de warmte- en luchttechniekbranche. Wij ontwerpen, verkopen, verhuren, installeren en onderhouden stoom- en thermische olieketels, industriële buisleiding- en verwarmingssystemen alsook installaties met luchttechnieken, energierecuperatiesystemen en WKK’s. Met 160 enthousiaste medewerkers en meer dan 4000 klanten uit diverse industriële sectoren, realiseren we een jaarlijkse omzet van ongeveer 40 miljoen euro. Om onze toekomst te versterken en verder uit te bouwen zijn wij op zoek naar een enthousiaste celebrities.

Auditor Insurances/Industry

Exposant:KPMG

KPMG is a global network of professional firms providing Audit, Tax and Legal, Advisory and Accounting services. In Belgium we have over 1300 professionals working together to deliver value. KPMG Bedrijfsrevisoren/ KPMG Réviseurs d'Entreprises is dedicated to providing the necessary resources and tools to support its engagement teams, as they deliver qualitative audit services. KPMG Bedrijfsrevisoren/ KPMG Réviseurs d'Entreprises is looking for several Auditors within the insurances and industry sector for the office in Brussels. Our insurance department is acknowledged by the market as the number 1 auditor in Belgium for insurance companies (in volume of work but also in quality of the work delivered).

Project Engineer

Exposant:ALMECO

Project management // project engeneering // project planning // technisch en gedreven

Allround Administratief Commercieel Bediende

Exposant:AGO INTERNATIONAL

Onze klant is een grootspeler in houtimport. Hun succes danken zij aan hun innovatieve denkwijze en een continu streven naar kwaliteit. Ter versterking van hun team in Oostende zoeken zij een: Allround Administratief Commercieel Bediende

Technieker VANS & TRUCKS

Exposant:GHISTELINCK AUTOBEDRIJVEN

Als technieker vrachtwagens sta je in voor het onderhoud en het herstellen van vrachtwagens en bestelwagens. Je voert tevens allerhande controles uit rekening houden met de richtlijnen binnen Mercedes-Benz. Je brengt de brigadier op de hoogte van je acties en je noteert de werkzaamheden op de werkkaart.

Inspecteur elektrische laagspanningsinstallaties/gas/EPC (regio Kust, Brugge en Roeselare)

Exposant:BTV - TECH. BUREAU VERBRUGGHEN

Heeft u ervaring als elektricien maar wilt u de installatie liever eens keuren? We zijn op zoek naar een inspecteur met specialiteit elektrische laagspanningsinstallaties/gas/EPC om ons technisch team te versterken. U doorloopt een intensief opleidingstraject van 6 maanden waarna u, na een positieve evaluatie, zelfstandig aan de slag kunt.

Projectleider (m/v)

Exposant:Callens & EMK

Callens & EMK is in België een toonaangevend engineering-, installatie- en servicebedrijf in de warmte- en luchttechniekbranche. Wij ontwerpen, verkopen, verhuren, installeren en onderhouden stoom- en thermische olieketels, industriële buisleiding- en verwarmingssystemen alsook installaties met luchttechnieken, energierecuperatiesystemen en WKK’s. Met 160 enthousiaste medewerkers en meer dan 4000 klanten uit diverse industriële sectoren, realiseren we een jaarlijkse omzet van ongeveer 40 miljoen euro. Om onze toekomst te versterken en verder uit te bouwen zijn wij op zoek naar een enthousiaste celebrities.

Commerciële binnendienst medewerker met goede kennis Engels

Exposant:PER-SE

Een internationale kmo actief in farmaceutische producten verwelkomt graag een commerciële binnendienst medewerker die graag van A-Z werkt.

Office Manager Wetteren

Exposant:Let's Work

Let's Work is reeds 15 jaar actief op vlak van HR (rekrutering, selectie, payrolling, inhouse,..) De laatste 2 jaar kennen wij een enorme groei, wat ook met zich meebrengt dat wij steeds op zoek zijn naar gemotiveerde gelukkige medewerkers. Voor ons kantoor in Wetteren, zijn wij op zoek naar een officemanager.

PROCESS ENGINEER (M/V) (DAG)

Exposant:GALLOO

Galloo is een leidinggevende bedrijvengroep met filialen in België, Frankrijk en Nederland. Wij garanderen u een ijzersterke service voor de recyclage van uw ferro- en non-ferrometalen. Door continu te investeren in nieuwe technologieën streven wij naar 100% recyclage. Samen maken we de cirkel rond. Let’s recycle!

Projectleider Piping

Exposant:Goddeeris Industrial Piping

Goddeeris NV is een gezonde, sterk groeiende KMO waar krachtig familiale betrokkenheid belangrijk is. Goddeeris is zowel actief op de industriële Piping - markt , als in HVAC. Goddeeris staat voor Gezien ons bedrijf in volle groei is, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde collega's.

ICT helpdeskmedewerker - Dynamisch IT bedrijf Regio Kortrijk

Exposant:FORUM JOBS / TECQUALITY

Forum Jobs werkt zeer nauw samen met een groeiend IT-bedrijf in regio Kortrijk. Samen zoeken wij een service desk engineer voor hun support afdeling. Het takenpakket ziet er als volgt uit: Je bent het eerste aanspreekpunt voor de klanten. Je behandelt software-, netwerk- en hardware-incidenten. Je helpt de klanten met incidenten en minor changes van allerlei aard, maar voornamelijk toegespitst op standaard Microsoft Windows Client/Server en LAN- & WAN-netwerkomgevingen. Je controleert de monitoring alerts. Je kijkt de dagelijkse back-ups remote na. ...

Inkoper bouwgrond

Exposant:AGO INTERNATIONAL

Onze klant is een succesvol familiebedrijf regio West-Vlaanderen, gefocust op het bouwen van gezinswoningen en appartementsgebouwen. Ter versterking van het team zoeken zijn een (m/v): Inkoper bouwgrond

Rack inspector

Exposant:STOW INTERNATIONAL

Als Rack Inspector ben je verantwoordelijk voor het inspecteren van de technische staat van magazijnstellingen en het maken van voorstellen tot verbetering.

Jurist (familiaal) vermogensrecht en successieplanning

Exposant:AXXI

Wij zijn momenteel op zoek naar een jurist (familiaal) vermogensrecht en successieplanning om de verder groei van het kantoor en de dienstverlening te waarborgen.

Project ingenieur PLC

Exposant:TALENT ANGELS

Je staat in voor het optimaliseren van het PLC gebeuren bij een belangrijke speler in de voedingssector.

Project Manager Telecom

Exposant:Licom

Na een degelijke inwerk- en opleidingsperiode, sta je in voor de correcte uitvoering en afhandeling van implementaties van de telefonie- en Unified Communications projecten bij onze grotere klanten. Samen met uw team zorgt u ervoor dat het project van A tot Z in goede banen wordt geleid. U zorgt voor site surveys, vergadert met klanten, rapporteert aan de directie en houdt supervisie over de implementatie. Als SPOC voor onze klant gaat u voor 100 % tevredenheid.

International Area Sales Manager

Exposant:AGO INTERNATIONAL

Onze opdrachtgever is uitgegroeid tot marktleider en trendsetter in zijn sector en zoekt ter versterking van het team een International Area Sales Manager

Sales Assistent Franse of Duitse markt voor een trendsettend bedrijf in vloerbekleding in Waregem

Exposant:TALENTUS

Talentus rekruteert talent. Dat doen wij met een stabiele ploeg van gemotiveerde medewerkers die over jaren ervaring beschikken in het vak. Voor elke gemotiveerde kandidaat vinden wij de job die het best bij zijn of haar talenten past. Wij zijn de partner voor werving en selectie van vaste medewerkers en uitzendkrachten. Onze klant, een familiaal bedrijf gelegen te Waregem, is op zoek naar een Sales Assistent om hun team te versterken.

Facade metsers gezocht

Exposant:DESPIERRE WALL SYSTEMS (DWS)

Op zoek naar een nieuw uitdaging in de bouwsector ?

Site Engineer (Brugge)

Exposant:LYBOVER GROUP

Voor ons bedrijf Motogroup in Brugge zijn wij op zoek naar een Site Engineer.

Elektrisch tekenaar/ Ontwerper

Exposant:MIDES

Als tekenaar/ontwerper ben je een belangrijke schakel in de ontwerpfase en zoek je de beste technische oplossing voor je project.

Administratief bediende Facturatie - Regio Kortrijk

Exposant:FORUM JOBS / TECQUALITY

Forum Jobs Office zoekt een administratief bediende voor het verzorgen van de facturatie. Dit voor een groeiend bedrijf dat in Kortrijk gevestigd is. Jouw takenpakket ziet er als volgt uit: Opmaken van de facturen Telefonische contacten met klanten betreft hun factuur Intern contact met collega's om de nodige documenten en prestaties te bekomen om zo de factuur op te maken Algemene administratie

HR, accounting & finance bediende

Exposant:DECOCK PLANTS

Binnen onze KMO-onderneming is het onmogelijk om deze functie heel strikt te omschrijven. Je werkt in het ‘HR, accounting & Finance’ team. Samen met enkele collega’s sta je dagelijks in voor het dagdagelijkse HR-beheer, personeelsadministratie, administratieve opvolging, boekhoudkundige verwerking, … Contact met onze productieafdeling is ook nooit ver weg te denken. Kortom, een veelzijdige job met dagelijkse afwisseling die doorheen het jaar evolueert gezien er wordt gewerkt met levende en seizoensgebonden producten. Deze functie laat dan ook veel opties open waardoor je kunt doorgroeien in de domeinen die je het best liggen en waar je kwaliteiten het best tot hun recht komen.

Machinebedienaar/Insteller

Exposant:NOVY

Onze organisatie Als internationale, groeiende onderneming met Belgisch hoofdkantoor (Kuurne) kent Novy een lange geschiedenis. Dit jaar vieren we ons 110-jarig bestaan en zetten we de toon voor onze verdere expansie in Europa. Onze dampkappen genieten marktleiderschap in de thuismarkt dankzij de uitstekende kwaliteit van ons productengamma. Ook in het buitenland hebben we ons op korte tijd tot ambassadeur van Belgische kwaliteit en degelijkheid opgeworpen. Dit is enkel mogelijk door steeds opnieuw in onze werknemers te investeren en onszelf uit te dagen op het gebied van technologie en innovatie.

Sales Manager

Exposant:AGO INTERNATIONAL

Onze klant staat als professioneel webdesignbureau voor op maat gemaakte websites, webshops en web applicaties. Ons dynamisch team blijft dagelijks op de hoogte van de laatste nieuwe technieken en staat garant voor een kwalitatieve en persoonlijke service. Voor het versterken van dit team zijn we op zoek naar een enthousiaste (m/v): SALES MANAGER

HR OFFICER

Exposant:AGO JOBS & HR

AGO Jobs & HR zoekt, vindt én begeleidt mensen met talent. Jaarlijks gidsen wij 25.000 werknemers naar de passende werkgever. Wij? Dat zijn 500 gedreven medewerkers, verspreid over 80 kantoren in België. Want ja, AGO is puur Belgisch. Onze persoonlijke aanpak leidt tot de juiste match. Die win-winsituatie vormt de sleutel tot duurzame langetermijn­relaties met onze klanten. Want voor minder doen we het niet. Choose life, choose work, choose AGO! | www.ago.jobs

System Engineer

Exposant:Sync Solutions

Sync Solutions is een gerenommeerd IT bedrijf met meer dan 160 werknemers. Onze klantendatabase bevat meer dan 7000 KMO klanten. Onze specialisaties bevinden zich in het bieden van datanetwerken & security, telefonie & unified communications en veiligheids- en beveiligingsoplossingen. Om onze groei te ondersteunen zijn we op zoek naar een System Engineer.

Service technieker hydraulica (m/v)

Exposant:VAMECO

Zin in een job die past bij jouw talent? Vameco is op zoek naar nieuw talent!

Maintenance Engineer

Exposant:MIDES

Je ontwikkelt een visie inzake strategisch onderhoudsbeleid met bijhorende budgettaire impact op het vlak van werkingskosten.

Chauffeur C/CE

Exposant:EUTRACO

Eutraco wil - als familiaal bedrijf met een internationale verankering - een uitmuntende transport- en logistieke partner zijn voor al haar klanten dankzij het verlenen van een kwaliteitsvolle en optimale service. Omwille van onze sterke groei zijn wij voor onze vestigingen in Roeselare, Aalter en Charleroi op zoek naar chauffeurs met passie!

WERF- EN PROJECTLEIDING

Exposant:STADSBADER

Stadsbader is één van de belangrijkste Vlaamse familiale bouwbedrijven en genereert een omzet van ca. 300 miljoen euro. In ons bedrijf werken bijna 1000 enthousiaste en gemotiveerde medewerkers samen aan onze groeiambities. Onze opdrachtgevers zijn actief in de meest uiteenlopende sectoren van de bedrijfswereld, zowel op de private als op de publieke markt.

Sales Engineer Water Treatment

Exposant:ALMECO

Gemotiveerde professional // sterke verkoops- en onderhandelingsvaardigheden // custom-made installaties // van A tot Z

Leidinggevende technieker - Dag - Regio Kortrijk

Exposant:CHAINTEC GROUP

Chaintec Group NV overkoepelt Chaintec Operational Solutions en EngiPro, en is gespecialiseerd in de outsourcing van technische experten (A2, A1, industriële en burgerlijke ingenieurs). Dit voor het onderhoud van installaties en machineparken en assistentie bij de realisatie van multidisciplinaire projecten. De 150 medewerkers van Chaintec Group zijn ervaren professionals die op een efficiënte, professionele en kwalitatief hoogstaande manier technische ondersteuning bieden. Het is de missie van Chaintec Group om op een flexibele en kostenefficiënte manier de juiste persoon in te zetten.

Senior Project Engineer

Exposant:STOW INTERNATIONAL

De senior project engineer ondersteunt de buitenlandse afdelingen en is verantwoordelijk voor de aan hem toegewezen projecten. De verantwoordelijkheid omhelst de volledige cyclus van het project, vanaf het optimale ontwerp en uitwerking tot de implementatie (geen on-site management).Tevens ondersteunt hij junior project engineers bij hun taken.

Business Development Manager

Exposant:AGO INTERNATIONAL

Onze opdrachtgever behoort tot de internationale leiders in projectontwikkeling. In het kader van de verdere groei van deze onderneming, gaan we op zoek naar een (m/v): Business Development Manager

Werfleider Bouw

Exposant:TALENT ANGELS

Als werfleider ben je de spilfiguur binnen het bedrijf voor diverse projecten binnen de bouwsector. Onze klant is een sterk groeiend bedrijf actief in de bouwsector waar men de aandacht heeft voor hun klanten én hun medewerkers!

Industrieel elektricien Oost-en West Vlaanderen

Exposant:MAXICON

Maxicon is uw partner voor mechanisch, elektrisch onderhoud en industriële verhuizingen. Onze professionele vakmannen beschikken over de nodige technische knowhow en werkervaring om uw machines betrouwbaar en operationeel te houden. Ook metaalbewerking en de installatie van machines zijn een kolfje naar hun hand. Door het werk dat ons team dagelijks levert, heeft u de zekerheid van een betrouwbaar machinepark. Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar:

Onderhoudstechnieker - 3 ploegen - Oostende

Exposant:CHAINTEC GROUP

Chaintec Group NV overkoepelt Chaintec Operational Solutions en EngiPro, en is gespecialiseerd in de outsourcing van technische experten (A2, A1, industriële en burgerlijke ingenieurs). Dit voor het onderhoud van installaties en machineparken en assistentie bij de realisatie van multidisciplinaire projecten. De 150 medewerkers van Chaintec Group zijn ervaren professionals die op een efficiënte, professionele en kwalitatief hoogstaande manier technische ondersteuning bieden. Het is de missie van Chaintec Group om op een flexibele en kostenefficiënte manier de juiste persoon in te zetten.

Supply Chain Director

Exposant:AGO INTERNATIONAL

Onze klant, gevestigd in regio Moeskroen, is een innoverend voedingsbedrijf. Wegens verder groei zoeken ze een (m/v): SUPPLY CHAIN DIRECTOR

Onderhoudstechnieker - Mecanicien

Exposant:CALLEWAERT INDUSTRIES

Als onderhoud je leven is, sleutelen een passie, herstellen een plezier, monteren een hobby... dan ben je misschien de knappe kop die wij zoeken!

Subsidieadviseur technologie en innovatie (Kortrijk)

Exposant:VANDELANOTTE ++

De core business van Vandelanotte omvat alles wat te maken heeft met accountancy, audit en fiscaliteit en dit in een heel brede context. Onze accountants en auditors worden hierin ondersteund door topspecialisten in diverse aanverwante materies: Ondernemingsrecht, Corporate Finance Management, Persoonlijke Financiële Planning, Risk Management en HR Solutions. Ons doel bestaat erin KMO ’s en familiale bedrijven een perfecte, multidisciplinaire support te verlenen vanuit een “partnership” – filosofie. Wij staan dicht bij onze cliënten, denken met hen mee en anticiperen, dit steeds vanuit onze globale visie en bouwend aan een vertrouwensrelatie op lange termijn.

Brootser (steken van spiebanen)

Exposant:VULKOPRIN

Je functie bestaat voornamelijk uit het steken van spiebanen in wielkernen. Dit wordt ook wel brootsen genoemd. Je werkt vrij zelfstandig en je plant je eigen werk volgens de binnenkomende orders. Hierbij gebruik je precisie meetgereedschap uit de metaalindustrie. Nauwkeurig werken is een must. Je wordt aangestuurd door de chef van onze afwerkingsafdeling.

Allround bediende boekhouding en credit control regio Moeskroen

Exposant:ERGON RECRUITMENT

Voor één van onze klanten, een internationale speler binnen de FMCG-sector, zoeken we een Allround bediende boekhouding en credit control regio Moeskroen

Automekanieker met ervaring

Exposant:BARISEAU MOTTRIE

Automekanieker met ervaring

PAYROLL CONSULTANT BRUGGE

Exposant:EASYPAY GROUP

EASYPAY GROUP is een full service HR partner met een wijd verspreid kantorennet in België. Voor onze sociaal secretariaat te Brugge zijn we op zoek naar een Payroll Consultant

.Net ontwikkelaar

Exposant:SCOOPS

Wij zijn op zoek naar een dynamische & leergierige .NET ontwikkelaar, je onderhoudt bestaande applicaties zoals ons e-ticket platform voor het kopen en beheren van bioscooptickets. Je helpt ook aan het verder uitbouwen van ons digital signage systeem, SCOOPS Play. SCOOPS Play is een in eigen huis ontwikkeld platform om schermen via een Android mediaplayer aan te sturen voor het tonen van advertenties op zowel interactieve als niet-interactieve schermen. Naast ervaring met programmeren in .Net heb je ook een goede kennis van MySQL en het Android besturingssysteem zelf. Ook REST en SOAP apis hebben voor jou geen geheimen meer. Verder denk je mee met het volledige team om de volgende stappen van het digital signage platform te verwezenlijken.

HR Consultant

Exposant:ACTIEF INTERIM

Actief Interim is één van de snelst groeiende uitzendgroepen van België. Op 25 jaar tijd klom Actief op tot de zevende plaats in de Interim Ranking van de Trends Top 30 000. En de groei zet zich voort met een duidelijke ambitie: doorgroeien tot de top 5 van de interimranking en blijven werken aan de verdere uitbouw van een volledig netwerk in Vlaanderen en Wallonië.

System Engineer

Exposant:DATAPLAN - We take care of IT

Dataplan, gevestigd in ZEDELGEM, is een sterk groeiende speler op het vlak van de realisatie van IT- infrastructuurprojecten en softwareprojecten. Sinds 2008 heeft Dataplan Informatica een uitgebreid klantenbestand met uitstekende referenties opgebouwd. In onze familiale KMO werken we met een team van 30 enthousiaste medewerkers. Omwille van onze groei zijn wij op zoek naar lange termijn versterking van een System Engineer.

Software Programmeur

Exposant:CHRISTIAENS

Voor ons softwareteam zijn we op zoek naar nieuwe, gedreven collega's.

Cyber Security Consultant (Brugge of Kortrijk)

Exposant:VANDELANOTTE ++

De core business van Vandelanotte omvat alles wat te maken heeft met accountancy, audit en fiscaliteit en dit in een heel brede context. Onze accountants en auditors worden hierin ondersteund door topspecialisten in diverse aanverwante materies: Ondernemingsrecht, Corporate Finance Management, Persoonlijke Financiële Planning, Risk Management en HR Solutions. Ons doel bestaat erin KMO ’s en familiale bedrijven een perfecte, multidisciplinaire support te verlenen vanuit een “partnership” – filosofie. Wij staan dicht bij onze cliënten, denken met hen mee en anticiperen, dit steeds vanuit onze globale visie en bouwend aan een vertrouwensrelatie op lange termijn.

Uitzendconsulent(e) Menen

Exposant:Let's Work

Let's Work is een uitzendbureau met méér dan 15 jaar ervaring binnen de sector. Om onze nationale expansie kracht bij te zetten, zoeken we dringend een gedreven en gemotiveerde HR-consultant (M/V) om ons kantoor in Menen te versterken.

Servicetechnieker (m/v)

Exposant:NASSAU DOOR

Nassau Door nv is de Belgische vestiging van het Deense Nassau Door A/S. Wij ontwerpen, produceren en installeren de Nassau sectionaalpoorten, highspeed doors en toebehoren. Wij onderscheiden ons door een stevig uitgebouwd eigen montageteam, serviceteam en dienst na verkoop. Daardoor komen we 24/24 én 7/7 tegemoet aan de noden van onze diverse klanten. Door onze groeiende activiteit zijn wij dringend op zoek naar:

Assistant Maintenance Supervisor

Exposant:VANHEEDE ENVIRONMENT GROUP

Voor onze site in Rumbeke zoeken wij een Assistant Maintenance Supervisor voor opdrachten en projecten van elektrische en elektromechanische aard.

Vertegenwoordiger Alphatech

Exposant:ALPHATECH

Om de verdere groei te ondersteunen zijn we op zoek naar een gemotiveerde en enthousiaste vertegenwoordiger voor onze firma te Izegem:

Citrix System Engineer

Exposant:DATAPLAN - We take care of IT

Dataplan, gevestigd in ZEDELGEM, is een sterk groeiende speler op het vlak van de realisatie van IT- infrastructuurprojecten en softwareprojecten. Sinds 2008 heeft Dataplan Informatica een uitgebreid klantenbestand met uitstekende referenties opgebouwd. In onze familiale KMO werken we met een team van 30 enthousiaste medewerkers. Omwille van onze groei zijn wij op zoek naar lange termijn versterking van een Citrix System Engineer

Industry Generalist - Optimalisatie

Exposant:ENGINITY

Allround administratief bediende - Kennis ISO normen regio Kortrijk

Exposant:FORUM JOBS / TECQUALITY

Ben jij op zoek naar een afwisselende administratieve functie? Heb je kennis van kwaliteitsnormen? Dan kan dit wel iets voor jou zijn! Als kwaliteitsmedewerker kom je terecht op verschillende afdelingen binnen het bedrijf: kwaliteit, preventie & HR. Je biedt een administratieve ondersteuning en hebt een afwisselend takenpakket: Kwaliteit: Administratieve opvolging van het kwaliteitssysteem volgens ISO 17025 Coördinatie van kwaliteitsborging en kwaliteitscontroles Opvolging van non-conformiteiten (extern en intern) Opvolging en uitvoering van interne audits Beheer van kwaliteitsprocedures en werkvoorschriften Gegevensverwerking (ringtestresultaten, …) Preventie: Opvolging schade- en ongevallen (arbeidsongevallen, …) Administratieve ondersteuning HR: Je fungeert als backup voor de loonsverwerking van vaste werknemers en uitzendkrachten Personeelsadministratie

Inspecteur elektrische, industriële installaties (regio Kust, Brugge en Roeselare)

Exposant:BTV - TECH. BUREAU VERBRUGGHEN

Heeft u ervaring als elektricien maar wilt u de installatie liever eens keuren? We zijn op zoek naar een inspecteur met specialiteit elektrische, industriële installaties om ons technisch team te versterken. U doorloopt een intensief opleidingstraject van 6 maanden waarna u, na een positieve evaluatie, zelfstandig aan de slag kunt.

Accounting Manager - Regio Kortrijk

Exposant:KPMG

KPMG Accountants levert aan het management van middelgrote en internationale ondernemingen, vzw's, vrije beroepen en openbare besturen gepersonaliseerd advies en operationele ondersteuning op het vlak van financiën, boekhouding, fiscaliteit, bedrijfsbeheer en administratie. Om de sterke groei van KPMG Accountants te bestendigen zijn we voor de regio Kortrijk op zoek naar een Manager Accountancy.

Audiovisueel technicus / Programmeur

Exposant:PLAY AV

Als AV technicus en programmeur sta je in voor de volledige integratie van audiovisuele apparatuur, software en besturingssystemen in de B2B omgeving. Dit betekent dat je zelfstandig bij klanten op locatie gaat. Je bent verantwoordelijk voor het professioneel installeren van deze apparatuur, waarbij het aankomt op vakmanschap in het kwalitatief afwerken van deze installaties en dit op een klantvriendelijke manier. Als programmeur is het jouw taak om AV gerelateerde ICT en Software oplossingen te integreren volgens de specifieke wensen van de klant. Zowel het programmeren, testen en service van de besturingssystemen vallen onder jouw verantwoordelijkheid.

Sales Manager (Junior)

Exposant:AGO INTERNATIONAL

Onze klant is een familiale onderneming regio Waregem, actief in de textielsector. Voor de uitbreiding van hun team zoeken zij een: SALES MANAGER (JUNIOR)

Laborant - dagwerk

Exposant:AGO JOBS & HR

AGO Technics Kortrijk is gespecialiseerd in technische vacatures en medewerkers voor regio West-Vlaanderen. Wij gaan op zoek naar dé technische job die bij jou past. Na een uitgebreid gesprek maken wij een profielschets van wat jij precies zoekt.

Key Account Manager Oost-Vlaanderen

Exposant:ERGON RECRUITMENT

Voor een van onze klanten, een niche-uitgeverij, zoeken we een Key Account Manager Oost-Vlaanderen

RESTAURANT MEDEWERKERS

Exposant:THE SWAN HOTEL COLLECTION

Functie: Gasten ontvangen Bestellingen opnemen Opdienen Mis-en-place klaarzetten Afruimen Afrekenen 6-dagen werkweek met weekendwerk

JUNIOR ACCOUNTANT (Merelbeke en Sint-Denijs-Westrem)

Exposant:TITECA ACCOUNTANCY

Welkom! Titeca Accountancy is geen standaard boekhoudkantoor dat enkel met cijfers jongleert. Wij leven en werken dichtbij ondernemers, zij aan zij. Titeca Accountancy is een sterk groeiend, fullservice, vooruitstrevend boekhoudkantoor met 10 verschillende vestigingen en 175 medewerkers en accountants verspreid over West-, Oost-Vlaanderen en Henegouwen. Bij Titeca Accountancy is werken fun, het resultaat van een inspirerende en energieke dialoog met onze ondernemers. Smaakt naar meer? Vergezel ons in een open werkomgeving, met ruimte voor initiatief, mens en communicatie.  Door onze groei zijn wij momenteel op zoek naar twee Junior Accountants om ons dynamisch team in Merelbeke en Sint-Denijs-Westrem te vervolledigen.  Als accountancy medewerker beheer en verzorg je autonoom de aan jou toegewezen dossiers. Je bent steeds de eerste contactpersoon voor jouw klanten, waardoor je in geen tijd een echte partner van hen wordt.

ICT Administration Engineer

Exposant:Sync Solutions

Sync Solutions is een gerenomeerd IT bedrijf met meer dan 160 werknemers. Onze klanten database beschikt over meer dan 7000 KMO klanten. Onze specialisaties bevinden zich in het bieden van datanetwerken & security, telefonie & unified communications en veiligheids- en beveiligingsoplossingen. Om onze groei te ondersteunen zijn we op zoek naar een ICT Administration Engineer.

Operations Manager

Exposant:AGO INTERNATIONAL

Onze klant, gevestigd in Kortrijk, is op zoek naar een enthousiaste leider (m/v) met passie voor efficiëntie en voldoende ervaring in people management. Gedreven Operations Manager met people skills

PROJECT CALCULATOR

Exposant:VANDENBROUCKE WINDOW SOLUTIONS

Wij zijn dringend op zoek naar een calculator voor opmaak offertes buitenschrijnwerk.

Trainer/Technisch specialist plaatbewerking

Exposant:NOVY

Onze organisatie Als internationale, groeiende onderneming met Belgisch hoofdkantoor (Kuurne) kent Novy een lange geschiedenis. Dit jaar vieren we ons 110-jarig bestaan en zetten we de toon voor onze verdere expansie in Europa. Onze dampkappen genieten marktleiderschap in de thuismarkt dankzij de uitstekende kwaliteit van ons productengamma. Ook in het buitenland hebben we ons op korte tijd tot ambassadeur van Belgische kwaliteit en degelijkheid opgeworpen. Dit is enkel mogelijk door steeds opnieuw in onze werknemers te investeren en onszelf uit te dagen op het gebied van technologie en innovatie.

Vacature Boplan

Exposant:BOPLAN

Wij zoeken:

Customer Service Quality Advisor

Exposant:STEPSTONE

Wil jij vandaag nog de rekruteringswereld helpen veranderen? Bij StepStone gaan we met grote stappen vooruit om de grootste online aanwervingsmarktplaats te blijven. We doen dat door een combinatie van twee belangrijke pijlers: marktleidende producten en heel gedreven en getalenteerde mensen. Wil jij deel uitmaken van een bedrijf waar je trots op kunt zijn en dat je mee kunt laten groeien? Lees dan zeker verder! Waar werk je? Samen met je 16 collega’s, in het Customer Support team, focus je op de tevredenheid van onze klanten. In deze functie rapporteer je aan de Customer Service Manager.

Development Team Leader - Marketing Automation

Exposant:STEPSTONE

Want to help change the world of recruitment today? At StepStone we take great strides forward to stay the leading online recruitment marketplace. The answer lies in a combination of two important factors: market leading products and truly exceptional, driven and highly talented people. Do you want to be part of a company you can be proud of and help it growing, then keep reading. Where you will work… Operating within the Marketing Automation practice on StepStone Group level, you will manage its IT development team and the marketing automation platform, serving all the StepStone operating companies and product groups. You will be working in an international environment and a fast growing business. The position is based in Brussels

Productiemedewerkers chemie 3 ploegen

Exposant:GO 4 JOBS MIDDEN WEST-VLAANDEREN

Klinkt werken in de sector "chemie" je als de muziek in de oren? Hou je van een 3 ploegen systeem en ben je graag in het weekend thuis?

Adjunct Projectleider (werkvoorbereider)

Exposant:AGO INTERNATIONAL

Onze klant is een gekende en expansieve West-Vlaamse bouwonderneming, gelegen in de regio Groot Kortrijk. Ter versterking van hun team zoeken zij een (m/v) : Adjunct Projectleider (Werkvoorbereider)

Project Engineer Service & Kleine Werken (Brugge)

Exposant:LYBOVER GROUP

Voor ons bedrijf Motogroup in Brugge zijn wij op zoek naar een Project Engineer Service & Kleine Werken

SOFTWARE DEVELOPER

Exposant:Traxgo

Om de verdere groei te ondersteunen wensen wij ons team te versterken en bieden we jou een boeiende uitdaging als SOFTWARE DEVELOPER

Commerciële binnendienst / sales support

Exposant:TALENT ANGELS

Je ondersteunt op technisch en administratief vlak het externe verkoopteam.

Onderhoudstechnieker - Dag - Waregem

Exposant:CHAINTEC GROUP

Chaintec Group NV overkoepelt Chaintec Operational Solutions en EngiPro en is gespecialiseerd in de outsourcing van technische experten (A2, A1, industriële en burgerlijke ingenieurs) voor onderhoud van installaties en machineparken en assistentie bij de realisatie van multidisciplinaire projecten. De 150 medewerkers van Chaintec Group zijn ervaren professionals die op een efficiënte, professionele en kwalitatief hoogstaande technische ondersteuning bieden. Het is de missie van Chaintec Group om op een flexibele en kostenefficiënte manier de juiste persoon in te zetten.

Logistiek verantwoordelijke

Exposant:NOVY

Onze organisatie Als internationale, groeiende onderneming met Belgisch hoofdkantoor (Kortrijk) kent Novy een lange geschiedenis. Dit jaar vieren we ons 110-jarig bestaan en zetten we de toon voor onze verdere expansie in Europa. Onze dampkappen genieten marktleiderschap in de thuismarkt dankzij de uitstekende kwaliteit van ons productengamma. Ook in het buitenland hebben we ons op korte tijd tot ambassadeur van Belgische kwaliteit en degelijkheid opgeworpen. Dit is enkel mogelijk door steeds opnieuw in onze werknemers te investeren en onszelf uit te dagen op het gebied van technologie en innovatie.

Metaaloperator 2 ploegen

Exposant:GO 4 JOBS MIDDEN WEST-VLAANDEREN

Wie zoekt naar een job met optie vast aan een mooi loon in een stabiel bedrijf, is bij ons aan het juiste adres! Schoolverlaters ook meer dan welkom!

Frezer te Izegem Alphatech

Exposant:ALPHATECH

Als vaste technieker van Alpha-tech sta je in voor het CNC freeswerk van machine onderdelen:

Structural Engineer

Exposant:RANDSTAD PROFESSIONALS

Heb jij affiniteit met stabiliteitsberekeningen voor staalconstructies en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging in een aangename werkomgeving?

R&D Engineer

Exposant:RANDSTAD PROFESSIONALS

Heb je sterke interesse in onderzoek en ontwikkeling en heb je affiniteit met productietechnieken en haalbaarheid?

Coöordinator Sales

Exposant:IMOG

Als verantwoordelijke commercialisering sta je in voor de organisatie, de coördinatie en de opvolging van de verkoop van alle diensten, capaciteiten en afval/grondstoffen/energiestromen. Dit omvat:

Mechanisch tekenaar - Dynamisch ingenieursbureau regio Kortrijk

Exposant:FORUM JOBS / TECQUALITY

Ben jij op zoek naar een job als technisch tekenaar? En dit binnen een dynamisch team? Lees dan zeker verder. Voor een ingenieursbedrijf in regio Kortrijk zoeken wij een technisch tekenaar. Jouw takenpakket zal er als volgt uitzien: Uitwerken van 3D modellen aan de hand van technische specificaties Omzetten van ontwerpen en ontwerptekeningen naar gedetailleerde uitvoeringstekeningen 2D productietekeningen opmaken conform de universele normen Bibliotheekstukken aanmaken en structureren Werkvoorbereiding opmaken Samenstellingstekeningen opmaken Verwerken van opmerkingen, wijzigingen en aanvullingen op mechanische plannen Deelmechanismen uitdenken Technische validatie van een ontwerp Opmaken van detailtekeningen Werken in team Je bent tewerkgesteld zowel intern te Kortrijk als ter plaatse bij de klanten

Quality Engineer

Exposant:RANDSTAD PROFESSIONALS

Voor onze klant uit regio Kortrijk, zijn wij ter uitbreiding van het team op zoek naar een Quality Engineer.

Ingenieur R & D

Exposant:AGO INTERNATIONAL

Onze klant, een toonaangevende speler in de FMCG en meer bepaald de voedingsindustrie, gelegen op 10 km van Kortrijk, is momenteel op zoek naar een Ingenieur R&D

HELPDESKMEDEWERKER TIJDSREGISTRATIE SOFTWARE

Exposant:EASYPAY GROUP

EASYPAY GROUP is een full service HR partner met een wijd verspreid kantorennet in België. Om ons team op dynamische en professionele wijze te versterken is EASYPAY GROUP op zoek naar een helpdeskmedewerker Tijdsregistratiesoftware

Uitzendconsulent(e) Aalst

Exposant:Let's Work

Let's Work is een uitzendbureau met méér dan 15 jaar ervaring binnen de sector. Om onze nationale expansie kracht bij te zetten, zoeken we dringend een gedreven en gemotiveerde HR-consultant (M/V) om ons kantoor in Aalst te versterken.

TRANSPORTPLANNER

Exposant:AGO JOBS & HR

AGO Jobs & HR zoekt, vindt én begeleidt mensen met talent. Jaarlijks gidsen wij 25.000 werknemers naar de passende werkgever. Wij? Dat zijn 500 gedreven medewerkers, verspreid over 80 kantoren in België. Want ja, AGO is puur Belgisch. Onze persoonlijke aanpak leidt tot de juiste match. Die win-winsituatie vormt de sleutel tot duurzame langetermijn­relaties met onze klanten. Want voor minder doen we het niet. Choose life, choose work, choose AGO! | www.ago.jobs

Inspecteur hijs- en hefwerktuigen (regio Kust, Brugge en Roeselare)

Exposant:BTV - TECH. BUREAU VERBRUGGHEN

Heeft u reeds ervaring met het bedienen van een kraan of een rolbrug maar wilt u deze liever eens keuren? We zijn op zoek naar een inspecteur met specialiteit hijs- & hefwerktuigen om ons technisch team te versterken. U doorloopt een intensief opleidingstraject van 6 maanden. Na een positieve evaluatie gaat u zelfstandig aan de slag.

Elektromecanicien

Exposant:LOGI-TECHNIC

Logi-technic is met meer dan 460 klantgerichte medewerkers, bij tal van bedrijven dé specialist in outsourcing op technisch uitvoerend gebied. We bieden onze klanten specifieke oplossingen aan vanuit onze divisies Industrie, Infra, Building, ICT en Facility Management. Vanuit onze filialen te Jabbeke, Deerlijk, Waregem, Gent, Zwijndrecht en Vilvoorde worden diverse klanten bediend. Om deze groei mogelijk te maken zoeken we een Elektromecanicien.

Sales engineer

Exposant:DELAERE ENGINEERING

Delaere Engineering is gespecialiseerd in het ontwerpen en opleveren van installaties voor het wegen, doseren, afvullen en verpakken van bulkgoederen . Het bedrijf heeft in zijn niche internationaal een sterke reputatie en is actief in sectoren als chemie, voeding en logistiek . Het bedrijf is ambitieus en wil internationaal verder groeien. Elk project is maatwerk waarbij telkens een specifieke oplossing uitgewerkt wordt . Het bedrijf haalt een belangrijk deel van zijn omzet uit export, zowel binnen de EU als daarbuiten .

Consulent bedrijfsontwikkeling

Exposant:DLV

Wil je samen met landbouwers strategische keuzes voor hun land- of tuinbouwbedrijf uitbouwen? Is het uitwerken van investeringsplannen en het begeleiden bij overnames of ander financiële vraagstukken jouw ding? Laat het ons weten en solliciteer vandaag nog op deze vacature!

Lasser op verplaatsing

Exposant:AGO JOBS & HR

AGO Technics Kortrijk is gespecialiseerd in technische vacatures en medewerkers voor regio West-Vlaanderen. Wij gaan op zoek naar dé technische job die bij jou past. Na een uitgebreid gesprek maken wij een profielschets van wat jij precies zoekt. Hierna gaan wij op zoek naar de perfecte match!

Assistant General Manager

Exposant:GHISTELINCK AUTOBEDRIJVEN

Als rechterhand van de General Manager Passenger Cars, Vans, Trucks & Buses draagt u bij tot het efficiënt tijdsbeheer van de diverse verantwoordelijkheden en activiteiten verbonden aan deze functie. U coördineert de dagelijkse organisatie van het werk. U beheert pro-actief zijn agenda. U organiseert en notuleert vergaderingen en maakt vervolgens verslagen zowel in het Nederlands als in het Frans. U volgt de gemaakte afspraken op en vraagt naar een stand van zaken. Indien nodig stuurt u bij zodat de voortgang niet in het gedrang komt. U werkt hiervoor nauw samen met senior managers. U werkt ondersteunend en voert bijkomende taken uit die u werden toegewezen door de General Manager.

Intern Logistiek Verantwoordelijke

Exposant:AGO INTERNATIONAL

Onze klant, een bedrijf gespecialiseerd in bouwproducten in Doornik, zoekt voor uitbreiding van het team een: Intern Logistiek Verantwoordelijke

Mechanical Service Engineer - 60% buitenland

Exposant:AGO JOBS & HR

Voor onze klant, een wereldwijde markt- en technologieleider in staaldraadtransformatie en dek-lagen zijn we op zoek naar een Mechanical Service Engineer - 60% buitenland.

Bediende boekhouding

Exposant:AXXI

Je biedt ondersteuning aan de dossierbeheerders.

Monteur

Exposant:ALAIN DE MULDER

Taakomschrijving: • U bent verantwoordelijk voor dagelijkse montage bij onze klant • Afwerker, doe-mentaliteit en allrounder • U voert montages uit van constructies in staal en RVS in eigen streek

Allround Administratief Bediende

Exposant:AGO INTERNATIONAL

Onze klant is een grootspeler in houtimport. Hun succes danken zij aan hun innovatieve denkwijze en een continu streven naar kwaliteit. Ter versterking van hun team te Antwerpen zoeken zij een: Allround Administratief Bediende

Vrachtwagenchauffeur C - regio Kortrijk

Exposant:AGO JOBS & HR

AGO gaat op naar een gemotiveerde chauffeur met rijbewijs C. Vaste indiensttreding na een positief geëvalueerde interimperiode. Naast een motiverende verloning ontvang je een groepsverzekering.

Project- en duurzaamheidscoördinator

Exposant:IMOG

Als projectcoördinator ben je verantwoordelijk voor administratieve uitwerking en opvolging van projecten, (Europese) samenwerking en subsidiedossiers.

Technisch tekenaar (m/v)

Exposant:VAMECO

Zin in een job die past bij jouw talent? Vameco is op zoek naar nieuw talent!

Boekhouder

Exposant:AGO INTERNATIONAL

Voor onze klant regio Kortrijk zijn wij op zoek naar een Boekhouder

Receptionist(e)

Exposant:AGO JOBS & HR

AGO gaat op zoek naar een gemotiveerde receptionist/receptioniste ter vervanging van de huidige persoon die op pensioen gaat.

Tekenaar - Ontwerper te Brugge

Exposant:TALENTUS

Talentus rekruteert talent. Dat doen wij met een stabiele ploeg van gemotiveerde medewerkers die over jaren ervaring beschikken in het vak. Voor elke gemotiveerde kandidaat vinden wij de job die het best bij zijn of haar talenten past. Wij zijn de partner voor werving en selectie van vaste medewerkers en uitzendkrachten.

Project Engineer RWA-RWC (Waregem)

Exposant:LYBOVER GROUP

Voor ons bedrijf Keller te Waregem zijn we op zoek naar een Project Engineer (Rook-en Warmte Afvoer/Compartimentering)

Samensteller/lasser (Waregem & Brugge)

Exposant:LYBOVER GROUP

Voor onze bedrijven Hafibo in Waregem en Motogroup in Brugge zijn wij op zoek naar een samensteller/lasser

Verantwoordelijke transport, Oudenaarde

Exposant:WILLY NAESSENS GROUP

Je zal worden ingezet op onze site te Oudenaarde. Je staat mee in voor het opmaken van de planning van de transporten. Je volgt op dat de voorziene vrachten tijdig en correct vertrekken. Je helpt zelf ook mee om de vrachten te laden (met een rolbrug) Daarnaast krijg je ook andere lichte administratieve taken.

Hoofdmonteur

Exposant:FEYS-PATTYN

Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van diverse projecten van A tot Z in de koeltechnieken en de HVAC. Je neemt de leiding over een ploeg, waarbij je oog hebt voor rendement. Je biedt, in beurtrol met andere collega's, weekendpermanentie.

Ervaren CNC/CONVENTIONEEL draaier/frezer + opleiding plasmabrander

Exposant:BMC

BMC zoekt nog een ervaren CNC/CONVENTIONEEL draaier/frezer die een nieuwe machine wilt aanleren nl. de plasmabrander.

Vertegenwoordiger Europese markt

Exposant:BELTING

Belting BVBA is een sterk groeiende en creatieve organisatie welke opereert in een dynamische branche. We zijn ondermeer gespecialiseerd in rubber- en pvc transportbanden voor allerlei sectoren. Binnen Belting BVBA werken wij met een jong, gedreven en ambitieus team. Op dit moment is er nood aan uitbreiding in ons team en daarom zijn we op zoek naar een vertegenwoordiger voor Europa om ons team te komen versterken.

Intern Accountmanager Frankrijk

Exposant:AGO INTERNATIONAL

Onze klant, gelegen in de regio Zuid-West-Vlaanderen en in volle verdere groei en internationalisering, zoekt ter versterking van haar team een Intern Accountmanager Frankrijk

Sales Manager

Exposant:DATAPLAN - We take care of IT

Dataplan, gevestigd in ZEDELGEM, is een sterk groeiende speler op het vlak van de realisatie van IT- infrastructuurprojecten en softwareprojecten. Sinds 2008 heeft Dataplan Informatica een uitgebreid klantenbestand met uitstekende referenties opgebouwd. In onze familiale KMO werken we met een team van 30 enthousiaste medewerkers. Omwille van onze groei zijn wij op zoek naar lange termijn versterking van een Sales Manager.

Montagetechnieker (m/v)

Exposant:NASSAU DOOR

Nassau Door nv is de Belgische vestiging van het Deense Nassau Door A/S. Wij ontwerpen, produceren en installeren de Nassau sectionaalpoorten, highspeed doors en toebehoren. Wij onderscheiden ons door een stevig uitgebouwd eigen montageteam, serviceteam en dienst na verkoop. Daardoor komen we 24/24 én 7/7 tegemoet aan de noden van onze diverse klanten. Door onze groeiende activiteit zijn wij dringend op zoek naar

Product Owner - Data Science

Exposant:STEPSTONE

ntroductie Want to help change the world of recruitment today? At StepStone we take great strides forward to stay the leading online recruitment marketplace. The answer lies in a combination of two important factors: market leading products and truly exceptional, driven and highly talented people. Do you want to be part of a company you can be proud of and help it growing, then keep reading.

Junior Aankoper

Exposant:AGO INTERNATIONAL

Onze klant, gevestigd in regio Moeskroen, is een innoverend voedingsbedrijf. Wegens verder groei zoeken ze een (m/v): JUNIOR AANKOPER

Data Scientist

Exposant:STEPSTONE

Introduction At Stepstone, we are building on intelligent solutions for matching candidates with companies and vice versa. As a Data Scientist you design experiments, test hypotheses and build models to support the continuous development of our products for both candidates and companies. You hold advanced analytical skills and think in hypotheses? You like to work with large data sets and want to shape the future of online sourcing? Are you hungry to take on a big challenge? Then apply now!

Electrical Engineer

Exposant:ALVEY

Als project ingenieur elektriciteit sta je in voor de elektrische voorbereiding van onze werven. Samen met de project ingenieur controls werk je het dossier elektrisch uit. Je stelt de nodige documentatie op, bekijkt waar de kabels komen en stelt materiaallijsten op. Nadien plaats je de nodige bestellingen en volg je de werven op. Op regelmatige basis breng je ook bezoeken aan onze werven en stuur je bij waar nodig. Je bent een aanspreekpunt voor onze mensen op de werf.

Ambitieuze vormer van kunststof

Exposant:GO 4 JOBS MIDDEN WEST-VLAANDEREN

Wil je werken in een top notch internationaal gerenommeerd bedrijf? Je krijgt een mooi loon van €13.41/u + ploegenpremie en maaltijdcheques!

Projectleider elektriciteit voor een aannemersbedrijf in Waregem

Exposant:TALENTUS

Talentus rekruteert talent. Dat doen wij met een stabiele ploeg van gemotiveerde medewerkers die over jaren ervaring beschikken in het vak. Voor elke gemotiveerde kandidaat vinden wij de job die het best bij zijn of haar talenten past. Wij zijn de partner voor werving en selectie van vaste medewerkers en uitzendkrachten. Onze klant, een familiaal bedrijf gelegen te Deerlijk, is op zoek naar een projectleider elektriciteit.

Instructeur daktechnieken regio België/Frankrijk (M/V)

Exposant:I.R.S-BTECH

Sales Manager

Exposant:AGO INTERNATIONAL

Our client is an importer and producer of very specific ingredients that are used by European pet food manufacturers. Since 1997 the company has grown to be a dedicated and flexible industry leader. For their site in Vichte (B), the company is currently looking for a: SALES MANAGER

Calculator Bouwsector regio Roeselare

Exposant:ERGON RECRUITMENT

Voor één van onze klanten, Een groeiend bouwbedrijf, zoeken we een Calculator Bouwsector regio Roeselare

Commercieel Vertegenwoordiger Aluminium, Wortegem-Petegem

Exposant:WILLY NAESSENS GROUP

Je bent verantwoordelijk voor het verkopen van onze aluminium ramen en deuren. Je adviseert onze klanten in verband met hun projecten. Je bouwt een vertrouwensrelatie en een positief imago op voor het bedrijf. Je staat in contact met o.a. architecten en aannemers. Je creëert een win-win situatie met de klant door een open en eerlijke samenwerking na te streven. Door je enthousiasme en vakkennis weet je de klant te overtuigen en te binden.

Commercieel technisch bediende vrachtwagensonderdelen BRAEM NV

Exposant:BRAEM nv

De firma BRAEM NV, gespecialiseerd in tweedehandsvrachtwagens, onderdelen en services, zijn wij op zoek wegens groei naar bijkomende commerciële binnendienst medewerkers voor de vrachtwagenonderdelenverkoop, verantwoordelijk voor de een bepaalde regio, vanuit de hoofdzetel te Handzame. Als internal sales ondersteun je samen met het team de extern verkoper dat instaat voor de verkoop van vrachtwagenonderdelen aan garagisten en grote transportfirma’s aan die bepaalde regio. Je levert een technische meerwaarde door de klant te woord te staan met technisch advies over de gevraagde vrachtwagenonderdelen! Vanuit de site Handzame verzorgt het team van commerciële binnendienstmedewerkers verzorgt de verkoop van A tot Z.

Project ingenieur software (Maestro)

Exposant:ALVEY

Alvey Group is gespecialiseerd in de productie van industriële automatiseringsprojecten. Met onze hoogwaardige producten zorgen we al jaren voor een verhoogde efficiëntie binnen tal van fabrieken. Met een brede mix aan kennis en ervaring zijn we in staat maatwerk producten en oplossingen te leveren. We hebben vestigingen door heel Europa en deze internationale cultuur zorgt voor een inspirerende werkomgeving voor onze werknemers. De vlakke bedrijfscultuur en nodige aandacht voor de ontwikkeling van talent maakt werken bij ons echt een plezier! Ter versterking van ons team zoeken we een (M/V):

Elektromecanicien

Exposant:DL OPERATIONS

dL Operations bvba Roeselare is actief in constructie, onderhoud & montage bij tal van industriële klanten. Een familiale onderneming met eigen werkplaats waar we stukken tem 25 ton vervaardigen met eigen plaatsingsdienst. Wegens groei zijn we op zoek naar een Elektromecanicien

Integration Analyst

Exposant:STEPSTONE

Want to help change the world of recruitment today? At StepStone we take great strides forward to stay the leading online recruitment marketplace. The answer lies in a combination of two important factors: market leading products and truly exceptional, driven and highly talented people. Do you want to be part of a company you can be proud of and help it growing, then keep reading. Where you will work… Based on business needs and requirements, you will be responsible for developing, improving, optimizing and maintaining integrations with our Cloud CRM & CPQ (Configuration, Pricing & Quotation) applications and related processes. You will be the mediator between business and IT and will interact with product and technical owners, sales and marketing departments, internal developers, local Business Analysts and the International Sales team. You will also be the first point of contact for all integration related questions. You will be based in our Brussels office with frequent travel to other StepStone countries.

Reinigingsmedewerker - Regio Kortrijk

Exposant:FORUM JOBS / TECQUALITY

Voor een grootkeuken in de regio van Kortrijk gaat Forum Jobs op zoek naar 2 reinigingsmedewerkers. - 1 ervaren industrieel reiniger: reinigen van industriële machines. - 1 helper: algemene reinigingswerken (helpen aan de vaatwas, reinigen machines, ... helpen waar nodig) Je werkt in dagregime tussen 7u30 en 16u15. Je bent bereid om één of twee keer per week tot 17u30 à 18u te werken om de vaatwasmachines op te ruimen, die extra uren mag je inhalen op woensdagnamiddag.

MCL werft ervaren administrators aan

Exposant:MCL CONSULTANCY

Op zoek naar een job waarbij afwisseling, leergierigheid en gedrevenheid de kenmerken vormen ?

Werfleider elektrische installaties (m/v)

Exposant:CERATEC

Voor de afdeling Elektrische installaties in Ploegsteert, Olsene, Doornik en Templemars (FR) zijn we op zoek naar werfleiders.

Operator - 3 ploegen regio Kortrijk

Exposant:FORUM JOBS / TECQUALITY

Voor een bedrijf in de streek van Kortrijk zijn we op zoek naar een arbeider die verantwoordelijk is voor het bedienen van de machines voor de inpak. Je kan werken in 3 ploegen.

Tax consultant regio West-Vlaanderen

Exposant:SBB Accountants en Adviseurs

SBB Accountants & Adviseurs is het grootste accountants- en adviesbureau in Vlaanderen met ruim 30 kantoren en meer dan 400 medewerkers. Vandaag begeleiden wij meer dan 20.000 ondernemers, vrije beroepen en vzw's, in elke fase van hun activiteit. Wij hebben sterke ambities om te groeien en zoeken voortdurend nieuw talent om dit te realiseren. Wij bieden een job in je regio en zetten in op leer- en ontwikkelingskansen. Zo investeren wij voluit in onze huidige en nieuwe collega’s!

Business Developer Verzekeringssector regio Kortrijk

Exposant:ERGON RECRUITMENT

Voor één van onze klanten, een internationale speler binnen verzekeringen, zoeken we een Business Developer regio Kortrijk

Ploegchef magazijn (2-ploegen)

Exposant:AGO JOBS & HR

Voor onze klant, een wereldwijde markt- en technologieleider in staaldraadtransformatie en dek-lagen zijn we op zoek naar een ploegchef magazijn 2-ploegen te Ingelmunster.

Webontwikkelaar .Net

Exposant:KORAZON

Programmeer je graag oplossingen die telkens weer verschillend zijn? Hou je ervan om met collega’s te zoeken naar het beste concept om de vraag van de klant te beantwoorden? Ben je allergisch aan code die niet proper is? Lees dan zeker deze vacature!

Account Manager – Ondernemers – diverse regio’s

Exposant:ERGON RECRUITMENT

Voor één van onze klanten, een bancaire instelling, zoeken we een: Account Manager – Ondernemers – diverse regio’s

ELEKTRICIEN (M/V) (PLOEGEN)

Exposant:GALLOO

Galloo is een leidinggevende bedrijvengroep met filialen in België, Frankrijk en Nederland. Wij garanderen u een ijzersterke service voor de recyclage van uw ferro- en non-ferrometalen. Door continu te investeren in nieuwe technologieën streven wij naar 100% recyclage. Samen maken we de cirkel rond. Let’s recycle!

Equipment Engineer - Innovatie

Exposant:ENGINITY

Manager Strategic Partnerships

Exposant:CCV

Wat ga je doen? Als Manager Strategic Partnerships (kassasystemen, webshops), maak je deel uit van de ‘Indirect Sales – Unit’. In deze rol ben je de verantwoordelijke voor de uitbouw van relaties met derden (producenten kassasystemen, beroepsfederaties, softwareontwikkelaars, lead-bedrijven enz.), met als doel het verbreden en laten groeien van de business en het verankeren van CCV als dé strategische partner voor online betaaloplossingen. Volgende zaken kunnen deel uitmaken van jouw verantwoordelijkheden: • Het actief op zoek gaan naar partijen die samen met CCV een alliance aangaan om elkaar te verrijken. Hierbij werk je voorstellen op maat uit zonder de kwalitatieve en commerciële doelstellingen uit het oog te verliezen. • Het actief monitoren van de performance van deze partners en actie ondernemen indien deze achterblijven bij de verwachtingen. • Je wordt de expert op de markt van POS, webshops enz, je detecteert nieuwe trends, noden en spelers, je bent op de hoogte van de bewegingen bij concurrentie en je weet hier proactief op te reageren. Je rapporteert aan de Team Lead Indirect Sales.

Innovatieve developer webapplicaties

Exposant:PER-SE

Een innovatieve kmo kijkt omwille van groei uit naar een innovatieve developer die staat te popelen om nieuwe creatieve zaken uit te werken.

Tekenaar - ontwerper(s) (m/v)

Exposant:CERATEC

Voor de vestiging in Ploegsteert zijn we op zoek naar tekenaar-ontwerpers.

Technical manager (daktechnieken) (M/V)

Exposant:I.R.S-BTECH

Technisch tekenaar

Exposant:TYPHOON

Typhoon Industriële Ventilatie nv, is reeds 55 jaar marktleider in industriële ontstoffing, industriële ventilatoren, filtertechniek en pneumatisch transport. Onze klanten situeren zich in diverse groeisectoren zoals alternatieve energie, recyclage, afvalverwerking, houtverwerking, voedingsnijverheid, …. Onze specialiteit is het realiseren van turn-key projecten in Europa. Ons bedrijf is gekenmerkt door zijn vooruitstrevende mentaliteit. Dat betekent dat je heel wat ruimte krijgt om initiatief te nemen en mee te werken aan de ontwikkeling van de nieuwste producten op de markt.

Product Development & Application Engineer Automation

Exposant:RANDSTAD PROFESSIONALS

Ben je op zoek naar een gevarieerde functie in ontwikkeling en uitwerking van R&D projecten rond automatisatie bij een dynamische wereldspeler? Bekijk dan zeker volgende vacature!

Technical Buyer Electronics

Exposant:TVH GROUP

Als Technical Buyer koop je onderdelen aan over de hele wereld voor heftrucks, hoogwerkers, verreikers, schaarliften, landbouwtractoren, golfkarretjes,… ongeacht het merk, type of bouwjaar. De ongeëvenaarde knowhow van de aankoopafdeling vertaalt zich in een bestand van 21 000 000 artikelnummers waarvan er ruim 600 000 referenties op voorraad zijn. Onze Technische Experten staan in voor product- en/of merkontwikkeling en krijgen de vrijheid om hierin zelfstandig te beslissen.

Field Sales

Exposant:INTRUM

Intrum NV is de Belgische entiteit binnen Europa’s grootste aanbieder van Credit Management Services (CMS). Dankzij een totaalpakket van state-of-the art diensten in elk stadium van het credit management proces dragen wij vanuit onze kantoren te Gent zorg voor de cash-flow en de winstgevendheid van onze opdrachtgevers.

Team Lead Indirect Sales

Exposant:CCV

ls Team Lead Indirect Sales ben je verantwoordelijk voor het uitbouwen van strategische partnerships met derden (producenten kassasystemen, beroepsfederaties, softwareontwikkelaars, lead-bedrijven enz.) en voor het aansturen van een Accountmanager Indirect Sales. Je bouwt aan een gedegen netwerk van strategische partners, met als doel het laten groeien van de business en het verankeren van CCV als dé strategische partner voor online betaaloplossingen, POS-systemen, webshops, enz. Je zoekt in dit kader actief naar partijen die met CCV een alliance aangaan om elkaar te verrijken en je werkt voorstellen op maat uit rekening houdend met onze kwalitatieve en commerciële doelstellingen. Het actief monitoren van de performance van deze partners en bijsturen indien ze achterblijven bij de verwachtingen is hierbij zeer belangrijk. Daarnaast sta je als gedreven people manager in voor het coachen, trainen en begeleiden van jouw team en ondersteun je hen bij concrete vraagstukken. Je staat in voor een efficiënte inrichting van het team en je bent een sleutelfiguur voor de samenwerking met de andere teams. Als Team Lead bewaak je de performantie van jouw team en doe je nodige rapportering. Je weet veranderprocessen succesvol door te voeren. Je wordt de expert op de markt van POS, webshops, online betaaloplossingen, enz. Je detecteert nieuwe trens, noden en spelers. Je bent op de hoogte van de bewegingen bij de concurrentie en je weet hier proactief op te reageren. Deze expertise deel je op een enthousiaste manier met jouw team. Als Team Lead Indirect Sales rapporteer je aan het hoofd Sales & Marketing.

PROJECTLEIDER

Exposant:BOHEZ

Servicetechnieker buitendienst (m/v)

Exposant:CERATEC

Voor de vestiging in Ploegsteert zijn we op zoek naar servicetechniekers.

Java Developer

Exposant:STEPSTONE

Introductie For our Search Team we are looking for a Java developer with in-depth knowledge of search engine technologies. With over 260,000 jobs, 8.1 million CVs, 13.6 million active subscribers and 25.4 million monthly visits the data is big and the challenge is even bigger. We need an experienced and creative professional to develop advanced technical solutions for our search engine and help take it to the next level of quality. The search team is split across offices in Brussels and Berlin, so you will work in an international environment with a team of experienced and like-minded colleagues.

IT Business Analyst region Ghent and/or Brussels

Exposant:ERGON RECRUITMENT

For one of our clients, a consulting firm in banking, we’re looking for an IT Business Analyst region Ghent and/or Brussels

SUPERVISOR ACCOUNTANCY

Exposant:TITECA ACCOUNTANCY

Welkom! Titeca Accountancy is geen standaard boekhoudkantoor dat enkel met cijfers jongleert. Wij leven en werken dichtbij ondernemers, zij aan zij. Titeca Accountancy is een sterk groeiend, fullservice, vooruitstrevend boekhoudkantoor met 10 verschillende vestigingen en 175 medewerkers en accountants verspreid over West-, Oost-Vlaanderen en Henegouwen. Bij Titeca Accountancy is werken fun, het resultaat van een inspirerende en energieke dialoog met onze ondernemers. Smaakt naar meer? Vergezel ons in een open werkomgeving, met ruimte voor initiatief, mens en communicatie.  Titeca is momenteel op zoek naar een Supervisor om het kleine en dynamische team van 9 medewerkers, in Brugge, aan te vullen. 

Chauffeur ADR

Exposant:VANHEEDE ENVIRONMENT GROUP

We zoeken een chauffeur C / CE voor de transport van gevaarlijk afval met laadklep of oplegger vanuit onze vestiging in Rumbeke (of de dichtsbijzijnde site van uw woonplaats). Dit voor het rijden voor onze klanten in heel België.

Externe projectleider hout met ervaring (m/v)

Exposant:WOODSTOXX

Woodstoxx is trendsetter in houten vloer- en wandbekleding voor zowel binnen- als voor buitentoepassingen. Onze klanten willen we inspireren via onze belevingscentra en door middel van onze voor zich sprekende realisaties. We beschikken binnenshuis over een eigen productieafdeling en dagdagelijks zijn onze eigen plaatsingsteams overal aan de slag. Om deze realisaties op het hoogste niveau te houden, zijn we op zoek naar versterking voor ons team projectleiders!

Lasser

Exposant:LOGI-TECHNIC

Logi-technic is met meer dan 460 klantgerichte medewerkers, bij tal van bedrijven dé specialist in outsourcing op technisch uitvoerend gebied. We bieden onze klanten specifieke oplossingen aan vanuit onze divisies Industrie, Infra, Building, ICT en Facility Management. Vanuit onze filialen te Jabbeke, Deerlijk, Waregem, Gent, Zwijndrecht en Vilvoorde worden diverse klanten bediend. Om deze groei mogelijk te maken zoeken we een TIGLASSER.

ADVISEUR LOONBELEID

Exposant:EASYPAY GROUP

EASYPAY GROUP is een full service HR partner met een wijd verspreid kantorennetwerk in België. Voor onze afdeling EASY QUOTIS gaan we op zoek naar een Adviseur Loonbeleid

SALES MANAGER

Exposant:DE VLAAMSE ONDERNEMER

Technical Solutions Engineer (Waregem)

Exposant:LYBOVER GROUP

Voor ons bedrijf Keller in Waregem zijn wij op zoek naar een Technical Solutions Engineer

Technisch Commercieel Afgevaardigde

Exposant:AGO INTERNATIONAL

Onze klant is een Belgisch familiebedrijf actief in de bouwsector. Met een ruime keuze aan gevel- en dakbekleding biedt het bedrijf oplossingen voor professionele klanten. Service op maat, beschikbaarheid, een snelle uitvoering en kwaliteit staan hierbij centraal. Voor het gloednieuwe filiaal in Halluin zijn ze op zoek naar (m/v): TECHNISCH COMMERCIEEL AFGEVAARDIGDE

ERVAREN PRODUCTIEVERANTWOORDELIJKE

Exposant:BOHEZ

Productieverantwoordelijke met een passie voor de bouwsector.

P&P Development Manager in een vooruitstrevend voedingsbedrijf regio Ieper

Exposant:TALENTUS

Talentus rekruteert talent. Dat doen wij met een stabiele ploeg van gemotiveerde medewerkers die over jaren ervaring beschikken in het vak. Voor elke gemotiveerde kandidaat vinden wij de job die het best bij zijn of haar talenten past. Wij zijn de partner voor werving en selectie van vaste medewerkers en uitzendkrachten. Onze klant, een groot voedingsbedrijf gelegen regio Ieper, is op zoek naar een P&P Development Manager.

Senior System Engineer

Exposant:CONXION

ConXioN is een IT dienstverlener uit Deerlijk die geregeld in de prijzen valt. We hebben een hecht team van een 30 tal technische medewerkers die zowel intern als extern werken.

Atelierverantwoordelijke met kennis CNC/plaatschaar

Exposant:DL OPERATIONS

dL Operations bvba Roeselare is actief in constructie, onderhoud & montage bij tal van industriële klanten. Een familiale onderneming met eigen werkplaats waar we stukken tem 25 ton vervaardigen met eigen plaatsingsdienst alsook VCA* gecertificeerd. dL Operations staat in voor kwaliteit, zowel voor de eigen medewerker als klant!

Electricien-installateur brand-en inbraakbeveiliging

Exposant:BRANDBEVEILIGING MARLIER BVBA - All Fire Security

Op zoek naar een boeiende uitdaging in een groeiend bedrijf? Wij zijn op zoek naar een gedreven elektricien-installateur voor brand-en inbraakbeveiligingssystemen. U staat in voor het uitvoeren van allerhande bekabelingswerken, indienststellingen en herstellingen voor residentiële en industriële installaties van brand- en inbraakdetectie, toegangscontrole en systemen voor camerabewaking.

Senior Test Analist

Exposant:M2Q

M2Q is een dynamisch en snelgroeiend IT bedrijf binnen de Cronos groep, gericht op state-of-the-art testing oplossingen aan de hand van sterk gegronde testing technieken en methodologieën. Onze klanten helpen om de juiste tests uit te voeren zodat de kwaliteit van hun nieuwe software vaststaat bij een Go Live: dat is onze belangrijkste doelstelling.

PLOEGCHEF HVAC & SANITAIR

Exposant:QUARTIER

Wat houdt de job in? ◦aansturen van één of meerdere monteurs ◦montage van verwarmings-, koel- en/of sanitaire installaties ◦particuliere of industriële installaties

Chauffeur haakwagen

Exposant:VANHEEDE ENVIRONMENT GROUP

We zoeken haakwagenchauffeurs voor onze diverse vestigingen: Waregem-Gent / Ieper / Geluwe / Rumbeke / Oostkamp / Antwerpen.

Calculator, Waregem

Exposant:WILLY NAESSENS GROUP

Je staat in voor het voorbereiden en het uitwerken van prijscalculaties. Je analyseert de nieuwe projecten en zorgt voor een nauwgezette prijscalculatie op basis van de technische gegevens. Daarnaast neemt u, indien nodig, ook andere taken voor uw rekening: instaan voor bestellingen, voorbereiding verkochte dossiers, opvolging van de dossiers,...

Architect(e)

Exposant:AGO INTERNATIONAL

Onze klant is sinds 1999 een belangrijke speler inzake stijlvolle architectuur. De realisaties springen in het oog en stralen een elegante en eigentijdse sfeer uit. Een professioneel team met ruime praktijkervaring staat borg voor vakmanschap, creativiteit, klantgerichtheid, vlotte communicatie en budgetcontrole . Een persoonlijke en intensieve betrokkenheid bij elk project garandeert een professioneel en vlekkeloos verloop. Wegens uitbreiding van het team zoeken zij een m/v ARCHITECT(E)

Projectleider IT met affiniteit voor HR

Exposant:AUXILIOS

AUXILIOS bvba, gelegen in Roeselare, is een onafhankelijk HR-kantoor dat als externe personeelsdienst kmo’s en grote bedrijven bijstaat in hun personeelsbeleid.

IT Project Manager ERP

Exposant:AGO INTERNATIONAL

Our customer, a famous international industrial group with HQ in Kortrijk, is recruiting a: IT Project Manager ERP

HR-ICT CONSULTANT

Exposant:EASYPAY GROUP

EASYPAY GROUP is een full service HR partner met een wijd verspreid kantorennet in België. Voor onze entiteit EASY-SERVICES NV (het erkend opleidings- en adviescentrum van EASYPAY GROUP) zijn we op zoek naar een HR-ICT Consultant

Werkvoorbereider montages (Waregem)

Exposant:LYBOVER GROUP

Voor ons bedrijf Lybotech in Waregem zijn wij op zoek naar een werkvoorbereider montages

Magazijnmedewerker - 8u tot 16u30, vrijdag 15u30

Exposant:AGO JOBS & HR

AGO gaat op zoek naar een gemotiveerde orderpicker, dit ter uitbreiding van het bestaande team.

REPRESENTANT COMMERCIAL POUR LA WALLONIE

Exposant:AGO JOBS & HR

AGO Jobs & HR zoekt, vindt én begeleidt mensen met talent. Jaarlijks gidsen wij 25.000 werknemers naar de passende werkgever. Wij? Dat zijn 500 gedreven medewerkers, verspreid over 80 kantoren in België. Want ja, AGO is puur Belgisch. Onze persoonlijke aanpak leidt tot de juiste match. Die win-winsituatie vormt de sleutel tot duurzame langetermijn­relaties met onze klanten. Want voor minder doen we het niet. Choose life, choose work, choose AGO! | www.ago.jobs

Lasser te Izegem Alphatech

Exposant:ALPHATECH

Als vaste technieker van Alpha-tech sta je in voor het las- en montage werk van machine onderdelen:

Bediende Customer Service N/F - Parttime 20u p/w Regio Kortrijk

Exposant:FORUM JOBS / TECQUALITY

Forum Jobs zoekt een intern commercieel bediende die binnen een deeltijds uurrooster actief zal zijn. Je komt terecht binnen een dynamische & familiale werkomgeving. Jouw takenpakket? - Je bent het interne aanspreekpunt voor de klanten hoofdzakelijk groothandels, zowel Nederlands- als Franstalig - Je beheert de inkomende orders - Je zorgt voor een correcte input in ons systeem - Je zorgt voor een goede opvolging van de stock en verzendingen - Je behandelt klachten en zorgt voor een goede oplossing - Je verwerkt retourorder en zorgt voor een correcte afhandeling

ERP Software Developer

Exposant:EOS SOFTWARE

In teamverband sta je mee in voor de ontwikkeling van specifieke programma’s voor onze klanten, allerhande programma-aanpassingen, alsook het onderhoud en continue vernieuwing van onze pakketten. Op termijn wordt je ook ingeschakeld voor installatie en implementatie ervan bij de klanten zelf. Tevens staat u dan ook in voor de opleiding van key-users.

Chauffeur CE

Exposant:IMOG

Ben je in het bezit van een rijbewijs CE en heb je ervaring met het rijden met een remorque? Kom dan zeker eens bij Imog langs.

FINANCE & ADMINISTRATION MANAGER

Exposant:TITECA ACCOUNTANCY

Welkom! Titeca Accountancy is geen standaard boekhoudkantoor dat enkel met cijfers jongleert. Wij leven en werken dichtbij ondernemers, zij aan zij. Titeca Accountancy is een sterk groeiend, fullservice, vooruitstrevend boekhoudkantoor met 10 verschillende vestigingen en 175 medewerkers en accountants verspreid over West-, Oost-Vlaanderen en Henegouwen. Bij Titeca Accountancy is werken fun, het resultaat van een inspirerende en energieke dialoog met onze ondernemers. Smaakt naar meer? Vergezel ons in een open werkomgeving, met ruimte voor initiatief, mens en communicatie. Wij zijn momenteel op zoek naar een Finance & Administration Manager voor de Back Office van ons hoofdkantoor te Roeselare.

Telecommakelaar - Sales - Accountmanager West- en Oost-Vlaanderen

Exposant:JSM COMMUNICATIONS

Ons salesteam zoekt een nieuwe collega om bestaande en nieuwe klanten te bezoeken in de regio West- en Oost-Vlaanderen. Ben jij de geschikte persoon en beschik je over de nodige capaciteiten en de drive om bedrijven te helpen? Meld je dan gelijk aan!

Uitzendconsulent(e) Wetteren

Exposant:Let's Work

Let's Work is een uitzendbureau met méér dan 15 jaar ervaring binnen de sector. Om onze nationale expansie kracht bij te zetten, zoeken we dringend een gedreven en gemotiveerde HR-consultant (M/V) om ons kantoor in Wetteren te versterken.

Accountant (alle vestigingen)

Exposant:VANDELANOTTE ++

De core business van Vandelanotte omvat alles wat te maken heeft met accountancy, audit en fiscaliteit en dit in een heel brede context. Onze accountants en auditors worden hierin ondersteund door topspecialisten in diverse aanverwante materies: Ondernemingsrecht, Corporate Finance Management, Persoonlijke Financiële Planning, Risk Management en HR Solutions. Ons doel bestaat erin KMO ’s en familiale bedrijven een perfecte, multidisciplinaire support te verlenen vanuit een “partnership” – filosofie. Wij staan dicht bij onze cliënten, denken met hen mee en anticiperen, dit steeds vanuit onze globale visie en bouwend aan een vertrouwensrelatie op lange termijn. Wij zijn steeds op zoek naar ervaren accountants voor onze vestigingen Kortrijk, Brugge, Antwerpen, Gent, Aalst, Zele, Brussel en Doornik.

HR Coordinator

Exposant:LOGI-TECHNIC

Als Recruitment Officer sta je in voor de interne rekrutering van Logi-technic. Je plaatst onze vacatures online op verschillende jobboards en sociale media. Je gaat actief op zoek naar de juiste kandidaat. Na een telefonische screening, plan je een eerste selectiegesprek in. Als ambassadeur van ons bedrijf, combineer je bedrijfskundige met psychologische inzichten, steeds rekening houdend met de Business Unit waarin de kandidaat terecht zal komen. Je neemt deel aan jobbeurzen en denkt actief na over nieuwe rekruteringsacties. De Recruitment Officer maakt deel uit van het HR-team en rapporteert aan de HR Business Partner.

Projectcoördinator (intern) utiliteitsbouw

Exposant:AGO INTERNATIONAL

Onze klant is sinds jaren een gereputeerde en sterke familiale onderneming met een topkwaliteitsimago in de bouwwereld. De firma realiseert totaalprojecten in utiliteits-, woning-, villa- en appartementsbouw. Momenteel rekruteert de onderneming voor onmiddellijke indiensttreding (m/v): Projectcoördinator (intern) utiliteitsbouw

Product Manager Belux

Exposant:AGO INTERNATIONAL

Onze klant, een succesvolle FMCG onderneming regio Gent, zoekt een: Product Manager Belux

Bediende Boekhouding - Bachelor accountancy fiscaliteit

Exposant:FORUM JOBS / TECQUALITY

Forum Jobs zoekt een junior accountant voor een adviesbureau in de regio. Zij zetten professionele accountancy en finance medewerkers in op tijdelijke opdrachten. Hun klanten zijn KMO-bedrijven die beroep doen op hun expertise. Als junior accountant word je dus via een accountantskantoor tewerkgesteld. Je biedt ondersteuning in diverse boekhoudtaken waaronder het inboeken van aan- en verkoopfacturen. Je takenpakket varieert naargelang de opdracht.

Senior JAVA Developer

Exposant:CAT SOLUTIONS

We zijn op zoek naar een Java developer die reeds van aanpakken weet. Je hebt oog voor detail en neemt de tijd om je oplossingen goed te ontwerpen en nauwgezet uit te werken.

Front-end Developer

Exposant:AGO INTERNATIONAL

Onze klant is een succesvol webdesignbureau in de regio van Kortrijk. Voor de groei van hun onderneming zijn ze op zoek naar een (m/v): Front-end Developer

Sales Engineer

Exposant:AGO INTERNATIONAL

Onze klant, een dynamisch bedrijf in de regio van Deinze, zoekt door de snelle groei en het succes van hun producten een: Sales Engineer

CNC Plooier (M/V)

Exposant:C-MEC Kortrijk N.V.

TIG-lassers staal en inox

Exposant:SHAPES METALWORKS

Voor onze site te Rumbeke zijn wij op zoek naar TIG-lassers voor staal en inox. Bij interesse kunt u Dhr. Dirk Haerinck telefonisch contacteren op het nummer 056/42 49 70 of per mail op dirk.haerinck@shapesmetalworks.be

SERVICE TECHNIEKER

Exposant:CDC AUTOMATISATIE

Service technieker en bordenbouwer regio Roeselare

Werfleider, Wielsbeke

Exposant:WILLY NAESSENS GROUP

Je bent verantwoordelijk over de uitvoering en afhandeling van diverse montage- en/of bouwprojecten vanaf de overdracht tot en met de definitieve oplevering. Jij bent de schakel tussen de klant en de uitvoering. Tijdens de uitvoering ben jij het aanspreekpunt voor de bouwheer en het studiebureau. Je waakt over het respecteren van de gedetailleerde planning, de veiligheidsvoorschriften en over de productiviteit op de werf. Je stuurt de ploegen (arbeiders en onderaannemers) op de werven aan, begeleidt hen en helpt hen met technische vragen of moeilijkheden.

Projectleider machinebouw (m/v)

Exposant:CERATEC

Voor de vestiging in Ploegsteert zijn we op zoek naar projectleiders machinebouw.

Magazijnier - Deliconstruct

Exposant:SPIESSENS MACHINEBOUW

Deliconstruct heeft zich in de loop der jaren ontwikkelt als een heel belangrijke speler op het gebied van toelevering van metalen onderdelen. Wij specialiseren ons vooral op plaatbewerking en projectbouw

Junior Accountant regio Gent

Exposant:ERGON RECRUITMENT

Voor één van onze klanten, Een hoogstaand accountancy- en fiscaal kantoor, zoeken we een Junior Accountant regio Gent

Projectleider, Wortegem-Petegem

Exposant:WILLY NAESSENS GROUP

Je bent verantwoordelijk over de uitvoering en afhandeling van diverse montage- en/of bouwprojecten vanaf de overdracht tot en met de definitieve oplevering. Jij bent de schakel tussen de klant en de uitvoering. Tijdens de uitvoering ben jij het aanspreekpunt voor de bouwheer en het studiebureau. Je waakt over het respecteren van de gedetailleerde planning, de veiligheidsvoorschriften en over de productiviteit op de werf. Je stuurt de ploegen (arbeiders en onderaannemers) op de werven aan, begeleidt hen en helpt hen met technische vragen of moeilijkheden.

Klinkerlegger

Exposant:W. ROELSTRAETE

Ervaren klinkerlegger

Sales Account Manager

Exposant:DATAPLAN - We take care of IT

Dataplan, gevestigd in ZEDELGEM, is een sterk groeiende speler op het vlak van de realisatie van IT- infrastructuurprojecten en softwareprojecten. Sinds 2008 heeft Dataplan Informatica een uitgebreid klantenbestand met uitstekende referenties opgebouwd. In onze familiale KMO werken we met een team van 30 enthousiaste medewerkers. Omwille van onze groei zijn wij op zoek naar lange termijn versterking van een Sales account Manager.

Meertalige Transportplanner voor een Internationaal bedrijf te Ieper

Exposant:TALENTUS

Talentus rekruteert talent. Dat doen wij met een stabiele ploeg van gemotiveerde medewerkers die over jaren ervaring beschikken in het vak. Voor elke gemotiveerde kandidaat vinden wij de job die het best bij zijn of haar talenten past. Wij zijn de partner voor werving en selectie van vaste medewerkers en uitzendkrachten. Onze klant, een groot internationaal transportbedrijf, is op zoek naar een Meertalige Transportplanner.

Quality Manager

Exposant:RANDSTAD PROFESSIONALS

Locinox is looking for a quality manager with impact! Apply now!

Installateur sanitair en verwarming

Exposant:ECOPUUR

Ben je gebeten door techniek en wil je al doende veel leren in een duurzame, groeiende onderneming? Ecopuur biedt je deze kans!

CALCULATOR

Exposant:STADSBADER

Stadsbader is één van de belangrijkste Vlaamse familiale bouwbedrijven en genereert een omzet van ca. 300 miljoen euro. In ons bedrijf werken bijna 1000 enthousiaste en gemotiveerde medewerkers samen aan onze groeiambities. Onze opdrachtgevers zijn actief in de meest uiteenlopende sectoren van de bedrijfswereld, zowel op de private als op de publieke markt.

Product Engineer regio Brugge

Exposant:TALENTUS

Talentus rekruteert talent. Dat doen wij met een stabiele ploeg van gemotiveerde medewerkers die over jaren ervaring beschikken in het vak. Voor elke gemotiveerde kandidaat vinden wij de job die het best bij zijn of haar talenten past. Wij zijn de partner voor werving en selectie van vaste medewerkers en uitzendkrachten.

Medewerker montage

Exposant:FRAXINUS

Ben jij ook gek op techniek? Wil jij graag onze collega worden? Solliciteer vandaag nog! Functie - Je verzorgt de eindassemblage van machines en installaties. - Je werkt mee tijdens de montagefase, analyseert eventuele problemen en denkt proactief mee. - Je leest en interpreteert plannen, hierbij stel je zaken in vraag en kijk je wat efficiënter kan. - Je werkt mee aan de indienststelling van de installaties in het atelier. - Je stelt de machine af, bent aanwezig bij het proefdraaien en voert tests uit tot in de kleinste details. Samen met het team stuur je bij waar nodig. - Zodra de proeftesten zijn afgerond, ga je ter plaatse bij de klant de volledige installatie opstellen en opstarten.

Consultant Milieu

Exposant:CONSULTES

CONSULTES is een dynamische milieu- en preventiepartner die ondersteuning biedt aan bedrijven in gans België. Het team van deskundigen ontwikkelde de afgelopen jaren een eigen expertise op vlak van afvalwater, afvalstoffen, bodem, CO2-emissierechten, energie, lucht, REACH, Vlarem, verpakkingen, milieuvergunningsproblematiek, zorgsystemen, ... . De ondersteuning wordt aangeboden voor zowel kleine, middelgrote tot grote internationale ondernemingen uit diverse sectoren (afval, metaal, hout, chemie, bouw, kunststof, voeding, energie, …). Hierbij wordt een meerwaarde gecreëerd door de aanwezige expertise, de geïntegreerde aanpak (milieu, preventie en duurzaam ondernemen) en het beschikken van een uitgebreid netwerk. Met haar ISO9001-certificaat staat CONSULTES voor kwaliteit en deskundigheid. De klant staat centraal waarbij de experts proactief meedenken om, in de lijn met de bedrijfsstrategie, frisse en dynamische ideeën, het bedrijf op een hoger niveau te tillen.

Plantmanager textielsector

Exposant:TALENTUS

Onze klant is een beursgenoteerd bedrijf actief in de textielsector. Voor de site in Poperinge zijn wij op zoek naar een Plant Manager.

Manager communicatie, pr & digitale media

Exposant:VOKA - KAMER VAN KOOPHANDEL

Voka wil als Vlaams netwerk van ondernemingen het meest nabije, invloedrijke en professionele netwerk van ondernemers zijn. Op die manier wil Voka een optimaal kader creëren voor succesvol ondernemen en zo fundamenteel bijdragen tot welvaart en welzijn. Verdedigen, ontmoeten, kennis delen en adviseren, dat zijn de kerntaken van Voka. Voka - Kamer van Koophandel West-Vlaanderen vertegenwoordigt meer dan 3.400 West-Vlaamse bedrijven, goed voor 68% van de private werkgelegenheid in deze provincie. Bij Voka West-Vlaanderen in Kortrijk werken ruim 50 medewerkers.

Administratief bediende - telefoniste

Exposant:VANHEEDE ENVIRONMENT GROUP

Voor onze afdeling 'gevaarlijk afval' in Rumbeke zoeken we een nieuwe collega.

Onderhoudstechnieker

Exposant:VALCKE PREFAB BETON

Omschrijving Je monteert, regelt, wijzigt of onderhoudt onderdelen van onze technische installaties, bestaande uit bijvoorbeeld hydraulische of pneumatische componenten, leidingen, schakelkasten en elektronische aandrijvingen. Naast preventief onderhoud en herstellingen werk je ook mee aan de installatie van nieuwe machines en processen.

Chauffeur CE

Exposant:SAEY

Saey NV (www.saeysteel.com), met hoofdzetel in Kortrijk (Heule), is één van de belangrijkste staal service centers in de Benelux en Frankrijk. Saey, een modern distributie- en verwerkingscentrum van staafstaal, platen en buizen, is vooral actief in de metaalverwerkende industrie (machinebouwers, constructeurs van landbouwmachines, industriebouw,…) à rato van 100.000 ton staalproducten op jaarbasis.

Project Ingenieur Koeltorens

Exposant:ALMECO

Ervaring + interesse = solliciteren // commerciële feeling // people manager // doorgroeimogelijkheid naar Business Unit Leader

R&D Engineer

Exposant:STOW INTERNATIONAL

Als R&D Engineer ben je verantwoordelijk voor zowel de optimalisatie van bestaande producten als de ontwikkeling van nieuwe standaard productgroepen.

Account Manager Special Waste

Exposant:VANHEEDE ENVIRONMENT GROUP

Voor onze afdeling Special Waste Services (SWS) zoeken we een Accountmanager Special Waste die zal opereren vanuit onze vestiging in Antwerpen voor de regio Antwerpen-Limburg-Vlaams Brabant.

Chauffeur C perswagen

Exposant:VANHEEDE ENVIRONMENT GROUP

Heb je zin in een fysieke en uitdagende job als chauffeur in een familiebedrijf? We zoeken een chauffeur C voor op de perswagen, startend vanuit Oostkamp en een chauffeur startend vanuit de regio Gent/Deinze/Aalst.

Export Manager

Exposant:AGO INTERNATIONAL

Onze klant is een internationale voedingsgroep met een vestiging in West-Vlaanderen. Voor deze marketleider zoeken wij een: Export Manager

Productieverantwoordelijke Chemie

Exposant:TALENT ANGELS

Als productieverantwoordelijke/ploegchef sta je in voor de algemene supervisie van je team (80 medewerkers). Onze klant is een specialist/producent binnen de chemie. Dit bedrijf bestaat reeds van generaties ver en produceert sterke merken.

Bedrijfsleider Industrieel Ingenieur/ervaring Industriebouw

Exposant:AGO INTERNATIONAL

Onze opdrachtgever is een gereputeerde bouwonderneming gevestigd in West-Vlaanderen. In het kader van de voortdurende groei is deze eersterangs onderneming dringend op zoek naar een: Bedrijfsleider Industrieel Ingenieur/ervaring Industriebouw

Aankoper

Exposant:NOVY

Onze organisatie Als internationale, groeiende onderneming met Belgisch hoofdkantoor (Kortrijk) kent Novy een lange geschiedenis. Dit jaar vieren we ons 110-jarig bestaan en zetten we de toon voor onze verdere expansie in Europa. Onze dampkappen genieten marktleiderschap in de thuismarkt dankzij de uitstekende kwaliteit van ons productengamma. Ook in het buitenland hebben we ons op korte tijd tot ambassadeur van Belgische kwaliteit en degelijkheid opgeworpen. Dit is enkel mogelijk door steeds opnieuw in onze werknemers te investeren en onszelf uit te dagen op het gebied van technologie en innovatie.

IT - Solution Architect

Exposant:VANHEEDE ENVIRONMENT GROUP

Om onze IT dienst in de hoofdvestiging in Geluwe te versterken, zoeken wij een Solution Architect.

Productiemedewerker - dagwerk hoog loon regio Kortrijk

Exposant:FORUM JOBS / TECQUALITY

Voor een heel sterk bedrijf in de streek van Kortrijk zijn we dringend op zoek naar een productiemedewerker die werkt in de lijmafdeling. Je staat in voor het versnijden en verlijmen van de verschillende stukken. Je kan werken van 7h tot 15h15 en op vrijdag tot 13h. Je hebt bij voorkeur al in productie gewerkt.

Projectleider Industriebouw

Exposant:AGO INTERNATIONAL

Onze klant, actief in de projectontwikkeling gaat in het kader van de verdere groei van hun onderneming, voor de afdeling industriebouw (Regio Zuid-West-Vlaanderen) op zoek naar een (m/v) PROJECTLEIDER INDUSTRIEBOUW

JUNIOR BACHELOR ACCOUNTANCY

Exposant:AGO JOBS & HR

AGO Jobs & HR zoekt, vindt én begeleidt mensen met talent. Jaarlijks gidsen wij 25.000 werknemers naar de passende werkgever. Wij? Dat zijn 500 gedreven medewerkers, verspreid over 80 kantoren in België. Want ja, AGO is puur Belgisch. Onze persoonlijke aanpak leidt tot de juiste match. Die win-winsituatie vormt de sleutel tot duurzame langetermijn­relaties met onze klanten. Want voor minder doen we het niet. Choose life, choose work, choose AGO! | www.ago.jobs

Recruiter - focus (Tele) Sales & Customer Support

Exposant:STEPSTONE

Want to help change the world of recruitment today? At StepStone we take great strides forward to stay the leading online recruitment marketplace. The answer lies in a combination of two important factors: market leading products and truly exceptional, driven and highly talented people. Do you want to be part of a company you can be proud of and help it growing, then keep reading.

Productieverantwoordelijke Constructiestaal

Exposant:AGO INTERNATIONAL

Onze opdrachtgever, een vooraanstaande bedrijvengroep, gespecialiseerd in alle bouwtoebehoren, zoekt voor haar vestiging in de regio Moeskroen, een PRODUCTIEVERANTWOORDELIJKE CONSTRUCTIESTAAL

Marketing Coördinator (N/F)

Exposant:AGO INTERNATIONAL

Onze klant is marktleider en trendsetter en staat wereldwijd bekend om zijn subtiele mix van sfeer, functionaliteit en design. De sterke internationale groei en de evolutie van onze klant zorgt voor een uitbreiding van het marketing takenpakket. We verwachten van u zowel een uitvoerende als een proactieve rol, gefocust op het versterken van de naam en business in key markten zoals Belux, Frankrijk en Nederland. Je maakt deel uit van een team, in een internationale context.

Project ingenieur

Exposant:PER-SE

Een dynamisch bedrijf kijkt uit naar een project ingenieur met kennis van metaal die projecten opvolgt tot de uitvoering.

Corporate Communications Officer

Exposant:STEPSTONE

Wil jij vandaag nog de rekruteringswereld helpen veranderen? Bij StepStone gaan we met grote stappen vooruit om de grootste online aanwervingsmarktplaats te blijven. We doen dat door een combinatie van twee belangrijke pijlers: marktleidende producten en heel gedreven en getalenteerde mensen. Wil jij deel uitmaken van een bedrijf waar je trots op kunt zijn en dat je mee kunt laten groeien? Lees dan zeker verder! In welk team zal je werken? Wij zoeken voor deze functie een Corporate Communications Officer voor het Marketingteam.

Mechanisch tekenaar

Exposant:ALVEY

Alvey Group is gespecialiseerd in de productie van industriële automatiseringsprojecten. Met onze hoogwaardige producten zorgen we al jaren voor een verhoogde efficiëntie binnen tal van fabrieken. Met een brede mix aan kennis en ervaring zijn we in staat maatwerk producten en oplossingen te leveren. We hebben vestigingen door heel Europa en deze internationale cultuur zorgt voor een inspirerende werkomgeving voor onze werknemers. De vlakke bedrijfscultuur en nodige aandacht voor de ontwikkeling van talent maakt werken bij ons echt een plezier!

Heftruckchauffeur (twee ploegen)

Exposant:EUTRACO

Eutraco wil - als familiaal bedrijf met een internationale verankering - een uitmuntende transport- en logistieke partner zijn voor al haar klanten dankzij het verlenen van een kwaliteitsvolle en optimale service. Omwille van onze sterke groei zijn wij voor onze magazijnen in Roeselare op zoek naar magazijniers met passie!

Intern Projectleider Hoogbouw

Exposant:AGO INTERNATIONAL

Onze klant, een succesvolle projectontwikkelaar in West-Vlaanderen, op de grens met Oost-Vlaanderen, zoekt voor het uitbreiding van haar team een (m/v): INTERN PROJECTLEIDER HOOGBOUW

Technieker - Dagwerk regio Kortrijk

Exposant:FORUM JOBS / TECQUALITY

Voor een heel sterk bedrijf in de streek van Kortrijk zijn we op zoek naar een technieker die verantwoordelijk is voor het preventief en curatief van de installaties. Je staat in voor zowel het mechanisch als het elektrisch onderhoud.

Tuintechnicus

Exposant:BLUE-GARDEN TEAM

What's in a name! Tuintechnicus... Inderdaad want bij ons zul je niet enkel beplanting en snoeiwerk doen. Je staat ook in voor het plaatsen van verharding, klaarleggen van buizen, snoeiwerk... Tuinaanleg en -onderhoud is zo veel meer dan je zou denken. Grijp de kans om hierin te groeien en maak deel uit van ons team.

Mechanical Engineer

Exposant:AGO JOBS & HR

Voor onze klant, een wereldwijde markt- en technologieleider in staaldraadtransformatie en dek-lagen zijn we op zoek naar een mechanical engineer te Ingelmunster.

Meewerkende ploegbazen metaalafdeling - Optie vast regio Kortrijk

Exposant:FORUM JOBS / TECQUALITY

Voor een bedrijf regio Kortrijk zijn we op zoek naar een meewerkende ploegchef.

Medewerker Credit Control

Exposant:AGO INTERNATIONAL

Onze klant is een snel groeiend bedrijf in de regio Kortrijk. Ter versterking van hun team zoeken ze een (m/v): Medewerker Credit Control

Vlotte vertegenwoordiger met grondige kennis hout

Exposant:PER-SE

Als vertegenwoordiger voor een houthandel bezoek je jouw vaste klanten binnen West- en Oost-Vlaanderen en bouw je jouw klantenbestand verder uit.

Lasser halfautomaat - Mig - Tig - Aluminium

Exposant:C-MEC Kortrijk N.V.

SERVICE TECHNIEKER POMPEN

Exposant:AMCAL POMPEN

AMCAL POMPEN is een expansieve, familiale KMO gevestigd te Lichtervelde. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van pompen en compleet uitgewerkte pompsystemen. Om ons team te versterken, zoeken wij een (m/v) SERVICE TECHNIEKER.

Service Engineer - Internationaal

Exposant:AGO JOBS & HR

AGO Technics Kortrijk is gespecialiseerd in technische vacatures en medewerkers voor regio West-Vlaanderen. Wij gaan op zoek naar dé technische job die bij jou past. Na een uitgebreid gesprek maken wij een profielschets van wat jij precies zoekt. Hierna gaan wij op zoek naar de perfecte match!

Uitzendconsulent(e) met pit regio Gent

Exposant:ERGON RECRUITMENT

Ergon Recruitment is HR partner in België en Luxemburg voor zowel vaste als tijdelijke opdrachten. Happiness works better. Het welzijn van onze medewerkers, en dus ook het jouwe is voor ons cruciaal. Daarom investeren wij in jouw opleiding en ontwikkeling zodat je expert wordt in het samenbrengen van kandidaat en klant. Wil jij ook mee zoeken naar de perfecte match? In Gent (St-Denijs-Westrem) zoeken wij ter versterking naar een uitzendconsulent die de uitzendactiviteiten mee wil boosten.

CNC draaier

Exposant:VULKOPRIN

Uw taken bestaan uit: - Bedienen en instellen/programmeren van verschillende machines. * Machines: EMAG (Duitse verticale CNC draaibank), Mori Seiki, Muratec,... * Sturing: Fanuc, ISO programmatie * Te gebruiken grondstoffen: staalgelaste wielkernen, gietijzeren wielkernen - Opmeten, instellen en invoeren van snijgereedschappen. - Nauwkeurig meten en nulpuntbepaling (met 3-punt, micrometer, schuifmaat). - Meedenken en participeren in het Vulkoprin Productie Systeem (5S, kata, SMED, 5 min meeting, enz). - Werken onder ISO 9001 en ISO 14001.

Service Technieker (Waregem)

Exposant:LYBOVER GROUP

Voor ons bedrijf Keller in Waregem zijn wij op zoek naar een Service Technieker

Ervaren ploegbaas ventilatie

Exposant:ECOPUUR

Ben je gebeten door techniek en wil je al doende veel leren in een duurzame, groeiende onderneming? Ecopuur biedt je deze kans!

Senior System Engineer

Exposant:DATAPLAN - We take care of IT

Dataplan, gevestigd in ZEDELGEM, is een sterk groeiende speler op het vlak van de realisatie van IT- infrastructuurprojecten en softwareprojecten. Sinds 2008 heeft Dataplan Informatica een uitgebreid klantenbestand met uitstekende referenties opgebouwd. In onze familiale KMO werken we met een team van 30 enthousiaste medewerkers. Omwille van onze groei zijn wij op zoek naar lange termijn versterking van een Senior System Engineer.

Heftruckchauffeur - 2 ploegen regio Kortrijk

Exposant:FORUM JOBS / TECQUALITY

Voor een sterk en goed georganiseerd bedrijf in de streek van Kortrijk zijn we dringend op zoek naar een ervaren heftruckchauffeur die kan werken in 2 ploegen. Je bent verantwoordelijk voor het laden en lossen van de vrachtwagens. Je kan goed werken met de computer. (input in computer, verwerken van gegevens)

Marketing Assistent

Exposant:AGO INTERNATIONAL

Onze opdrachtgever, een internationale FMCG onderneming, marktleider in zijn sector, gevestigd in de regio Oostende, zoekt ter versterking van hun team een Marketing Assistent (m/v)

Quality Assurance Manager

Exposant:AGO INTERNATIONAL

Our client is an importer and producer of very specific ingredients that are used by European pet food manufacturers. Since 1997 the company has grown to be a dedicated and flexible industry leader. For their site in Vichte (B), the company is currently looking for a: QUALITY ASSURANCE MANAGER

Corporate Finance Director

Exposant:AGO INTERNATIONAL

Belangrijk industrieel agro-food concern, gevestigd in de regio Brugge – Roeselare – Kortrijk, zoekt voor onmiddellijke indiensttreding een gedegen en ervaren (m/v): Corporate Finance Director

Arbeider chemie

Exposant:GO 4 JOBS MIDDEN WEST-VLAANDEREN

Dit is de ideale job als operator voor wie graag nauwkeurig werkt, in een propere omgeving en stabiliteit zoekt. Vast contract na geslaagde interimperiode. 12 extra recuperatiedagen per jaar en veel vrij te kiezen.

Dossierbeheerder/accountant in Zwevegem

Exposant:SBB Accountants en Adviseurs

SBB Accountants & Adviseurs is het grootste accountants- en adviesbureau in Vlaanderen met ruim 30 kantoren en meer dan 400 medewerkers. Vandaag begeleiden wij meer dan 20.000 ondernemers, vrije beroepen en vzw's, in elke fase van hun activiteit. Wij hebben sterke ambities om te groeien en zoeken voortdurend nieuw talent om dit te realiseren. Wij bieden een job in je regio en zetten in op leer- en ontwikkelingskansen. Zo investeren wij voluit in onze huidige en nieuwe collega’s!

Half-automaat lassers plaatwerk

Exposant:SHAPES METALWORKS

Voor onze site te Rumbeke zijn wij op zoek naar half-automaat lassers voor plaatwerk. Bij interesse kunt u Dhr. Dirk Haerinck telefonisch contacteren op het nummer 056/42 49 70 of per mail op dirk.haerinck@shapesmetalworks.be

CHEF DE PARTIE

Exposant:THE SWAN HOTEL COLLECTION

Functie: Wassen en vernsijden van groenten Klaarmaken van salades en desserts Collega's bijstaan in de koude keuken: maken van puree, soepen en sauzen Orde en netheid van de frigo's Afwas Onderhouden van je werkplek 5-dagen werkweek met weekendwerk

International Marketing Communication Manager

Exposant:AGO INTERNATIONAL

Onze klant, gelegen in de regio Zuid-West-Vlaanderen en in volle verdere groei en internationalisering, zoekt ter versterking van haar team een International Marketing Communication Manager

CALCULATOR

Exposant:BOHEZ

Elektriciens automatisering (m/v)

Exposant:CERATEC

Voor de afdeling Automatisering in Ploegsteert zijn we op zoek naar elektriciens.

DATABASE/BUSINESS INTELLIGENCE/REPORTING DEVELOPER (Roeselare)

Exposant:TITECA ACCOUNTANCY

Welkom! Titeca Accountancy is geen standaard boekhoudkantoor dat enkel met cijfers jongleert. Wij leven en werken dichtbij ondernemers, zij aan zij. Titeca Accountancy is een sterk groeiend, fullservice, vooruitstrevend boekhoudkantoor met 10 verschillende vestigingen en 175 medewerkers en accountants verspreid over West-, Oost-Vlaanderen en Henegouwen. Bij Titeca Accountancy is werken fun, het resultaat van een inspirerende en energieke dialoog met onze ondernemers. Smaakt naar meer? Vergezel ons in een open werkomgeving, met ruimte voor initiatief, mens en communicatie.  Wij zijn momenteel op zoek naar een Database/Business Intelligence/Reporting Developer voor ons Titeca hoofdkantoor in Roeselare.

Technieker-monteur

Exposant:ALMECO

Fabricage en assemblage / industrie / mechanische machines / kwalitatief productenaanbod

Project Coördinator

Exposant:IMOG

De projectcoördinator gaat op basis van de reeds lopende samenwerkingsprojecten en (latent) aanwezige samenwerkingsmogelijkheden continu en proactief nieuwe opportuniteiten opsporen en uitwerken die de samenwerking tussen de West-Vlaamse afvalintercommunales kunnen optimaliseren.

Administratieve duizendpoot

Exposant:BLUE-GARDEN TEAM

Blue Garden Team zoekt een toffe dame/heer die onze gekke collega's wil vervoegen, ambiance in de keet wil brengen en natuurlijk een kei is/wil worden in administratie. Opvolging, beheer, planning en geregeld een babbeltje slaan met klanten/partners zijn nog maar enkele van de dagelijkse taken.

Network monitoring engineer

Exposant:CONXION

Voor ons monitoringplatform kijken we uit naar een extra medewerker om het team te versterken.

Losse arbeider site Harelbeke

Exposant:IMOG

Ben jij een manusje-van-alles, een flexibel persoon die voor verschillende taken kan worden ingezet, kan je zowel in teamverband als zelfstandig werken en ben je bereid om interne opleiding te volgen om verschillende mobiele arbeidsmiddelen te kunnen besturen? Dan ben jij de man/vrouw die we zoeken. Lees zeker verder.

Commercieel bediende toonzaal, interieursector

Exposant:TALENTUS

Onze klant is een familiale KMO met reeds de vijfde generatie aan het hoofd van de firma. Hun ruime aanbod aan interieur en exterieur oplossingen is een secure selectie van sterke merken, kwalitatieve materialen en duurzame oplossingen met als doel: een estetische oplossing bieden met oog op comfort en veiligheid. Het team waarin je terecht komt bestaat uit een 18 tal mensen die graag samenwerken en dezelfde waarden delen: - ambithie - klantgerichtheid - positiviteit - respect voor de omgeving

Technisch Directeur

Exposant:AGO INTERNATIONAL

Onze klant is marktleider in de bouw en het onderhoud van elektrische installaties, openbare verlichting, telecom en hoogspanning. Als steeds verder groeiende familiale onderneming draagt het bedrijf kwaliteit en veiligheid hoog in het vaandel. Voor haar vestiging in Herentals is het bedrijf op zoek naar een: Technisch directeur

INTERN COMMERCIEEL MEDEWERKER

Exposant:Traxgo

Om de verdere groei te ondersteunen wensen wij ons team te versterken en bieden we jou een boeiende uitdaging als: INTERN COMMERCIEEL MEDEWERKER

Account Manager Woningbouw

Exposant:AGO INTERNATIONAL

Onze opdrachtgever is specialist in aluminiumconstructies en is op zoek naar een Accountmanager woningbouw

AANKOPER

Exposant:STADSBADER

Stadsbader is één van de belangrijkste Vlaamse familiale bouwbedrijven en genereert een omzet van ca. 300 miljoen euro. In ons bedrijf werken bijna 1000 enthousiaste en gemotiveerde medewerkers samen aan onze groeiambities. Onze opdrachtgevers zijn actief in de meest uiteenlopende sectoren van de bedrijfswereld, zowel op de private als op de publieke markt.

Administratief Logistiek Medewerker

Exposant:ALMECO

Onthaal // Logistiek // Stockbeheer // Vlekkeloze administratieve opvolging

BUSINESS CONSULTANT

Exposant:SOFATECH

BEHOEFTEANALYSE OMZETTEN NAAR EEN TECHNISCHE OPLOSSING OP MAAT VAN DE KLANT

PROJECT MANAGER

Exposant:THE ENGINEERING NETWORK (TEN)

PROJECT MANAGER: - Organisatie van meerdere projecten bij verschillende klanten in verschillende takken van de industrie (productie, proces, ...) - Samenstellen van projectteam - Opmaak van budgeten en planning van de projecten - Coördinatie van de verschillende partijen aangaande taakverdeling, timing en opvolging tot oplevering project - Aanreiken van de juiste technische of organisatorische expertise - Oplevering van de projecten

CHAUFFEUR C/CE MENEN (M/V) (DAG)

Exposant:GALLOO

Galloo is een leidinggevende bedrijvengroep met filialen in België, Frankrijk en Nederland. Wij garanderen u een ijzersterke service voor de recyclage van uw ferro- en non-ferrometalen. Door continu te investeren in nieuwe technologieën streven wij naar 100% recyclage. Samen maken we de cirkel rond. Let’s recycle!

Elektricien - Klusjesman

Exposant:AGO JOBS & HR

AGO Technics Kortrijk is gespecialiseerd in technische vacatures en medewerkers voor regio West-Vlaanderen. Wij gaan op zoek naar dé technische job die bij jou past. Na een uitgebreid gesprek maken wij een profielschets van wat jij precies zoekt. Hierna gaan wij op zoek naar de perfecte match!

MCL werft junior en senior accountants aan

Exposant:MCL CONSULTANCY

Op zoek naar een job waarbij afwisseling, leergierigheid en gedrevenheid de kenmerken vormen ?

Staalnemer water

Exposant:AGO JOBS & HR

AGO Technics Kortrijk is gespecialiseerd in technische vacatures en medewerkers voor regio West-Vlaanderen. Wij gaan op zoek naar dé technische job die bij jou past. Na een uitgebreid gesprek maken wij een profielschets van wat jij precies zoekt.

Kunststof lasser

Exposant:CGK Group

Waarom werken bij CGK Group? CGK Group biedt totaaloplossingen voor opslag, handling en gebruik van gevaarlijke vloeistoffen. Piping en dosering, opslagsystemen, veilig werken en isolatie: 4 expertises allemaal onder 1 dak. Ons op en top professioneel team van ingenieurs, vakspecialisten en technici werkt naadloos samen voor hen engineeren, installeren, onderhouden en isoleren van alle installaties en leidingen voor chemische processen.

Onderhoudsmecanicien in dag

Exposant:AGO JOBS & HR

Voor onze klant, een wereldwijde markt- en technologieleider in staaldraadtransformatie en dek-lagen zijn we op zoek naar een onderhoudsmecanicien in dag regio Zwevegem.

MONTEUR / montagemedewerker machinebouw - DAGWERK (M/V)

Exposant:AGO JOBS & HR

Voor een firma in Kortrijk, actief in de metaalsector/machinebouw gaat AGO op zoek naar een ervaren monteur.

Samensteller - lasser

Exposant:VUYLSTEKE Constructie - Onderhoud

Bij Vuylsteke kom je terecht in een dynamische groep waar iedereen aan hetzelfde "zeel" trekt . Het groepsgevoel is bij ons heel belangrijk en de inbreng van iedereen wordt gewaardeerd. Samen met jouw collega's zorg je voor de goede uitvoering van projecten, daarbij staat contact met klanten centraal en natuurlijk vooral het welslagen van ons en jouw project of opdracht. Bij Vuylsteke krijg je hiervoor de nodige tools en opleidingen aangereikt want stilstaan is achteruitgaan. Tot straks ?

Planner/dispatcher in Kortrijk

Exposant:TALENTUS

Talentus rekruteert talent. Dat doen wij met een stabiele ploeg van gemotiveerde medewerkers die over jaren ervaring beschikken in het vak. Voor elke gemotiveerde kandidaat vinden wij de job die het best bij zijn of haar talenten past. Wij zijn de partner voor werving en selectie van vaste medewerkers en uitzendkrachten.

ICT Helpdeskmedewerker (Kortrijk)

Exposant:VANDELANOTTE ++

De core business van Vandelanotte omvat alles wat te maken heeft met accountancy, audit en fiscaliteit en dit in een heel brede context. Onze accountants en auditors worden hierin ondersteund door topspecialisten in diverse aanverwante materies: Ondernemingsrecht, Corporate Finance Management, Vermogensaccountancy, Risk Management en HR Solutions. Ons doel bestaat erin KMO ’s en familiale bedrijven een perfecte, multidisciplinaire support te verlenen vanuit een “partnership” – filosofie. Wij staan dicht bij onze cliënten, denken met hen mee en anticiperen, dit steeds vanuit onze globale visie en bouwend aan een vertrouwensrelatie op lange termijn.

Tekenaar - werkvoorbereider

Exposant:PLASTISERVICE D'HONT

PLASTISERVICE IS EEN JONGE DYNAMISCHE FIRMA DIE ACTIEF IS IN DE VERKOOP EN VERWERKING VAN TECHNISCHE KUNSTSTOFFEN. WEGENS VOORTDURENDE EXPANSIE ZIJN WIJ VOOR ONZE AFDELING IN WAREGEM OP ZOEK NAAR EEN: TEKENAAR / WERKVOORBEREIDER

Technisch medewerker onderhoud

Exposant:BRAEM nv

Braem NV te Handzame (www.braem.com) is, met meer dan 200 werknemers, al meer dan 60 jaar een gevestigde waarde op de markt van aan- en verkoop van tweedehands vrachtwagens en vrachtwagenonderdelen voor MAN en Mercedes voertuigen. Als technisch medewerker sta je enerzijds in voor de aankoop van (garage)gereedschap en anderzijds voor het algemeen onderhoud. Als aankoper van gereedschap ontvang je vertegenwoordigers (waarbij prijzen, alternatieven enz. bekeken worden) en ben je verantwoordelijke voor de stock in het magazijn. Als onderhoudsmedewerker, sta je in voor herstellingen (elektrisch en mechanisch), maak je onderhoudsschema’s op (bijvoorbeeld van rolbruggen) en voorzie je het onderhoud van onze liftsystemen. Je vervult in ondersteuning van de preventieadviseur preventietaken (niveau 3).

Financial software consultant

Exposant:CHRISTIAENS

Voor ons softwareteam zijn we op zoek naar nieuwe, gedreven collega's.

Product Owner - Big Data

Exposant:STEPSTONE

Want to help change the world of recruitment today? At StepStone we take great strides forward to stay the leading online recruitment marketplace. The answer lies in a combination of two important factors: market leading products and truly exceptional, driven and highly talented people. Do you want to be part of a company you can be proud of and help it growing, then keep reading. Where you will work… At StepStone, we are building on intelligent solutions for matching candidates with companies and vice versa. In this context, we are looking, in our office of Brussels or Dusseldorf, for a dynamic candidate to manage the big data platform. The candidate will therefore become member of a big data team and will prioritize the work of Big Data developers based on the company vision and stakeholder requirements.

Ervaren System Engineer/Cloud Architect

Exposant:SMARTSYS

Functieomschrijving - Als system engineer werk je nauw samen met onze klanten en het sales team. - Je volgt de vragen van onze klanten mee op en waakt er mee over dat klanten correcte en volledige antwoorden krijgen. - Je bent in staat kritisch te kijken naar bestaande omgevingen en kan voorstellen doen naar verbeteringen die onze klanten sterke meerwaarde kunnen bieden. - Je waakt mee over de implementatie van onze standaarden. - Je werkt mee de volledige projectvoorstellen uit voor nieuwe IT infrastructuren zowel on-premise als in de cloud bij onze klanten. Je brengt de behoefte van de klant in kaart en werkt samen met het sales team de architectuur en tot in detail uit. Ter voorbereiding van het nieuwe project heb je oog voor de huidige infrastructuur en hou je rekening met de bedrijfsdoelstellingen van onze klanten en dit zowel op korte als lange termijn. Je doet dit in nauw overleg met de klant en ons sales team en begeleidt hen bij klantbezoeken. - Je bent verantwoordelijk voor het opvolgen van de technologische evoluties op de markt. - Waar nodig en mogelijk ben je bereid technische certificaten te behalen.

MONTEUR HVAC & SANITAIR

Exposant:QUARTIER

Wat houdt de job in? ◦montage van verwarmings-, koel- en/of sanitaire installaties ◦particuliere of industriële installaties

BETONTECHNOLOOG / LABORANT

Exposant:DEVAMIX

De firma DEGETEC is een onderneming die onder de vleugels zit van de firma DEVAGRO. De firma Degetec bestaat uit een breekwerf, stortbetoncentrale en tussentijdse opslagplaats voor grond.

Projectleider HVAC / sanitair

Exposant:TALENT ANGELS

Als projectleider sanitair en HVAC ben je verantwoordelijk voor opvolging van a tot z van projecten in sanitair en HVAC.

COORDINATOR HR-ICT SERVICES

Exposant:EASYPAY GROUP

EASYPAY GROUP is een full service HR partner met een wijd verspreid kantorennet in België. Voor onze divisie SERVICES bestaande uit EASY SERVICES (opleidings- en adviescentrum met focus op payroll, HR & ICT), EASY HR (HR Expertise & Outplacement) en PROFOS (implementatie SP Expert), zijn we op zoek naar een Coordinator HR-ICT Services

Bediende Calculatie Regio Kortrijk - Schoolverlaters welkom!

Exposant:FORUM JOBS / TECQUALITY

Voor een firma die in ventilatie doet, zoeken wij een calculator. - Je verzorgt de calculatie van de ventilatiematerialen voor residentiële en niet residentiële projecten; eengezinswoningen, kantoren, appartementen,... - Ventilatiedebieten bepalen ( en ventilatieleidingen uittekenen op architectuurplannen). - Offertes opmaken vanaf lastenboek en materiaallijsten opmaken. - Veelvuldige telefonische klantencontacten. - Bestellingen, die voortvloeien uit de opgemaakte offerte, ingeven in Navision. - Telefonische ondersteuning bieden. Voor schoolverlaters is deze job een ideale springplank!

Stielman Parket - Terras - Gevel

Exposant:WOODSTOXX

Wegens verdere uitbreiding van ons plaatsingsteam, zijn wij op zoek naar een ervaren stielman parket, gevel en terras. Als stielman ga je steeds in team op werven. Je start mee werven op en werkt deze tot in de details af. Ervaring is een groot pluspunt.

Electrical Engineer

Exposant:STOW INTERNATIONAL

De electrical engineer maakt deel uit van de R&D afdeling en is verantwoordelijk voor het ontwerp en de uitwerking van projecten met verrijdbare rekken.

R&D ontwerpingenieur (m/v)

Exposant:CERATEC

Voor de vestiging in Ploegsteert zijn we op zoek naar een R&D ontwerpingenieur.

Commissioning/Service Technician (Brugge)

Exposant:LYBOVER GROUP

Voor ons bedrijf Motogroup in Brugge zijn wij op zoek naar een Commissioning/Service Technician

Onderhoudstechnieker liften

Exposant:COOPMAN ORONA

Coopman Orona, opgericht in de jaren ’60 en gelocaliseerd in Waregem, is uitgegroeid tot één van de toonaangevende spelers op de Belgische markt. Coopman Orona stelt ongeveer 200 mensen te werk en realiseert met zijn diverse business units een omzet van om en bij de 40 miljoen euro. Het bedrijf maakt deel uit van de internationale groep Orona in Spanje. Door onze continue groei, zijn wij momenteel op zoek naar een onderhoudstechnieker

Menger

Exposant:AGO JOBS & HR

- je staat in het voor het maken van producten die dan finaal in de spuitbussen gaan - verder sta je ook in voor het instellen van de machines

Elektricien/ bordenbouwer

Exposant:LOGI-TECHNIC

VACATURE BORDENBOUWER Logi-technic is met meer dan 460 klantgerichte medewerkers, bij tal van bedrijven dé specialist in outsourcing op technisch uitvoerend gebied. We bieden onze klanten specifieke oplossingen aan vanuit onze divisies Industrie, Infra, Building, ICT en Facility Management. Vanuit onze filialen te Jabbeke, Deerlijk, Waregem, Gent, Zwijndrecht en Vilvoorde worden diverse klanten bediend. Om deze groei mogelijk te maken zoeken we een Elektricien/Bordenbouwer (m/v).

PLC-programmeur / technici automatisering (m/v)

Exposant:CERATEC

Voor onze vestiging in Ploegsteert zijn we op zoek naar PLC-programmeurs / technici automatisering.

Filiaalleider

Exposant:AGO INTERNATIONAL

Onze klant is een Belgisch familiebedrijf actief in de bouwsector. Met een ruime keuze aan gevel- en dakbekleding biedt het bedrijf oplossingen voor professionele klanten. Service op maat, beschikbaarheid, een snelle uitvoering en kwaliteit staan hierbij centraal. Voor het gloednieuwe filiaal in Halluin zijn ze op zoek naar (m/v): FILIAALLEIDER

Technisch Commercieel vertegenwoordiger

Exposant:WILLY NAESSENS GROUP

Je adviseert onze klanten in verband met de realisaties van hun projecten. Je bouwt een vertrouwensrelatie en een positief imago op voor het bedrijf. Je creëert daarvoor een win-win situatie met de klant door een open en eerlijke samenwerking na te streven. Door je enthousiasme en vakkennis weet je de klant, de architecten en de studiebureaus te overtuigen.

Auditor (Kortrijk, Brugge, Aalst)

Exposant:VANDELANOTTE ++

De core business van Vandelanotte omvat alles wat te maken heeft met accountancy, audit en fiscaliteit en dit in een heel brede context. Onze accountants en auditors worden hierin ondersteund door topspecialisten in diverse aanverwante materies: Ondernemingsrecht, Corporate Finance Management, Persoonlijke Financiële Planning, Risk Management en HR Solutions. Ons doel bestaat erin KMO ’s en familiale bedrijven een perfecte, multidisciplinaire support te verlenen vanuit een “partnership” – filosofie. Wij staan dicht bij onze cliënten, denken met hen mee en anticiperen, dit steeds vanuit onze globale visie en bouwend aan een vertrouwensrelatie op lange termijn.

TECHNIEKER AIRCO

Exposant:QUARTIER

Wat houdt de job in? ◦onderhoud, herstellingen en depannages van airco installaties ◦particuliere of industriële installaties

Business Development Manager

Exposant:AGO INTERNATIONAL

Onze klant, gelegen in de regio Zuid-West-Vlaanderen en in volle verdere groei en internationalisering, zoekt ter versterking van haar team een Business Development Manager

Junior Export Manager

Exposant:AGO INTERNATIONAL

Onze klant is een snelgroeiende industriële onderneming. Om hun continue groei professioneel te ondersteunen, zijn ze op zoek naar een (m/v): JUNIOR EXPORT MANAGER

Distributiechauffeur C of CE | Gent (Zwijnaarde)

Exposant:MAINFREIGHT NV

careers.mainfreight.com/be/job/chauffeur-c-ce/ Als Mainfreight-chauffeur vervul je een cruciale rol binnen ons bedrijf! Dagelijks vertrek je vanuit Zwijnaarde (Gent) om je lading veilig en op tijd naar de plaats van bestemming te rijden. Dit betekent dat je niet alleen goed de vrachtwagen kan besturen, maar ook dat je het Belgische wegennet kent. Je moet immers de snelste en veiligste weg van A naar B weten te vinden. Voor onze klanten en de andere weggebruikers ben jij het visitekaartje van Mainfreight.

WERFLEIDER

Exposant:DEVAMIX

BSV is actief in bodemsanering, afbraakwerken en groot grondverzet. Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde werfleider.

Zaterdagtechnieker

Exposant:DL OPERATIONS

dL Operations bvba Roeselare is actief in constructie, onderhoud & montage bij tal van industriële klanten. Een familiale onderneming met eigen werkplaats waar we stukken tem 25 ton vervaardigen met eigen plaatsingsdienst alsook VCA* gecertificeerd. dL Operations staat in voor kwaliteit, zowel voor de eigen medewerker als klant!

ADMINISTRATIEVE RECHTERHAND VOOR GERECHTSDEURWAARDERSKANTOOR

Exposant:AGO JOBS & HR

AGO Jobs & HR zoekt, vindt én begeleidt mensen met talent. Jaarlijks gidsen wij 25.000 werknemers naar de passende werkgever. Wij? Dat zijn 500 gedreven medewerkers, verspreid over 80 kantoren in België. Want ja, AGO is puur Belgisch. Onze persoonlijke aanpak leidt tot de juiste match. Die win-winsituatie vormt de sleutel tot duurzame langetermijn­relaties met onze klanten. Want voor minder doen we het niet. Choose life, choose work, choose AGO! | www.ago.jobs

Chef monteur voor industriële installaties

Exposant:TYPHOON

Typhoon Industriële Ventilatie nv, is al meer dan 50 jaar Belgisch marktleider in industriële ontstoffing, industriële ventilatoren, filtertechniek en pneumatisch transport. Recent investeerden we in een aparte afdeling voor industriële onderhoudsdiensten. Onze klanten situeren zich in diverse groeisectoren zoals alternatieve energie, recyclage, afvalverwerking, houtverwerking, voedingsnijverheid,… Om de onderneming nog verder in de markt van kwalitatief, projectgeorganiseerd industrieel onderhoud te zetten, zijn we op zoek naar een ambitieuze chef monteur voor industriële installaties.

Junior/senior programmeur

Exposant:SOFT NAERT

Soft Naert is een IT bedrijf dat al 37 jaar ervaring heeft in het ontwikkelen van bedrijfsapplicaties voor verschillende sectoren. Doorheen de jaren hebben we een aanzienlijk klantenbestand opgebouwd, zowel nationaal als internationaal. Als bedrijf boeken we ieder jaar een sterke groei en zijn we voortdurend op zoek naar gedreven en geëngageerde medewerkers om dit te ondersteunen

Meestergast - werkvoorbereider

Exposant:TYPHOON

Typhoon NV is bijna 60 jaar Belgisch marktleider in industriële ontstoffing, industriële ventilatoren, filtertechniek en pneumatisch transport. Onze klanten situeren zich in diverse groeisectoren zoals alternatieve energie, recyclage, afvalverwerking, houtverwerking, voedingsnijverheid, ….

Mechanical designer electromechanical components

Exposant:RANDSTAD PROFESSIONALS

In kader van de uitbreiding van het aantal projecten bij onze klant zijn wij op zoek naar een Mechanical designer electromechanical components

Security Engineer

Exposant:STEPSTONE

Want to help change the world of recruitment today? At StepStone we take great strides forward to stay the leading online recruitment marketplace. The answer lies in a combination of two important factors: market leading products and truly exceptional, driven and highly talented people. Do you want to be part of a company you can be proud of and help it growing, then keep reading. Where you will work… The Security Specialist role is responsible for providing operational leadership and support for the global security infrastructure within the group. As part of the Security Operations Team, the candidate will work closely with different IT teams to implement and support security infrastructure across the group.

Boekhouder

Exposant:PER-SE

Een boekhoudkantoor met een hecht team kijkt uit om een nieuwe collega te mogen verwelkomen.

Angular JS Developers

Exposant:BE.WAN

Gemotiveerde web developers

Office Manager Aalst

Exposant:Let's Work

Let's Work is reeds 15 jaar actief op vlak van HR (rekrutering, selectie, payrolling, inhouse,..) De laatste 2 jaar kennen wij een enorme groei, wat ook met zich meebrengt dat wij steeds op zoek zijn naar gemotiveerde gelukkige medewerkers. Voor ons kantoor in Aalst, zijn wij op zoek naar een officemanager.

Monteur

Exposant:DL OPERATIONS

dL Operations bvba Roeselare is actief in constructie, onderhoud & montage bij tal van industriële klanten. Een familiale onderneming met eigen werkplaats waar we stukken tem 25 ton vervaardigen met eigen plaatsingsdienst alsook VCA* gecertificeerd. dL Operations staat in voor kwaliteit, zowel voor de eigen medewerker als klant! Wegens groei zijn we op zoek naar een ervaren monteur.

Sales Engineer regio West-Vlaanderen

Exposant:ERGON RECRUITMENT

Voor een van onze klanten, een internationale KMO, zoeken we een: Sales Engineer regio West-Vlaanderen

Intern Accountmanager Duitsland

Exposant:AGO INTERNATIONAL

Onze klant, gelegen in de regio Zuid-West-Vlaanderen en in volle verdere groei en internationalisering, zoekt ter versterking van haar team een Intern Accountmanager Duitsland

BOEKHOUDER (M/V)

Exposant:GALLOO

Galloo is een leidinggevende bedrijvengroep met filialen in België, Frankrijk en Nederland. Wij garanderen u een ijzersterke service voor de recyclage van uw ferro- en non-ferrometalen. Door continu te investeren in nieuwe technologieën streven wij naar 100% recyclage. Samen maken we de cirkel rond. Let’s recycle!

Telefonische prospectie

Exposant:INTERTEX

Technieker te Izegem Alphatech

Exposant:ALPHATECH

Als vaste technieker van Alpha-tech sta je in voor onderhoudswerken intern en op verplaatsing:

Fabrieksdirecteur

Exposant:AGO INTERNATIONAL

Onze opdrachtgever, een sterke onderneming in de voedingssector, gevestigd in de regio Veurne rekruteert een: FABRIEKSDIRECTEUR

IoT Developer

Exposant:APTUS

De digitale transformatie is overal en The Internet Of Things is booming business. Wil jij mee je stempel drukken op deze boeiende revolutie? Dan ben je misschien de persoon die we bij Aptus zoeken!

Proposal Engineer

Exposant:AGO INTERNATIONAL

Onze klant, gevestigd in Zuid-West-Vlaanderen, is een toonaangevende leverancier van industriële totaaloplossingen en biedt een unieke combinatie van gespecialiseerde competenties in project management, engineering, productie en realisatie. Wegens de sterke groei van het bedrijf zoeken zij momenteel een PROPOSAL ENGINEER

Medewerker bouwlabo

Exposant:AGO JOBS & HR

AGO Technics Kortrijk is gespecialiseerd in technische vacatures en medewerkers voor regio West-Vlaanderen. Wij gaan op zoek naar dé technische job die bij jou past. Na een uitgebreid gesprek maken wij een profielschets van wat jij precies zoekt.

ACCOUNT MANAGER VERZEKERINGEN (ONDERNEMINGEN)

Exposant:CAMBIEN VERZEKERINGEN

Als onafhankelijke verzekeringsmakelaar in Kortrijk , richten wij ons naar ondernemingen. Cambien Verzekeringen heeft meer dan 80 jaar ervaring in de verzekeringswereld. Als onafhankelijk makelaar hebben wij steeds een eigen en dynamische koers gevaren. Met onze persoonlijke aanpak, onze deskundigheid en ons eigen schadebeheer hebben wij reeds honderden klanten persoonlijk bijgestaan op momenten dat zij door ongeluk overvallen werden. Gevestigd aan de rand van Zuidwest-Vlaanderens grootste industriezone staan wij dicht bij de ondernemers. Wij kennen de noden en de risico’s van het ondernemen en hebben dan ook een reeks diensten ontwikkeld op maat van de KMO.

Office Manager Sint-Niklaas

Exposant:Let's Work

Let's Work is reeds 15 jaar actief op vlak van HR (rekrutering, selectie, payrolling, inhouse,..) De laatste 2 jaar kennen wij een enorme groei, wat ook met zich meebrengt dat wij steeds op zoek zijn naar gemotiveerde gelukkige medewerkers. Voor ons kantoor in Sint-Niklaas, zijn wij op zoek naar een officemanager.

(Key) Accountmanager Prosales - Regio Antwerpen en/of Oost-Vlaanderen

Exposant:PLAY AV

Als (Key)accountmanager ProSales ben je verantwoordelijk voor de acquisitie en accountmanagement van nieuwe en bestaande klanten.

Polyvalent Arbeider

Exposant:A.C.L. POLYESTER

ACL polyester is een firma die glasvezelversterkte polyester onderdelen maakt. We zijn in veel sectoren thuis. Vijvers, design, attractieparken, machinebouw, carrosserie, … We zijn de grootste polyesterfirma in Belgie.

Project Manager

Exposant:AGO INTERNATIONAL

Onze klant (West-Vlaanderen) staat als professioneel webdesignbureau voor op maat gemaakte websites, webshops en web applicaties. Het dynamisch team blijft dagelijks op de hoogte van de laatste nieuwe technieken en staat garant voor een kwalitatieve en persoonlijke service. Voor het versterken van dit team zijn we op zoek naar een enthousiaste (m/v): PROJECT MANAGER

BUSINESS ANALYST

Exposant:SOFATECH

JE BENT JE JONG EN JE WILT WAT!

Category Manager – business developer regio Deinze

Exposant:ERGON RECRUITMENT

Voor één van onze klanten, een groeiende KMO met internationale contacten, zoeken we een Category Manager – business developer regio Deinze

MONTEUR AIRCO

Exposant:QUARTIER

Wat houdt de job in? ◦montage van koeltechnische installaties ◦particuliere of industriële installaties

Technici beveiliging (m/v)

Exposant:CERATEC

Voor de vestiging in Ploegsteert zijn we op zoek naar technici beveiliging.

Projectmanager Stedelijk Ontwikkelingsbedrijf Kortrijk

Exposant:ONDERNEEM IN KORTRIJK: ruimte voor ondernemers

Je coördineert en voert zelf de projecten en objecten binnen het AGB SOK uit: • Ontwikkeling: Je realiseert de projectdoelstellingen door het aansturen en uitvoeren, plannen en bewaken van alle activiteiten met betrekking tot bouwprojecten • Vastgoed: Je realiseert en begeleidt vastgoedtransacties • Advisering: Je adviseert bij projecten van SOK, stad OCMW en derden.

Mecanicien

Exposant:LOGI-TECHNIC

Logi-technic is met meer dan 460 klantgerichte medewerkers, bij tal van bedrijven dé specialist in outsourcing op technisch uitvoerend gebied. We bieden onze klanten specifieke oplossingen aan vanuit onze divisies Industrie, Infra, Building, ICT en Facility Management. Vanuit onze filialen te Jabbeke, Deerlijk, Waregem, Gent, Zwijndrecht en Vilvoorde worden diverse klanten bediend. Om deze groei mogelijk te maken zoeken we een Mechanieker (m/v). Functie: Als mechanieker word je bij Logi-technic uitgestuurd naar verschillende opdrachten voor korte en lange termijn. Hierbij houden we rekening met de woonplaats van de medewerker. Bij de klant ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden, montageopdrachten, installeren of aanpassen (ombouw) van machines,.... Onze mechaniekers zijn medewerkers die graag de uitdaging aangaan om klanten hun noden te begrijpen en door specifieke knowhow hun verwachtingen ruimschoots in te lossen.

Internal Sales Officer voor een innoverend bedrijf te Ieper

Exposant:TALENTUS

Talentus rekruteert talent. Dat doen wij met een stabiele ploeg van gemotiveerde medewerkers die over jaren ervaring beschikken in het vak. Voor elke gemotiveerde kandidaat vinden wij de job die het best bij zijn of haar talenten past. Wij zijn de partner voor werving en selectie van vaste medewerkers en uitzendkrachten. Onze klant, een innoverend bedrijf met expertise gericht op betaaloplossingen en e-commerce, is op zoek naar een Internal Sales Officer

SOFTWARE CONSULTANT

Exposant:SOFATECH

Zin om onze IT-squad te vervoegen? Bezoek onze stand en maak kennis met het Sofatech Team!

Medewerker Facturatie & Onthaal - Eldis-Wallecan - Ieper

Exposant:ELDIS - WALLECAN

ELDIS-WALLECAN, gevestigd op de industrie-zone in IEPER, is een gereputeerde groothandel van auto-onderdelen en van een breed gamma machines en gereedschappen voor industriële klanten (KMO’s, agro-industrie, …). Op heden wordt het team uitgebreid met een (m/v)

ELEKTROTECHNIEKER BUITENDIENST

Exposant:STADSBADER

Stadsbader is één van de belangrijkste Vlaamse familiale bouwbedrijven en genereert een omzet van ca. 300 miljoen euro. In ons bedrijf werken bijna 1000 enthousiaste en gemotiveerde medewerkers samen aan onze groeiambities. Onze opdrachtgevers zijn actief in de meest uiteenlopende sectoren van de bedrijfswereld, zowel op de private als op de publieke markt.

VACATURE GLAZENWASSER

Exposant:ALL WORKS SCHOONMAAKBEDRIJF

Wij zoeken nog steeds gemotiveerde, enthousiaste mensen om ons schoonmaakteam te versterken. Kun je zelfstandig werken? Heb je oog voor detail? Beschik je over een rijbewijs B en kun je 's morgens om 07u opstarten? Neem dan contact op met Katy Losfeld of Annic Haelewyn op het nummer 051 22 03 15 of mail je cv door via vacature@allworks.be! Of breng ons vrijblijvend een bezoekje op onze stand nr. 4275!

Programmeur Plaatbewerking

Exposant:C-MEC Kortrijk N.V.

Opleidingsverantwoordelijke productie

Exposant:TALENT ANGELS

Als opleidingsverantwoordelijke sta je in voor het onthaal en de opleiding van de nieuwe medewerkers en optimalisatie van het machinepark. Onze klant is een specialist/producent binnen de chemie. Dit bedrijf bestaat reeds van generaties ver en produceert sterke merken.

Projectingenieur bouw en infrastructuur

Exposant:VANHEEDE ENVIRONMENT GROUP

Het team van 3 personen binnen de afdeling 'facility' staat in voor alle projecten rond uitbreiding, vervanging, herstelling of renovatie van de infrastructuur van de Groep Vanheede. Deze projecten bevinden zich in de diverse vestigingen in België.

Service technieker (mechanisch)

Exposant:ALVEY

Alvey Group is gespecialiseerd in de productie van industriële automatiseringsprojecten. Met onze hoogwaardige producten zorgen we al jaren voor een verhoogde efficiëntie binnen tal van fabrieken. Met een brede mix aan kennis en ervaring zijn we in staat maatwerk producten en oplossingen te leveren. We hebben vestigingen door heel Europa en deze internationale cultuur zorgt voor een inspirerende werkomgeving voor onze werknemers. De vlakke bedrijfscultuur en nodige aandacht voor de ontwikkeling van talent maakt werken bij ons echt een plezier!

Commerciële binnendienst medewerker met sterke kennis Duits en/of Frans regio Oudenaarde

Exposant:ERGON RECRUITMENT

Voor één van onze klanten, productie bedrijf in de textiel sector, zoeken we een: Commerciële binnendienst medewerker met sterke kennis Duits en/of Frans regio Oudenaarde

SERVICE ENGINEER / SERVICETECHNIEKER -- 70% buitenland

Exposant:AGO JOBS & HR

Voor een firma in Kortrijk, actief in de machinebouw, gaat AGO op zoek naar een gemotiveerde servicetechnieker. Dit voor een voltijdse tewerkstelling waarmee je 70% van de tijd in het buitenland werkt.

Vertegenwoordiger - Verkoper B2C

Exposant:AGO INTERNATIONAL

Onze klant, met vestiging in Zuid-West-Vlaanderen, maakt deel uit van een succesvolle groep en is gespecialiseerd in hoogwaardige houten bijgebouwen, orangeriën, poolhouses, enz. . Het groeiend familiebedrijf is momenteel op zoek naar een (m/v): Vertegenwoordiger – Verkoper B2C

FRONT OFFICE MEDEWERKERS

Exposant:THE SWAN HOTEL COLLECTION

Functie: Receptionist 5-dagen werkweek (afwisselend weekendwerk)

TECHNISCH TEKENAAR

Exposant:QUARTIER

Wat houdt de job in? Als technisch tekenaar ondersteun je de projectleiders bij de uitwerking van HVAC/SAN systemen en installaties op residentieel - industrieel niveau. Je tekent de plannen uit met behulp van AutoCAD en StabiCAD. Je denkt mee met de projectleiders en monteurs bij het vorm geven van de projecten

CNC operatoren / frezer

Exposant:GIROPAN

Om ons team te versterken zijn we op zoek naar: CNC operatoren / frezer

Business process analyst

Exposant:CLUMA ENGINEERING

Cluma engineering is een snelgroeiende West-Vlaamse KMO met gek veel passie voor tillen en hijsen. Bij cluma engineering kom je terecht in een modern bedrijf met no-nonsense teamspirit, waar Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen hoog aangeschreven staat.

Monteur

Exposant:CALLEWAERT INDUSTRIES

Werk je graag op verplaatsing? Monteer je graag constructies? Wil je graag kwaliteit afleveren bij de klant? Dan ben jij de knappe kop die we zoeken!

Boekhouder (m/v)

Exposant:Callens & EMK

Callens & EMK is in België een toonaangevend engineering-, installatie- en servicebedrijf in de warmte- en luchttechniekbranche. Wij ontwerpen, verkopen, verhuren, installeren en onderhouden stoom- en thermische olieketels, industriële buisleiding- en verwarmingssystemen alsook installaties met luchttechnieken, energierecuperatiesystemen en WKK’s. Met 160 enthousiaste medewerkers en meer dan 4000 klanten uit diverse industriële sectoren, realiseren we een jaarlijkse omzet van ongeveer 40 miljoen euro. Om onze toekomst te versterken en verder uit te bouwen zijn wij op zoek naar een enthousiaste celebrities.

DIENSTHOOFD

Exposant:AGO JOBS & HR

AGO Technics, gespecialiseerd in het recruteren van technische profielen, gaat op zoek naar een communicatieve en betrokken people manager.

TIG-buizenlasser - Monteur (m/v)

Exposant:Callens & EMK

Callens & EMK is in België een toonaangevend engineering-, installatie- en servicebedrijf in de warmte- en luchttechniekbranche. Wij ontwerpen, verkopen, verhuren, installeren en onderhouden stoom- en thermische olieketels, industriële buisleiding- en verwarmingssystemen alsook installaties met luchttechnieken, energierecuperatiesystemen en WKK’s. Met 160 enthousiaste medewerkers en meer dan 4000 klanten uit diverse industriële sectoren, realiseren we een jaarlijkse omzet van ongeveer 40 miljoen euro. Om onze toekomst te versterken en verder uit te bouwen zijn wij op zoek naar een enthousiaste celebrities.

Sales Potentials Retail & Impulse

Exposant:AGO INTERNATIONAL

Notre client est une société de famille en pleine croissance. Ce sont l' innovation, la rentabilité, la persévérance et surtout l'enthousiasme non limitée de ses collaborateurs qui garantissent cette forte croissance. Afin de renforcer le team, ils embauchent actuellement pour la région bruxelloise des Sales Potentials Retail & Impulse (h/f)

Business Development Manager

Exposant:AGO INTERNATIONAL

Onze klant is een IT bedrijf met haar eigen ontwikkelingsteam in het Gentse. Om de groei verder te ondersteunen zijn zij op zoek naar een accountmanager met een gedreven solution sales mentaliteit. Business Development Manager

Technieker : CNC - Frezer

Exposant:TALENTUS

Talentus rekruteert talent. Dat doen wij met een stabiele ploeg van gemotiveerde medewerkers die over jaren ervaring beschikken in het vak. Voor elke gemotiveerde kandidaat vinden wij de job die het best bij zijn of haar talenten past. Wij zijn de partner voor werving en selectie van vaste medewerkers en uitzendkrachten.

Lasser/monteur - Spiessens Machinebouw

Exposant:SPIESSENS MACHINEBOUW

Spiessens Machinebouw bestaat reeds 5 generaties lang. Wat begonnen is met landbouwmachines evolueerde snel tot de sector van transportbanden. Sedert de jaren '70 zijn wij stilaan overgeschakeld naar de machinebouw op maat. Wat de klant nodig heeft wordt gemaakt! Volledige productie- en verwerkingslijnen worden gebouwd voor diverse sectoren

Office Manager Lokeren

Exposant:Let's Work

Let's Work is reeds 15 jaar actief op vlak van HR (rekrutering, selectie, payrolling, inhouse,..) De laatste 2 jaar kennen wij een enorme groei, wat ook met zich meebrengt dat wij steeds op zoek zijn naar gemotiveerde gelukkige medewerkers. Voor ons kantoor in Lokeren zijn wij op zoek naar een officemanager.

Uitzendconsulent(e)

Exposant:KONVERT INTERIM VLAANDEREN

Konvert…your way of work? Bij Konvert werk je in een stabiel Belgisch bedrijf met meer dan 50 jaar ervaring en een kantorennetwerk over gans het land. Door een persoonlijke aanpak, met onder andere opleiding en begeleiding op maat, laten we onze slogan ‘Your way of work’ leven in onze organisatie. Een groot team van ondersteunende diensten staat je met raad en daad bij om je job in goede banen te leiden. Samen met je bruisende collega’s zorg jij er mee voor dat klanten en uitzendkrachten hun weg naar Konvert vinden en bouw je zo verder stabiele relaties uit.

Medior PHP Developer

Exposant:DATAPLAN - We take care of IT

Dataplan, gevestigd in ZEDELGEM, is een sterk groeiende speler op het vlak van de realisatie van IT- infrastructuurprojecten en softwareprojecten. Sinds 2008 heeft Dataplan een uitgebreid klantenbestand met uitstekende referenties opgebouwd. In onze familiale KMO werken we met een team van 30 enthousiaste medewerkers. Omwille van onze groei zijn wij op zoek naar lange termijn versterking van een Medior PHP Developer.

Sales Assistant Duitse retailmarkt

Exposant:AGO INTERNATIONAL

POLYVALENTE MEDEWERKERERS ONTBIJT - HOUSEKEEPING

Exposant:THE SWAN HOTEL COLLECTION

Functie: Voormiddag: ontbijtmedewerker Aanvullen ontbijtbuffet Afruimen en opdekken van tafels Opkuisen ontbijtrestaurant Namiddag: housekeeping Schoonmaken van kamers 6-dagen werkweek met weekendwerk

Customer Support Officer

Exposant:CCV

Jouw uitdaging: Als Customer Support Officer – 1st line ben je het telefonische aanspreekpunt voor klanten die ondersteuning nodig hebben bij het gebruik van onze producten, diensten en oplossingen. De Customer Support Officer staat eveneens in voor het afhandelen van storingen en vraagt in uitzonderlijke gevallen de tussenkomst aan van een Field Engineer. In deze functie sta je tenslotte in voor de administratieve verwerking van signaletieke wijzigingen en van bestellingen.

Allround logistiek bediende

Exposant:BARIAS Frozen Food Co-packer

Beschrijving bedrijf BARIAS Barias is een jong, sterk groeiend bedrijf o.a. gespecialiseerd in de stockage en het verpakken van diepvries voedingswaren. (Zie www.barias.be) Er wordt volop geïnvesteerd in infrastructuur, werkmiddelen en personeel. In het kader van de continue uitbreiding zoeken we een sterke collega voor de logistieke afdeling . Je komt terecht in een hecht en jong team dat zich 100% inzet .

WIJ ZOEKEN: een gemotiveerde timmerman.

Exposant:DESODT BOUWONDERNEMING

WIJ ZOEKEN: een gemotiveerde timmerman om ons TEAM te versterken.

Draaier te Izegem Alphatech

Exposant:ALPHATECH

Als vaste technieker van Alpha-tech sta je in voor het CNC draaiwerk van machine onderdelen:

Project engineer automotive

Exposant:RANDSTAD PROFESSIONALS

Ter uitbreiding van het team bij onze klant zijn wij op zoek naar een Process engineer automotive.

SENIOR PAYROLL ADMINISTRATOR

Exposant:EASYPAY GROUP

EASYPAY GROUP is een full service HR partner met een wijd verspreid kantorennet in België. Voor onze interne personeelsdienst te Meulebeke zijn we op zoek naar een Senior Payroll Administrator

System Engineer met focus op Cloud

Exposant:CONXION

CNC-operator ploegen

Exposant:AGO JOBS & HR

Voor onze klant, een wereldwijde markt- en technologieleider in staaldraadtransformatie en dek-lagen zijn we op zoek naar een CNC-operator ploegen te Ingelmunster.

BAR MEDEWERKERS

Exposant:THE SWAN HOTEL COLLECTION

Functie: Gasten ontvangen Bestellingen opnemen Dranken klaarzetten Cocktails maken Afruimen Afrekenen 6-dagen werkweek met weekendwerk

Hersteller

Exposant:FEYS-PATTYN

*Storingen aan koelinstallaties, vriesinstallaties, warmtepompen en andere HVAC-toestellen opsporen en herstellen. *Onderhouden uitvoeren op de installaties *Opvolggegevens van de interventie registreren en doorgeven aan de betrokken dienst.

Mechanisch werfleider

Exposant:ALVEY

Alvey Group is gespecialiseerd in de productie van industriële automatiseringsprojecten. Met onze hoogwaardige producten zorgen we al jaren voor een verhoogde efficiëntie binnen tal van fabrieken. Met een brede mix aan kennis en ervaring zijn we in staat maatwerk producten en oplossingen te leveren. We hebben vestigingen door heel Europa en deze internationale cultuur zorgt voor een inspirerende werkomgeving voor onze werknemers. De vlakke bedrijfscultuur en nodige aandacht voor de ontwikkeling van talent maakt werken bij ons echt een plezier!

Project Manager

Exposant:CONXION

ConXioN is een dynamische en sterk groeiende KMO uit Deerlijk. In het kader van onze groei kijken we uit naar een project manager die IT projecten van 5 tot 100 gebruikers kan opvolgen.

Tool engineer

Exposant:RANDSTAD PROFESSIONALS

In kader van de verdere groei van onze klant zijn wij voor hen op zoek naar een extra Tool engineer.

Customer service & After Sales medewerker regio Waregem

Exposant:ERGON RECRUITMENT

Voor één van onze klanten, een internationale speler, zoeken we een: Customer service & After Sales medewerker regio Waregem

Android ontwikkelaar

Exposant:SCOOPS

Wij zijn op zoek naar een dynamische & leergierige Android-ontwikkelaar, je ontwikkelt applicaties voor het beheer en tonen van advertenties op zowel interactieve als niet-interactieve toestellen. Naast ervaring met programmeren voor Android heb je ook een goede kennis van het Android besturingssysteem zelf. Ook REST en SOAP api's hebben voor jou geen geheimen meer. Verder denk je mee met het volledige team om de volgende stappen van het digital signage platform te verwezenlijken.

SERVICE TECHNIEKER / MECANICIEN

Exposant:AHP

Ben je gebeten door techniek, gemotiveerd en heb je ervaring in technisch onderhoud? Wil je elke dag met plezier gaan werken, je uitleven in een technische omgeving en jezelf verder ontplooien? Dan ben jij de collega die we zoeken

ADMINISTRATIEF BEDIENDE EXPEDITIE

Exposant:AGO JOBS & HR

Voor onze klant regio Moeskroen zijn wij op zoek naar een fulltime administratief bediende Takenpakket: - Op basis van historieken bestellingen en prognoses maken - Transporplanning -Uitvoeren controles betreffende leveringen , documenten, .. Je bent een teamplayer, er wordt gewerkt in een team van 3 à 4 personen Flexibiliteit wordt van jou verwacht , de uren zijn tussen 7u en 18u30 Je hebt een goeie kennis van het Nederlands en Frans

Productieplanner regio Oudenaarde

Exposant:ERGON RECRUITMENT

Voor één van onze klanten, een groeiende en innovatieve speler, zoeken we een Productieplanner regio Oudenaarde

Consultant Preventie

Exposant:CONSULTES

CONSULTES is een dynamische milieu- en preventiepartner die ondersteuning biedt aan bedrijven in gans België. Het team van deskundigen ontwikkelde de afgelopen jaren een eigen expertise op vlak van preventie (arbeidsveiligheid, ergonomie, psychosociale ondersteuning, VCA en OHSAS, welzijnsdoorlichting, machineveiligheid, brandveiligheid, ATEX, veiligheidscoördinatie, ADR…). De ondersteuning wordt aangeboden voor zowel kleine, middelgrote tot grote internationale ondernemingen uit diverse sectoren (afval, metaal, hout, chemie, bouw, kunststof, voeding, energie, …). Hierbij wordt een meerwaarde gecreëerd door de aanwezige expertise, de geïntegreerde aanpak (milieu, preventie en duurzaam ondernemen) en het beschikken van een uitgebreid netwerk. Met haar ISO9001-certificaat staat CONSULTES voor kwaliteit en deskundigheid. De klant staat centraal waarbij de experts proactief meedenken om, in de lijn met de bedrijfsstrategie, frisse en dynamische ideeën, het bedrijf op een hoger niveau te tillen.

E&I - Automation Engineer (m/v)

Exposant:Callens & EMK

Callens & EMK is in België een toonaangevend engineering-, installatie- en servicebedrijf in de warmte- en luchttechniekbranche. Wij ontwerpen, verkopen, verhuren, installeren en onderhouden stoom- en thermische olieketels, industriële buisleiding- en verwarmingssystemen alsook installaties met luchttechnieken, energierecuperatiesystemen en WKK’s. Met 160 enthousiaste medewerkers en meer dan 4000 klanten uit diverse industriële sectoren, realiseren we een jaarlijkse omzet van ongeveer 40 miljoen euro. Om onze toekomst te versterken en verder uit te bouwen zijn wij op zoek naar een enthousiaste celebrities.

Uitzendconsulent(e) Lokeren

Exposant:Let's Work

Let's Work is een uitzendbureau met méér dan 15 jaar ervaring binnen de sector. Om onze nationale expansie kracht bij te zetten, zoeken we dringend een gedreven en gemotiveerde HR-consultant (M/V) om ons kantoor in Lokeren te versterken.

LASSER MET KENNIS VAN MECHANICA EN ELEKTRICITEIT

Exposant:AGO JOBS & HR

Voor een bedrijf in Geluwe zijn wij op zoek naar een lasser met kennis van mechanica , elektriciteit en hydraulica. Je staat in voor het preventief onderhoud van containers zowel op het bedrijf zelf als op verplaatsing bij de klanten Ben jij de geschikte kandidaat? solliciteer bij Ago Jobs & Hr contacteer ons via kortrijk@ago.jobs of 056 25 82 44

Jr. Sales & Support Engineer (Waregem)

Exposant:LYBOVER GROUP

Voor ons bedrijf BULK .ID in Waregem zijn wij op zoek naar een Jr. Sales & Support Engineer

TECHNISCH LEIDINGGEVENDE ELECTROMECHANICA

Exposant:STADSBADER

Stadsbader is één van de belangrijkste Vlaamse familiale bouwbedrijven en genereert een omzet van ca. 300 miljoen euro. In ons bedrijf werken bijna 1000 enthousiaste en gemotiveerde medewerkers samen aan onze groeiambities. Onze opdrachtgevers zijn actief in de meest uiteenlopende sectoren van de bedrijfswereld, zowel op de private als op de publieke markt.

Internal Sales Officer

Exposant:CCV

Als Internal Sales Officer ben je verantwoordelijk voor het werven van nieuwe klanten en voor de commerciële relatie met bestaande accounts. Je doet actief aan verkoop door contact op te nemen met bestaande en potentiële klanten binnen diverse doelgroepen (inbound/outbound calling, e-mail..) en door de database met klantenprofielen kwalitatief te onderhouden. Na een behoefteanalyse zorg je voor een afspraak met de Regional Account Manager of stel je een offerte op waarbij je zelf instaat voor de opvolging ervan. Je behartigt deze functie als adviseur in betaaloplossingen.

Development Director - Group Components

Exposant:STEPSTONE

Intoduction StepStone Group is composed from different companies: StepStone (Germany, Belgium, Austria, Netherlands, Luxembourg and France), Totaljobs group located in UK, Jobsite located in UK, Saon group located in Irland, UK, South Africa & South America.

Ontwerpingenieur automatisering / robotisering / handling

Exposant:RANDSTAD PROFESSIONALS

Is het jouw DROOM om de toekomst mee vorm te geven door machines intelligenter en robots menselijker te maken?

Onderhoudstechnicus

Exposant:IMOG

Heb je interesse in de techniek van verschillende machines, kan je resultaatgericht en kwaliteitsvol werken? Dan ben jij misschien de onderhoudstechnicus die we zoeken. Lees zeker verder.

ANALYTISCHE MASTERS

Exposant:AGO JOBS & HR

AGO Jobs & HR zoekt, vindt én begeleidt mensen met talent. Jaarlijks gidsen wij 25.000 werknemers naar de passende werkgever. Wij? Dat zijn 500 gedreven medewerkers, verspreid over 80 kantoren in België. Want ja, AGO is puur Belgisch. Onze persoonlijke aanpak leidt tot de juiste match. Die win-winsituatie vormt de sleutel tot duurzame langetermijn­relaties met onze klanten. Want voor minder doen we het niet. Choose life, choose work, choose AGO! | www.ago.jobs

Monteur

Exposant:DELAERE ENGINEERING

Delaere Engineering is gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen van productielijnen voor het wegen, doseren en verpakken van bulkgoederen . Het bedrijf heeft in zijn niche internationaal een sterke reputatie en is actief in sectoren als chemie, voeding en logistiek . Delaere bouwt de installatie van A tot Z en doet zelf het ontwerp, automatisatie, constructie en montage .

Telecomtechnieker

Exposant:LOGI-TECHNIC

Logi-technic is met meer dan 460 klantgerichte medewerkers, bij tal van bedrijven dé specialist in outsourcing op technisch uitvoerend gebied. We bieden onze klanten specifieke oplossingen aan vanuit onze divisies Industrie, Infra, Building, ICT en Facility Management. Vanuit onze filialen te Jabbeke, Deerlijk, Waregem, Gent, Zwijndrecht en Vilvoorde worden diverse klanten bediend. Om deze groei mogelijk te maken zoeken we een Telecom technieker.

Onderhoudselektricien dag

Exposant:AGO JOBS & HR

Voor onze klant, een wereldwijde markt- en technologieleider in staaldraadtransformatie en dek-lagen zijn we op zoek naar een onderhoudselektricien in dag te Zwevegem.

Technisch Commercieel Medewerker

Exposant:SAEY

Saey NV (www.saeysteel.com), met hoofdzetel in Kortrijk (Heule), is één van de belangrijkste staal service centers in de Benelux en Frankrijk. Saey, een modern distributie- en verwerkingscentrum van staafstaal, platen en buizen, is vooral actief in de metaalverwerkende industrie (machinebouwers, constructeurs van landbouwmachines, industriebouw,…) à rato van 100.000 ton staalproducten op jaarbasis.

Junior Accountmanager

Exposant:AGO INTERNATIONAL

Voor een verzekeringsmakelaar in de regio Gent, gespecialiseerd in verzekeringen voor middelgrote bedrijven, zoeken wij een commerciële medewerker (mv/v) Junior Accountmanager

Project Engineer ontstoffing (Waregem)

Exposant:LYBOVER GROUP

Voor ons bedrijf Keller te Waregem zijn we op zoek naar een Project Engineer (onstoffing)

Product Owner - Data Science

Exposant:STEPSTONE

ntroductie Want to help change the world of recruitment today? At StepStone we take great strides forward to stay the leading online recruitment marketplace. The answer lies in a combination of two important factors: market leading products and truly exceptional, driven and highly talented people. Do you want to be part of a company you can be proud of and help it growing, then keep reading.

Onderhoudstechnieker - 2 ploegen - Zedelgem

Exposant:CHAINTEC GROUP

Chaintec Group NV overkoepelt Chaintec Operational Solutions en EngiPro en is gespecialiseerd in de outsourcing van technische experten (A2, A1, industriële en burgerlijke ingenieurs) voor onderhoud van installaties en machineparken en assistentie bij de realisatie van multidisciplinaire projecten. De 150 medewerkers van Chaintec Group zijn ervaren professionals die op een efficiënte, professionele en kwalitatief hoogstaande manier technische ondersteuning bieden. Het is de missie van Chaintec Group om op een flexibele en kostenefficiënte manier de juiste persoon in te zetten.

Lasser TIG / Halfautomaat

Exposant:ALAIN DE MULDER

Taakomschrijving: • TIG-lassen en halfautomaat lassen van constructies (staal en RVS) / Industriële leidingen • Technische plannen lezen • Laswerken uitvoeren in atelier of op verplaatsing in eigen streek

ONLINE MARKETEER

Exposant:AGO JOBS & HR

AGO Jobs & HR zoekt, vindt én begeleidt mensen met talent. Jaarlijks gidsen wij 25.000 werknemers naar de passende werkgever. Wij? Dat zijn 500 gedreven medewerkers, verspreid over 80 kantoren in België. Want ja, AGO is puur Belgisch. Onze persoonlijke aanpak leidt tot de juiste match. Die win-winsituatie vormt de sleutel tot duurzame langetermijn­relaties met onze klanten. Want voor minder doen we het niet. Choose life, choose work, choose AGO! | www.ago.jobs

Logistiek bediende Expeditie N/F/E - Familiale werkomgeving regio Wevelgem

Exposant:FORUM JOBS / TECQUALITY

Voor een leuk familiebedrijf in Wevelgem zoekt Forum Office een Logistiek bediende expeditie. Jouw takenpakket is uitgebreid: - Onthaal van chauffeurs - Receptioneren van goederen en deze inbrengen in het systeem - Kaaisturing - Taakverdeling van de werkvloer (laders, lossers, oderpickers, heftruckbestuurders) - Een goede communicatie met de werkvloer - Orders inleggen - Werken volgens het kwaliteitszorgsysteem (voedselveiligheid, voedselbeveiliging, ...) - Voorraadbeheer & voorraadinventarisaties - Contact met leveranciers, klanten, transporteurs, kwaliteitsverantwoordelijke, ... - Je werkt de ene week van 6 uur tot 14uur en de andere week van 12u30 en 20u30.

MECANICIEN (M/V) (PLOEGEN)

Exposant:GALLOO

Galloo is een leidinggevende bedrijvengroep met filialen in België, Frankrijk en Nederland. Wij garanderen u een ijzersterke service voor de recyclage van uw ferro- en non-ferrometalen. Door continu te investeren in nieuwe technologieën streven wij naar 100% recyclage. Samen maken we de cirkel rond. Let’s recycle!

Young potential voor Traineeship in Mexico

Exposant:TVH GROUP

TECHNISCH AANKOPER

Exposant:AGO JOBS & HR

AGO Jobs & HR zoekt, vindt én begeleidt mensen met talent. Jaarlijks gidsen wij 25.000 werknemers naar de passende werkgever. Wij? Dat zijn 500 gedreven medewerkers, verspreid over 80 kantoren in België. Want ja, AGO is puur Belgisch. Onze persoonlijke aanpak leidt tot de juiste match. Die win-winsituatie vormt de sleutel tot duurzame langetermijn­relaties met onze klanten. Want voor minder doen we het niet. Choose life, choose work, choose AGO! | www.ago.jobs

Helpdesk medewerker Telecom

Exposant:Licom

Na een grondige opleiding zal u ons technisch service team versterken op de binnendienst van ons kantoor te Brugge. In het team van helpdeskmedewerkers behandelt u de supportaanvragen per telefoon. U helpt onze klanten met incidenten, problemen of aan te brengen wijzigingen aangaande hun telefonie (klassiek en VoIP) & Unified Communications oplossingen.

Vrachwagenmecanicien

Exposant:EUTRACO

Eutraco wil - als familiaal bedrijf met een internationale verankering - een uitmuntende transport- en logistieke partner zijn voor al haar klanten dankzij het verlenen van een kwaliteitsvolle en optimale service. Omwille van onze sterke groei zijn wij voor onze garage in Roeselare op zoek naar een vrachtwagenmecanicien.

Manufacturing Quality Engineer

Exposant:RANDSTAD PROFESSIONALS

Voor onze klant zijn wij op zoek naar een Manufacturing Quality Engineer.

Commercieel medewerker binnendienst

Exposant:VULKOPRIN

Als commercieel bediende werk je in de backoffice te Tielt samen met 4 collega’s. Een aantal klanten en een bepaald productsegment valt onder jouw verantwoordelijkheid. Je bouwt een langetermijnrelatie op met de klanten door klant- en service gericht gedrag. Je staat in voor de verkoopondersteuning.

Technical Solutions Engineer (Waregem)

Exposant:LYBOVER GROUP

Voor ons bedrijf BULK .ID in Waregem zijn wij op zoek naar een Technical Solutions Engineer

SERVICETECHNIEKER

Exposant:Traxgo

Om de verdere groei te ondersteunen wensen wij ons team te versterken en bieden we jou een boeiende uitdaging als (m/v): SERVICETECHNIEKER

Service Engineer Telecom

Exposant:Licom

Na een degelijke inwerk- en opleidingsperiode, sta je in deze functie voornamelijk in voor technische interventies en installaties van telefoniesystemen. Individueel of in teamverband installeer en configureer je zowel klassieke als VoIP-telefoonsystemen in gans België.

Medewerker in de polyurethaanafdeling

Exposant:VULKOPRIN

U bent een medewerker van het team in de polyurethaan afdeling. U staat in voor het invetten van matrijzen, het ontvormen van stukken uit de matrijs en het wegsteken van de stukken in de bufferovens. U wordt aangestuurd door de chef van de afdeling polyurethaan.

SOUS CHEF

Exposant:THE SWAN HOTEL COLLECTION

Functie: De voorraad opvolgen Tekorten vaststellen Bestellingen plaatsen Vlees, vis, groenten, ... koken of opwarmen Groenten en fruit wassen en schoonmaken De goederen ontvangen en controleren De goederen opslaan in een koelkamer of voorraadkamer De gerechten opmaken om op te dienen (presentatie, samenstelling, afwerking, ...) De werkpost en het keukengerei onderhouden en schoonmaken Het werkblad en het keukengerei klaarmaken Toestellen aanzetten (ovens, kookplaten, ...) De ingrediënten doseren en mengen De bereiding en de productie van gerechten superviseren Controleren of de regels voor voedselveiligheid worden toegepast 5-dagen werkweek met weekendwerk

Product Owner - Search and Match technologies

Exposant:STEPSTONE

Want to help change the world of recruitment today? At StepStone we take great strides forward to stay the leading online recruitment marketplace. The answer lies in a combination of two important factors: market leading products and truly exceptional, driven and highly talented people. Do you want to be part of a company you can be proud of and help it growing, then keep reading. Where you will work... The volume and variety of data gathered and processed by companies has never been as large as today. This has created the need for tools enabling fast and accurate data retrieval. This is the purpose of search engines. The Search and Match team at Stepstone builds tools to find the right job offers for candidates and the right candidates for recruiters with a greater vision of helping people to find happiness and fulfillment in their work. You want to contribute to this vision? You want to develop your skills in a trendy and hot topic on the market? You want to work in an international environment? Then we want you! The Search and Match team is split across offices in Brussels, Berlin, Munich and London, so you will work in an international environment with a team of experienced and like-minded colleagues. The job can be located either in Brussels, Berlin or London.

Digita Support Officer

Exposant:EUTRACO

Eutraco is een innovatief familiebedrijf in de transport en logistieke sector met 250 medewerkers, verspreid over zeven locaties in België en Frankrijk. Het belang van technologie werd nooit onderschat en wordt vanaf nu ook benaderd als core business. Daarom werd ook #TeamDigital in het leven geroepen waarvoor we nu versterking zoeken.

Senior dossierbeheerder

Exposant:KANTOOR HUYGHE

Kantoor Huyghe gaat voortaan samen met Alaska door het leven. Door een nationale expansie zoeken we doelgericht naar versterking. Wil jij deel uitmaken van een snelgroeiende organisatie en heb je de skills zoals omschreven in de vacature hieronder dan ben jij de man of vrouw die we zoeken.

Service technieker automatisatie

Exposant:CLUMA ENGINEERING

Cluma engineering is een snelgroeiende West-Vlaamse KMO met gek veel passie voor tillen en hijsen. Bij cluma engineering kom je terecht in een modern bedrijf met no-nonsense teamspirit, waar Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen hoog aangeschreven staat.

Dossierbeheerder

Exposant:KONVERT INTERIM VLAANDEREN

Konvert…your way of work? Bij Konvert werk je in een stabiel Belgisch bedrijf met meer dan 50 jaar ervaring en een kantorennetwerk over gans het land. Door een persoonlijke aanpak, met onder andere opleiding en begeleiding op maat, laten we onze slogan ‘Your way of work’ leven in onze organisatie. Een groot team van ondersteunende diensten staat je met raad en daad bij om je job in goede banen te leiden. Samen met je bruisende collega’s zorg jij er mee voor dat klanten en uitzendkrachten hun weg naar Konvert vinden en bouw je zo verder stabiele relaties uit.

Operator plooibanken/afkantpersen

Exposant:SHAPES METALWORKS

Voor onze site te Gullegem zijn wij op zoek naar een operator plooibanken/afkantpersen. Bij interesse kunt u Dhr. Dirk Haerinck telefonisch contacteren op het nummer 056/42 49 70 of per mail op dirk.haerinck@shapesmetalworks.be

Project engineer

Exposant:MIDES

Als Project Engineer ben je de schakel in de realisatiefase en zoek je de beste technische en budgettaire oplossing voor je project.

LASSER - 3 ploegen

Exposant:AGO JOBS & HR

Voor onze klant regio Kortrijk gaat AGO op zoek naar een gemotiveerde LASSER voor een tewerkstelling in 3 ploegen.

Elektromechanieker Oost-en West-Vlaanderen

Exposant:MAXICON

Maxicon is uw partner voor mechanisch, elektrisch onderhoud en industriële verhuizingen. Onze professionele vakmannen beschikken over de nodige technische knowhow en werkervaring om uw machines betrouwbaar en operationeel te houden. Ook metaalbewerking en de installatie van machines zijn een kolfje naar hun hand. Door het werk dat ons team dagelijks levert, heeft u de zekerheid van een betrouwbaar machinepark. Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar:

Lasser/monteur

Exposant:FRAXINUS

Ben jij ook gek op techniek? Wil jij graag onze collega worden? Solliciteer vandaag nog! Als lasser/monteur bij Fraxinus sta je in voor het samenstellen en lassen van constructies volgens plan. Je bent verantwoordelijk voor het controleren van afmetingen, vormen, toleranties …

Lasser

Exposant:DELAERE ENGINEERING

Delaere Engineering is gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen van productielijnen voor het wegen, doseren en verpakken van bulkgoederen . Het bedrijf heeft in zijn niche internationaal een sterke reputatie en is actief in sectoren als chemie, voeding en logistiek . Delaere bouwt de installatie van A tot Z en doet zelf het ontwerp, automatisatie, constructie en montage .

Werkplaatsmedewerker all-round

Exposant:VIA LOCATION BENELUX

Wij zijn op zoek naar een medewerker voor het Klein onderhoud en herstellingen van ons wagenpark. Naast het onderhoud en herstellingen van de voertuigen staat u ook in voor het verplaatsen van voertuigen tussen de verschillene sites.

MECHANICAL ENGINEER

Exposant:THE ENGINEERING NETWORK (TEN)

MECHANICAL ENGINEER: » Uitwerken van verschillende concepten » Van het gekozen concept een correct ontwerp opmaken » Ontwerpen, uitwerken en uittekenen van technische oplossingen voor machines en machineonderdelen » Sterkteberekeningen uitvoeren en materialen bepalen » Opvolgen van de testfase » Technische gelijkvormigheid van de prototypes evalueren » Opmaak van het technisch dossier en haalbaarheidsstudies uitvoeren » Ter plaatse bij onze klanten werk je je projecten uit » Je werkt in team maar kan ook zelfstandig projecten uitwerken

MACHINEOPERATOR SCHEIDINGSINTALLATIE ROPSWALLE (M/V) (VASTE NAMIDDAG)

Exposant:GALLOO

Galloo is een leidinggevende bedrijvengroep met filialen in België, Frankrijk en Nederland. Wij garanderen u een ijzersterke service voor de recyclage van uw ferro- en non-ferrometalen. Door continu te investeren in nieuwe technologieën streven wij naar 100% recyclage. Samen maken we de cirkel rond. Let’s recycle!

Boekhouder

Exposant:DECOCK PLANTS

Binnen onze KMO-onderneming is het onmogelijk om deze functie heel strikt te omschrijven. Je werkt in het ‘HR, accounting & Finance’ team. Jouw functie is toegespitst op het accounting deel waarbij je: - Eindverantwoordelijk bent over de boekhouding van verschillende vennootschappen: Inboeken van de inkomende en uitgaande facturen, * Voorbereiding en indienen van btw-aangiften, * Voorbereidingen en opmaak van de jaarrekeningen * Debiteurenbeheer, * Afwerking van de balans in samenwerking met extern kantoor * Aanleveren (en op termijn mee bespreken) van de nodige input naar de directie inzake financiële data. - Je werkt autonoom waarbij je zelf de verantwoordelijkheid neemt binnen het boekhoudkundige proces - Mede-verantwoordelijk voor de opvolging van de financiële activiteiten van het zusterbedrijf, Desa Plants (Ethiopië). - Meer dan louter boekhoudkundig werkt: er dient geregeld aandacht te zijn voor budgetopmaak en thesaurie, financiële rapportering, ratio’s, ad hoc analyses, contacten onderhouden met officiële organisaties, ... - Cashplanning, cost controlling, budgetsupervisie. Afhankelijk van je profiel en interesses bestaat de mogelijkheid om op termijn door te groeien als lid van het managementteam

Losse arbeider site Moen

Exposant:IMOG

Ben jij een manusje-van-alles, een flexibel persoon die voor verschillende taken kan worden ingezet, kan je zowel in teamverband als zelfstandig werken en ben je bereid om interne opleiding te volgen om verschillende mobiele arbeidsmiddelen te kunnen besturen? Dan ben jij de man/vrouw die we zoeken. Lees zeker verder.

Stagiair informatieanalist

Exposant:VULKOPRIN

Tijdens deze stageperiode van 2 à 3 maanden zal je voornamelijk een studie uitvoeren naar de uitwisseling van data tussen onze machines en de bedrijfssoftware. Je onderzoekt welke communicatiemogelijkheden aanwezig zijn in onze verschillende type machines en hoe dit verbetert kan worden. Dit kadert voornamelijk in ons toekomstige MES en Industry 4.0. Het uiteindelijke resultaat zal een soort van delivery bill zijn met een overzicht van de huidige mogelijkheden en eventuele optimaliseringen in de toekomst.

Ketellasser - Ketelhersteller (m/v)

Exposant:Callens & EMK

Callens & EMK is in België een toonaangevend engineering-, installatie- en servicebedrijf in de warmte- en luchttechniekbranche. Wij ontwerpen, verkopen, verhuren, installeren en onderhouden stoom- en thermische olieketels, industriële buisleiding- en verwarmingssystemen alsook installaties met luchttechnieken, energierecuperatiesystemen en WKK’s. Met 160 enthousiaste medewerkers en meer dan 4000 klanten uit diverse industriële sectoren, realiseren we een jaarlijkse omzet van ongeveer 40 miljoen euro. Om onze toekomst te versterken en verder uit te bouwen zijn wij op zoek naar een enthousiaste celebrities.

TIG Buislasser

Exposant:Goddeeris Industrial Piping

Goddeeris NV is een gezonde, sterk groeiende KMO waar krachtig familiale betrokkenheid belangrijk is. Goddeeris is zowel actief op de industriële Piping - markt , als in HVAC. Goddeeris staat voor Gezien ons bedrijf in volle groei is, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde collega's.

Orderpicker - vaste namiddag regio Kortrijk

Exposant:FORUM JOBS / TECQUALITY

U werkt in een ploeg van 6 mensen en krijgt opdrachten van de logistiek verantwoordelijke. U werkt van maandag tot vrijdag in een 39-uren week én start om 13u30 tot en met 22u. Op vrijdag werk je tot 21u. Taken: - U pickt aan de hand van pickinglijsten de bestellingen voor de klanten - U staat in voor het laden van vrachtwagens met elektrische transpallet

Digital Transformation Manager

Exposant:EUTRACO

Eutraco is een innovatief familiebedrijf in de transport en logistieke sector met 250 medewerkers, verspreid over zeven locaties in België en Frankrijk. Het belang van technologie werd nooit onderschat en wordt vanaf nu ook benaderd als core business. Daarom werd ook #TeamDigital in het leven geroepen waarvoor we nu versterking zoeken.

Technisch tekenaar metaal

Exposant:TALENT ANGELS

Onze klant is een outsourcing bedrijf en voor hen zijn wij op zoek naar een ervaren Technisch Tekenaar Metaal.

Test Coördinator

Exposant:M2Q

M2Q is een dynamisch en snelgroeiend IT bedrijf binnen de Cronos groep, gericht op state-of-the-art testing oplossingen aan de hand van sterk gegronde testing technieken en methodologieën. Onze klanten helpen om de juiste tests uit te voeren zodat de kwaliteit van hun nieuwe software vaststaat bij een Go Live: dat is onze belangrijkste doelstelling.

Internationale Key Account Manager

Exposant:AGO INTERNATIONAL

Onze opdrachtgever, gelegen in de regio Deinze, is een sterke en snelgroeiende familiale onderneming . Ter versterking van hun team, rekruteren zij momenteel een : Internationale Key Account Manager Pragmatische professional met focus op Azië (uitgezonderd Japan/Malediven) of Scandinavië of de Duitstalige markt

HEFTRUCKBESTUURDER - HULPOPERATOR (M/V) (PLOEGEN)

Exposant:GALLOO

Galloo is een leidinggevende bedrijvengroep met filialen in België, Frankrijk en Nederland. Wij garanderen u een ijzersterke service voor de recyclage van uw ferro- en non-ferrometalen. Door continu te investeren in nieuwe technologieën streven wij naar 100% recyclage. Samen maken we de cirkel rond. Let’s recycle!

VACATURE ALGEMENE SCHOONMAAK

Exposant:ALL WORKS SCHOONMAAKBEDRIJF

Wij zoeken nog steeds gemotiveerde, enthousiaste mensen om ons schoonmaakteam te versterken. Ben je een teamplayer? Heb je oog voor detail? Beschik je over een rijbewijs B en kun je 's morgens om 06u opstarten? Neem dan contact op met Katy Losfeld of Annic Haelewyn op het nummer 051 22 03 15 of mail je cv door via vacature@allworks.be! Of breng ons vrijblijvend een bezoekje op onze stand nr. 4275!

Management Assistant

Exposant:AGO INTERNATIONAL

Onze klant , een gerenommeerde automotive onderneming in de regio Zuid-West-Vlaanderen rekruteert ter ondersteuning van haar General Manager een MANAGEMENT ASSISTANT

Inpak- en afvuloperator nachtploeg

Exposant:AGO JOBS & HR

- je staat in voor allerhande verpakkingsopdrachten aan de afvul- of verpakkingslijn - controles uitvoeren op de juistheid en leesbaarheid van lotnummers, vervaldate,... behoort tot je takenpakket - je zorgt voor een correcte reiniging van productielokalen en -machines, je volgt daarbij nauwgezet alle reinigingsprocedures - je werkt mee aan het voorbereiden en het organiseren van verpakkingsopdrachten : verpakkingsmateriaal en bulkproducten aanvoeren, het invoeren van instellingen, eenvoudige montage opdrachten, assistentie aan de technische dienst bij de omstelling van verpakkingslijnen - je werkt mee aan de administratieve opvolging van de verpakkingsopdrachten

Orderpicker 9-18u, vrijdag 17u

Exposant:AGO JOBS & HR

AGO gaat op naar een gemotiveerde magazijnmedewerker ter versterking van het logistieke team. Vaste indiensttreding na een positief geëvalueerde interimperiode. Naast een motiverende verloning ontvang je een groepsverzekering.

CNC-plooier - Deliconstruct

Exposant:SPIESSENS MACHINEBOUW

Deliconstruct heeft zich in de loop der jaren ontwikkelt als een heel belangrijke speler op het gebied van toelevering van metalen onderdelen. Wij specialiseren ons vooral op plaatbewerking en projectbouw

Administratief Bediende

Exposant:VANHEEDE ENVIRONMENT GROUP

Voor onze hoofdvestiging in Geluwe zoeken wij een administratief bediende om een team van ingenieurs te ondersteunen.

Bouwkundig Tekenaar

Exposant:VALCKE PREFAB BETON

Omschrijving Als bouwkundig tekenaar krijg je eerst een grondige interne opleiding waarbij je kennis maakt met het tekenpakket Tekla Structures. Na intern overleg en in samenwerking met een stabiliteitsingenieur teken je een uitvoeringsplan op basis van de architectuurplannen. Ook het opmaken van productietekeningen en wapeningsplannen behoort tot jouw takenpakket.

TESTER SOFTWARE

Exposant:EASYPAY GROUP

EASYPAY GROUP is een full service HR partner met een wijd verspreid kantorennet in België. Om het team van de divisie software, gespecialiseerd in de automatisatie van de Belgische HR verwerking, te versterken zijn wij voor de hoofdzetel te Meulebeke op zoek naar een Tester Software

Junior Verkoper

Exposant:BARISEAU MOTTRIE

Junior Verkoper te ieper

Product Development Engineer (R&D)

Exposant:AGO INTERNATIONAL

Onze klant, gelegen in de regio Zuid-West-Vlaanderen en in volle verdere groei en internationalisering, zoekt ter versterking van haar team een Product Development Engineer (R&D)

Bouwtechnisch adviseur

Exposant:PER-SE

Je vormt als bouwtechnisch adviseur de spilfiguur tussen potentiële klanten en de interne technische afdeling.

Commercieel vertegenwoordiger bouwprojecten regio Vlaanderen

Exposant:ERGON RECRUITMENT

Voor één van onze klanten, een groeiend bouwbedrijf, zoeken we een Commercieel vertegenwoordiger bouwprojecten regio Vlaanderen

Junior dossierbeheerder/accountant in Zwevegem

Exposant:SBB Accountants en Adviseurs

SBB Accountants & Adviseurs is het grootste accountants- en adviesbureau in Vlaanderen met ruim 30 kantoren en meer dan 400 medewerkers. Vandaag begeleiden wij meer dan 20.000 ondernemers, vrije beroepen en vzw's, in elke fase van hun activiteit. Wij hebben sterke ambities om te groeien en zoeken voortdurend nieuw talent om dit te realiseren. Wij bieden een job in je regio en zetten in op leer- en ontwikkelingskansen. Zo investeren wij voluit in onze huidige en nieuwe collega’s!

PLC PROGRAMMEUR

Exposant:CDC AUTOMATISATIE

Je zorgt voor de programmatie van de PLC's voor klanten in verschillende sectoren. Dit kunnen zowel nieuwe projecten als aanpassingen aan bestaande installaties zijn. Je doet dit vanuit onze vestiging in Olen of bij de klant zelf, dit in de regio Antwerpen & Kempen

Poetshulp

Exposant:IMOG

Heb je zin voor orde, netheid en veiligheid? Kan je zowel zelfstandig als samen met de verantwoordelijke taken uitvoeren en afwerken? Kan je omgaan met vertrouwelijke informatie? Dan is deze job je op het lijf geschreven. Lees zeker verder.

SR. Project Engineer (Brugge)

Exposant:LYBOVER GROUP

Voor ons bedrijf Motogroup in Brugge zijn wij op zoek naar een SR. Project Engineer

Lasser

Exposant:DL OPERATIONS

dL Operations bvba Roeselare is actief in constructie, onderhoud & montage bij tal van industriële klanten. Een familiale onderneming met eigen werkplaats waar we stukken tem 25 ton vervaardigen met eigen plaatsingsdienst alsook VCA* gecertificeerd. Wegens groei zijn we op zoek naar een lasser halfautomaat.

Vacature Calculatiedienst - administratief medewerker - technieker

Exposant:OptimaT

Momenteel hebben wij drie openstaande vacatures binnen OptimaT. - Administratief medewerker (deeltijdse functie) - Verantwoordelijke calculatiedienst (deeltijdse functie) - Technieker (voltijdse functie)

Wagenpark beheerder

Exposant:VIA LOCATION BENELUX

Wij zijn op zoek naar een medewerker die de opvolging van ons wagenpark op zich neemt. Dit houdt in de opvolging van keuringen, onderhoudsbeurten, schadegevallen, inschrijving en verkoop van voertuigen. Bij momenten speelt u ook een rol in de planning van de verhuur.

Product-verantwoordelijke / Project Engineer

Exposant:SHAPES METALWORKS

Voor onze site te Gullegem zijn wij op zoek naar een product-verantwoordelijke / project engineer. Bij interesse kunt u Dhr. Dirk Haerinck telefonisch contacteren op het nummer 056/42 49 70 of per mail op dirk.haerinck@shapesmetalworks.be

Storingstechniekers Oost-en West- Vlaanderen

Exposant:MAXICON

Maxicon is uw partner voor mechanisch, elektrisch onderhoud en industriële verhuizingen. Onze professionele vakmannen beschikken over de nodige technische knowhow en werkervaring om uw machines betrouwbaar en operationeel te houden. Ook metaalbewerking en de installatie van machines zijn een kolfje naar hun hand. Door het werk dat ons team dagelijks levert, heeft u de zekerheid van een betrouwbaar machinepark. Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar:

Monteur (Waregem & Brugge)

Exposant:LYBOVER GROUP

Voor onze bedrijven Keller te Waregem en Motogroup te Brugge zijn wij op zoek naar monteurs

Electricien

Exposant:KENNISJOBS

voor zowel industrie als residenties zoeken wij verschillende electriciens

In House Trainer

Exposant:TVH GROUP

Automation Engineer

Exposant:TVH GROUP

Als automation engineer ben je verantwoordelijk voor het onderhoud van het logistieke hart van het wisselstukkenmagazijn binnen TVH. Dit magazijn bestaat uit kilometers conveyortransport, 16 kranen met voorraadbakken (150000 baklocaties) waarvan 9 kranen instaan voor het verzamelen van orders voor de verzending; Daarnaast bestaat het magazijn uit volautomatische pickstations, AGV's, palletkranen en tal van andere automatische systemen. Momenteel zijn er heel veel nieuwe uitdagende projecten lopende die in de komende jaren zullen worden geïntegreerd. Je bent, samen met je enthousiaste collega's, verantwoordelijk voor het volledige automatiseringsproces.

Project Designer (Waregem)

Exposant:LYBOVER GROUP

Voor ons bedrijf Keller Benelux in Waregem zijn wij op zoek naar een Project Designer

Junior Accountmanager West-Vlaanderen

Exposant:STUDIO PLOPSA

Plopsa, de themaparkdivisie binnen Studio 100, baat momenteel 6 parken uit. Het gros van de activiteiten is nog steeds gesitueerd in België met, naast de outdoor themaparken Plopsaland De Panne (2000) en Plopsa Coo (2006), een overdekt themapark Plopsa Indoor Hasselt (2005) en een gethematiseerd waterpark Plopsaqua De Panne (2015). Ook internationaal is de groep sterk actief. Zo opende in 2010 het eerste Nederlandse themapark, Plopsa Indoor Coevorden, en werd het Duitse Holiday Park overgenomen. In Polen zijn onlangs de werken gestart voor het zevende Plopsa-park: Majaland Kownaty. De opening hiervan is voorzien in 2018. Naast de parken beheert Plopsa ook een externe Plopsa Winkel in Wijnegem Shopping Center en het Plopsa Theater in De Panne. Bovendien blijft Plopsa jaar na jaar investeren. Afgelopen jaar werd Heidi geïntroduceerd in beide Indoor-parken. In 2017 werd in Plopsaland De Panne de houten achtbaan en de bijhorende zone Heidiland geopend. Holiday Park pakt uit met de Holiday Beach Club, een themagedeelte met twee gloednieuwe attracties. Later dit jaar start in Plopsaland De Panne de bouw van het eerste Plopsa Hotel en een vakantiepark rond de personages van Studio 100. De Plopsa-parken combineren de magie van de Studio 100-figuren met het plezier van vele topattracties in een unieke omgeving. Ze ontvangen gemiddeld 3 miljoen bezoekers per jaar. Vandaag wensen wij het Sales team te versterken met een Junior Accountmanager West-Vlaanderen (m/v).

Werfcoördinator / Site Supervisor (machinebouw) (m/v)

Exposant:CERATEC

Voor de vestiging in Ploegsteert zijn we op zoek naar een werfcoördinator.

Customer Service Medewerker En/Du

Exposant:PER-SE

Als vlot Duits sprekende persoon die graag klanten ondersteunt werk je voor een internationaal bedrijf te Kortrijk.

Energie Manager

Exposant:AGO INTERNATIONAL

Onze klant, gevestigd in regio Moeskroen, is een innoverend voedingsbedrijf. Wegens verder groei zoeken ze een (m/v): ENERGIE MANAGER

Mechanisch ontwerpingenieur

Exposant:RANDSTAD PROFESSIONALS

Heb je interesse in een job als mechanisch ontwerper binnen de sector van de machinebouw en ben je op zoek naar een eerste of nieuwe uitdaging binnen een gezond en hoogtechnologisch bedrijf?

Half-automaat lassers chassisbouw

Exposant:SHAPES METALWORKS

Voor onze site te Rumbeke zijn wij op zoek naar half-automaat lassers voor chassisbouw. Bij interesse kunt u Dhr. Dirk Haerinck telefonisch contacteren op het nummer 056/42 49 70 of per mail op dirk.haerinck@shapesmetalworks.be

Office manager

Exposant:KONVERT INTERIM VLAANDEREN

Konvert…your way of work? Bij Konvert werk je in een stabiel Belgisch bedrijf met meer dan 50 jaar ervaring en een kantorennetwerk over gans het land. Door een persoonlijke aanpak, met onder andere opleiding en begeleiding op maat, laten we onze slogan ‘Your way of work’ leven in onze organisatie. Een groot team van ondersteunende diensten staat je met raad en daad bij om je job in goede banen te leiden. Samen met je bruisende collega’s zorg jij er mee voor dat klanten en uitzendkrachten hun weg naar Konvert vinden en bouw je zo verder stabiele relaties uit.

Inside Account Manager

Exposant:STEPSTONE

Wil jij vandaag nog de rekruteringswereld helpen veranderen? Bij StepStone gaan we met grote stappen vooruit om de grootste online aanwervingsmarktplaats te blijven. We doen dat door een combinatie van twee belangrijke pijlers: marktleidende producten en heel gedreven en getalenteerde mensen. Wil jij deel uitmaken van een bedrijf waar je trots op kunt zijn en dat je mee kunt laten groeien? Lees dan zeker verder!

Werkvoorbereider / technisch tekenaar

Exposant:ALAIN DE MULDER

TAAKOMSCHRIJVING: - U tekent projecten uit met Parabuild (Autocad) en programmeert deze naar het machinepark - U bereidt materiaal voor in atelier (plooien, rollen, laser, etc.) - U helpt de lassers bij het samenstellen van de projecten en controleert het materiaal alvorens het aterlier verlaat. - U gaat mee naar de werf voor de opstart en controle van de uitvoering - U werkt actief mee aan verbeteringen op vlak van kwaliteit, veiligheid, rendement, etc. - U werkt volgens de geldende veiligheidsprocedures - U rapporteert rechtstreeks aan de technisch verantwoordelijke

Uitzendconsulent(e) Sint-Niklaas

Exposant:Let's Work

Let's Work is reeds 15 jaar actief op vlak van HR (rekrutering, selectie, payrolling, inhouse,..) De laatste 2 jaar kennen wij een enorme groei, wat ook met zich meebrengt dat wij steeds op zoek zijn naar gemotiveerde gelukkige medewerkers. Voor ons kantoor in Sint-Niklaas, zijn wij op zoek naar een uitzendconsulent(e).

Teamleader vaste namiddag

Exposant:AGO JOBS & HR

- je hebt een hele goeie ervaring in het besturen van een heftruck - je weet perfect hoe je aan de hand van een laadlijst een vrachtwagen moet laden en dit ook uitleggen aan de magazijnier

WEBDEVELOPER-SYSTEM INTEGRATOR

Exposant:TITECA ACCOUNTANCY

Welkom! Titeca Accountancy is geen standaard boekhoudkantoor dat enkel met cijfers jongleert. Wij leven en werken dichtbij ondernemers, zij aan zij. Titeca Accountancy is een sterk groeiend, fullservice, vooruitstrevend boekhoudkantoor met 10 verschillende vestigingen en 175 medewerkers en accountants verspreid over West-, Oost-Vlaanderen en Henegouwen. Bij Titeca Accountancy is werken fun, het resultaat van een inspirerende en energieke dialoog met onze ondernemers. Smaakt naar meer? Vergezel ons in een open werkomgeving, met ruimte voor initiatief, mens en communicatie.  Wij zijn momenteel op zoek naar een Webdeveloper-System integrator voor ons Titeca hoofdkantoor in Roeselare.

Account Manager

Exposant:IDOCTA

iDocta is gespecialiseerd in alles wat met documenten heeft te maken. Van het printen en kopiëren ervan tot het scannen, archiveren, back-up en snel terug vinden. Om onze gezonde groei verder te consolideren zijn we voor de regio West- Vlaanderen op zoek naar een gedreven Account Manager. (Oost- Vlaanderen & West- Vlaanderen)

Automation Engineer - ENGIE Fabricom

Exposant:ENGIE FABRICOM

Voor onze Business Unit, Belgian Operations, divisie Industry North, afdeling Process Solutions, zijn we dringend op zoek naar een gemotiveerde (m/v) Project Engineer, Software Automation.

CONSTRUCTEUR-LASSER

Exposant:CONSTRUCTIE BRUYNOOGHE

Functiebeschrijving: - Constructie van industriële installaties. Dit houdt het maken en assembleren van kleine tot grotere machines, afsteuningen en chassis, bordessen met leuning - Tig-lassen (90%) + half-automaatlassen (10%) - Mogelijkheid tot montage van installaties onze klanten (binnen- of buitenland) - Dagwerk

Administration Support (part time) (Brugge)

Exposant:LYBOVER GROUP

Voor ons bedrijf Motogroup in Brugge zijn wij op zoek naar een Administration Support

Management Assistant NL/FR - Automobielsector Regio Kortrijk

Exposant:FORUM JOBS / TECQUALITY

Voor een firma die actief is in de automobielsector zoeken wij een management assistant. Met jouw ruim takenpakket ondersteun je de zaakvoerder: - Algemene administratie - Beurzen & contactdagen organiseren - Offertes opmaken en aanvragen - Mailbeheer - Aankopen controleren - ...

Automatisatie

Exposant:ALMECO

Gepassioneerd door automatisatie // ontwerp electrische schema’s // programmatie PLC’s en HMI’s // van opstart tot nazorg

Service technieker

Exposant:ALMECO

Technisch talent gezocht // onderhoud en herstellingen // in teamverband // op verplaatsing // koeltorens // droogsystemen // industriële ventilatoren

ondernemende creditcontrol medewerker in centrum Kortrijk

Exposant:TALENTUS

Talentus rekruteert talent. Dat doen wij met een stabiele ploeg van gemotiveerde medewerkers die over jaren ervaring beschikken in het vak. Voor elke gemotiveerde kandidaat vinden wij de job die het best bij zijn of haar talenten past. Wij zijn de partner voor werving en selectie van vaste medewerkers en uitzendkrachten.

Buis fitter / buis lasser

Exposant:CGK Group

Waarom werken bij CGK Group? CGK Group biedt totaaloplossingen voor opslag, handling en gebruik van gevaarlijke vloeistoffen. Piping en dosering, opslagsystemen, veilig werken en isolatie: 4 expertises allemaal onder 1 dak. Ons op en top professioneel team van ingenieurs, vakspecialisten en technici werkt naadloos samen voor hen engineeren, installeren, onderhouden en isoleren van alle installaties en leidingen voor chemische processen.

ATELIERMEDEWERKER RUBBER/PVC

Exposant:BELTING

Belting BVBA is een sterk groeiende en creatieve organisatie welke opereert in een dynamische branche. We zijn ondermeer gespecialiseerd in rubber- en pvc transportbanden voor allerlei sectoren. Binnen Belting BVBA werken wij met een jong, gedreven en ambitieus team. Op dit moment is er nood aan uitbreiding in ons team en daarom zijn we op zoek naar medewerkers om ons team te komen versterken.

Auditor Industry

Exposant:KPMG

KPMG is a global network of professional firms providing Audit, Tax and Legal, Advisory and Accounting services. In Belgium we have over 1300 professionals working together to deliver value. KPMG Bedrijfsrevisoren/ KPMG Réviseurs d'Entreprises is dedicated to providing the necessary resources and tools to support its engagement teams, as they deliver qualitative audit services. The fundamental role of an auditor is to report to the shareholders as to whether the company's annual accounts show a true and fair view of the company's financial activity. As well as to ensure that the accounts are presented in conformity with the prevailing legal and regulatory requirements. KPMG Bedrijfsrevisoren/ KPMG Réviseurs d'Entreprises is looking for several auditors within the industry sector for the offices in: •Antwerp •Brussels •Ghent/Kortrijk •Louvain-la-Neuve •Liège •Hasselt

Calculator grafische sector - regio Brugge

Exposant:FLYER.BE

Flyer.be is een snel groeiend Belgisch e-commerce bedrijf op het gebied van online verkoop en productie van offset en digitaal drukwerk. Naast België, zijn wij momenteel actief in 4 andere landen. Als Calculator binnen het Flyer.be team ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van de technishe berekeningen en kostprijscalculatie teneinde bij te dragen tot de uitvoering van drukwerk.

Mechanisch tekenaar-ontwerper

Exposant:RANDSTAD PROFESSIONALS

Voor onze klant, een machinebouwer die gelegen is in de kustregio, zijn wij op zoek naar een Mechanisch tekenaar - ontwerper (M/V) ter uitbreiding van het team.

CNC INSTELLER / PLOOIER

Exposant:AGO JOBS & HR

Voor onze klant regio Kortrijk zijn wij op zoek naar een gemotiveerde CNC Insteller/Plooier die kan werken in twee ploegen. Je staat in voor het zelfstandig opstellen van parameters, het uitwerken van concepten en programmeren van de productieprogramma's voor de plooirobot in de plaatafdeling. Daarnaast zorg je er ook voor dat de metalen goederen correct geplooid worden.

Mechanisch ontwerpingenieur

Exposant:ASTRA-TEC

Astra-tec is expert in plasmasnijmachines en lasautomatisatie voor standaardoplossingen en maatwerk. Onze klanten zijn gevestigd in de Benelux (Europa) Je bent verantwoordelijk voor het ontwerp van machines voor nieuwe en bestaande projecten in Inventor . Je zorgt voor het volledige mechanische ontwerp van concept tot productierun

JOURNALIST

Exposant:DE VLAAMSE ONDERNEMER

Commercial Sales Support Assistant met technische bagage

Exposant:AGO INTERNATIONAL

Onze opdrachtgever is uitgegroeid tot marktleider en trendsetter in zijn sector en zoekt ter versterking van zijn team een Commercial Sales Support Assistant met technische bagage

Medewerker Commerciële Binnendienst Frankrijk

Exposant:AGO INTERNATIONAL

Onze opdrachtgever is een succesvolle onderneming gevestigd in de regio Zuid-West-Vlaanderen. Op heden zoeken zij een (m/v): Medewerker Commerciële Binnendienst Frankrijk

SPONTANE SOLLICITATIE

Exposant:SOFATECH

Wij zijn steeds op zoek naar enthousiaste medewerkers. Contacteer ons via Isabel@sofatech.be Hierna zal je worden uitgenodigd voor een eerste kennismakingsgesprek met de zaakvoerder.

Logistiek-commercieel bediende in de Gentse Zeehaven (tijdelijk tot eind januari)

Exposant:ERGON RECRUITMENT

Voor een van onze klanten, een logistieke speler, zoeken we een Logistiek-commercieel bediende in de Gentse Zeehaven (tijdelijk tot eind januari)

CNC draaier/frezer

Exposant:FIDOMATIC

Fidomatic is een KMO die gespecialiseerd is in het ontwerpen en vervaardigen van mechanische onderdelen, speciale machinebouw en lasconstructies.

Process Engineer

Exposant:RANDSTAD PROFESSIONALS

Op zoek naar een interessante job als Process Engineer bij UNILIN? Lees snel verder!

Senior dossierbeheerder-accountant

Exposant:AXXI

Als dossierbeheerder-accountant sta je in voor je eigen gevarieerde en interessante klantenportefeuille. Je ondersteunt je klanten met professioneel advies omtrent accountancy en fiscaliteit. Je begeleidt je collega-dossierbeheerders.

Gemotiveerde operator (3-ploegen)

Exposant:AGO JOBS & HR

Voor onze klant, een wereldwijde markt- en technologieleider in staaldraadtransformatie en dek-lagen zijn we op zoek naar een productie-operator 3-ploegen te Ingelmunster.

Bediende Aankoop en Customer Service @ Aqualex

Exposant:AQUALEX

Aqualex is op zoek naar een enthousiaste bediende aankoop en customer service.

Equipment ICT engineer

Exposant:ENGINITY

Recruiter van technische profielen

Exposant:AUXILIOS

AUXILIOS bvba, gelegen in Roeselare, is een onafhankelijk HR-kantoor dat als externe personeelsdienst kmo’s en grote bedrijven bijstaat in hun personeelsbeleid. Voor versterking van ons team, zoeken wij een recruiter van technische profielen (m/v).

Montage arbeiders - dagwerk regio Kortrijk

Exposant:FORUM JOBS / TECQUALITY

Je staat in voor de technische montage. Het betreft voornamelijk silo's, opslagruimtes... Belangrijk is dat je geen hoogtevrees hebt en kan planlezen.

Projectleider RAIL

Exposant:AGO INTERNATIONAL

Onze opdrachtgever, een gerenommeerd familiaal aannemersbedrijf, met vestigingen in Vlaanderen en Wallonië, werft momenteel aan, een Projectleider RAIL

Industrieel informaticus (m/v)

Exposant:CERATEC

Voor de vestiging in Ploegsteert zijn we op zoek naar een industrieel informaticus.

SERVICE ENGINEER

Exposant:VAPO HYDRAULICS

VAPO is een solide KMO en leverancier voor diverse industriële sectoren. VAPO richt zich op het ontwerpen en produceren van hydraulische cilinders, hydraulische groepen, manifolds en de daarbij horende dienst na verkoop. Een zeer vlakke organisatiestructuur, een goede onderlinge communicatie, een modern machinepark en een hecht team zorgen voor een vlotte en correcte afhandeling.

Ervaren onderhoudstechnieker

Exposant:BMC

BMC is steeds op zoek naar ervaren onderhoudstechniekers voor lange termijn opdrachten bij verschillende klanten.

Orderbegeleider binnen de grafische sector - regio Brugge

Exposant:FLYER.BE

Flyer.be is een snel groeiend Belgisch e-commerce bedrijf op het gebied van online verkoop en productie van offset en digitaal drukwerk. Naast België, zijn wij momenteel actief in 3 andere landen. Momenteel zijn wij op zoek naar een orderbegeleider. Als orderbegeleider ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van de technische berekeningen en kostprijscalculaties van drukwerk.

Lasrobot programmeur (optioneel bediendestatuut)

Exposant:SHAPES METALWORKS

Voor onze site te Gullegem zijn wij op zoek naar een lasrobot-programmeur. Bij interesse kunt u Dhr. Dirk Haerinck telefonisch contacteren op het nummer 056/42 49 70 of per mail op dirk.haerinck@shapesmetalworks.be

(City) Project Manager Telecom

Exposant:AGO INTERNATIONAL

Onze opdrachtgever, een gerenommeerd familiaal aannemersbedrijf, met vestigingen in Vlaanderen en Wallonië, werft momenteel aan, een (City) Project Manager Telecom

Magazijnverantwoordelijke voor een verdeler van dakmaterialen in Waregem

Exposant:TALENTUS

Talentus rekruteert talent. Dat doen wij met een stabiele ploeg van gemotiveerde medewerkers die over jaren ervaring beschikken in het vak. Voor elke gemotiveerde kandidaat vinden wij de job die het best bij zijn of haar talenten past. Wij zijn de partner voor werving en selectie van vaste medewerkers en uitzendkrachten. Onze klant, een familiaal bedrijf gelegen in Waregem, is op zoek naar een magazijnverantwoordelijke om hun team te versterken.

Eplan tekenaar

Exposant:ALVEY

Alvey Group is gespecialiseerd in de productie van industriële automatiseringsprojecten. Met onze hoogwaardige producten zorgen we al jaren voor een verhoogde efficiëntie binnen tal van fabrieken. Met een brede mix aan kennis en ervaring zijn we in staat maatwerk producten en oplossingen te leveren. We hebben vestigingen door heel Europa en deze internationale cultuur zorgt voor een inspirerende werkomgeving voor onze werknemers. De vlakke bedrijfscultuur en nodige aandacht voor de ontwikkeling van talent maakt werken bij ons echt een plezier!

Audiovisueel Technicus Pro Sales

Exposant:PLAY AV

U installeert audiovisuele apparatuur in auditoria, vergaderzalen, raadzalen, sportzalen, theaters,... U staat eveneens in voor de service na verkoop. U bent de technische ondersteuning van het salesteam. Wij zoeken een enthousiaste en gemotiveerde technicus die voortdurend wil bijscholen en zich vervolmaken

Tweetalige Client Advisor regio Gent (interim optie vast)

Exposant:ERGON RECRUITMENT

Voor één van onze klanten, een groeiend dienstverlenend bedrijf, zoeken we een Tweetalige Client Advisor regio Gent (interim optie vast)

Outsourcing Sales Assistant regio West-Vlaanderen

Exposant:ERGON RECRUITMENT

Voor één van onze klanten, een financiële dienstverlener, zoeken we een: Outsourcing Sales Assistant regio West-Vlaanderen

Servicetechnieker automatisering (m/v)

Exposant:CERATEC

Voor de vestiging in Ploegsteert zijn we op zoek naar een servicetechnieker automatisering.

IT Manager

Exposant:AGO INTERNATIONAL

Onze klant, gevestigd in regio Moeskroen, is een innoverend voedingsbedrijf. Wegens verder groei zoeken ze een (m/v): IT MANAGER

Project engineer / technisch tekenaar

Exposant:A.W.T. - VANDEPUTTE

AWT Vandeputte, gevestigd in Waregem, is een KMO gespecialiseerd in productie, montage, onderhoud en herijk van diverse industriële weegsystemen. Om ons team te versterken zijn we op zoek naar een enthousiaste collega.

Sales Hunter - regio Brugge

Exposant:FLYER.BE

Flyer.be is een snel groeiend Belgisch e-commerce bedrijf op het gebied van online verkoop en productie van offset en digitaal drukwerk. Naast België, zijn wij momenteel actief in 4 andere landen. Om de verdere groei in binnen-­ en buitenland en de hoge ambities voor de toekomst waar te maken is Flyer.be op zoek naar een energieke en initiatiefrijke sales hunter met enkele jaren B2B sales ervaring in de grafische sector.

Monteurs Oost-en West-Vlaanderen

Exposant:MAXICON

Maxicon is uw partner voor mechanisch, elektrisch onderhoud en industriële verhuizingen. Onze professionele vakmannen beschikken over de nodige technische knowhow en werkervaring om uw machines betrouwbaar en operationeel te houden. Ook metaalbewerking en de installatie van machines zijn een kolfje naar hun hand. Door het werk dat ons team dagelijks levert, heeft u de zekerheid van een betrouwbaar machinepark. Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar:

Conventioneel machinebediener

Exposant:VULKOPRIN

Uw taken bestaan uit: - Bedienen en instellen van conventionele draaibank. Te gebruiken grondstof: polyurethaan – kunststof. - Opmeten, instellen en (invoeren) monteren van snijgereedschappen. Nauwkeurig meten (met micrometer, schuifmaat). - Meedenken en participeren in het Vulkoprin Productie Systeem (5S, kata, SMED, 5 min meeting, enz).

Senior Corporate Finance Advisor regio West-Vlaanderen

Exposant:SBB Accountants en Adviseurs

SBB Accountants & Adviseurs is het grootste accountants- en adviesbureau in Vlaanderen met ruim 30 kantoren en meer dan 400 medewerkers. Vandaag begeleiden wij meer dan 20.000 ondernemers, vrije beroepen en vzw's, in elke fase van hun activiteit. Wij hebben sterke ambities om te groeien en zoeken voortdurend nieuw talent om dit te realiseren. Wij bieden een job in je regio en zetten in op leer- en ontwikkelingskansen. Zo investeren wij voluit in onze huidige en nieuwe collega’s!

Dossierbeheerder-accountant

Exposant:AXXI

Als dossierbeheerder-accountant sta je in voor je eigen gevarieerde en interessante klantenportefeuille. Je ondersteunt je klanten met professioneel advies omtrent accountancy en fiscaliteit.

Auditor Banking/Industry

Exposant:KPMG

KPMG is a global network of professional firms providing Audit, Tax and Legal, Advisory and Accounting services. In Belgium we have over 1300 professionals working together to deliver value. KPMG Bedrijfsrevisoren/ KPMG Réviseurs d'Entreprises is dedicated to providing the necessary resources and tools to support its engagement teams, as they deliver qualitative audit services. KPMG Bedrijfsrevisoren/ KPMG Réviseurs d'Entreprises is looking for several Auditors within the banking and industry sector for the office in Brussels.

Software Developer (Cloud)

Exposant:STEPSTONE

Introduction Want to help change the world of recruitment today? At StepStone we take great strides forward to stay the leading online recruitment marketplace. The answer lies in a combination of two important factors: market leading products and truly exceptional, driven and highly talented people. Do you want to be part of a company you can be proud of and help it growing, then keep reading. Where you will work… Together with your Commercial IT department you will support our core Lead to Cash software suite implementation project and you will roll out to all StepStone subsidiaries. These key projects focus on the infrastructure development and the review of our internal systems.

Ervaren dakwerker/zinkwerker gezocht!

Exposant:Cauwelier

Cauwelier is al 45 jaar gespecialiseerd in dakwerken, gebouwbeheer- en onderhoud. We zijn op zoek naar een enthousiaste collega dakwerker/zinkwerker om ons team te versterken!

Gebeten door electronica en duurzame energie ?

Exposant:TALENTUS

Onze klant is een succesvolle start-up gespecialiseerd in het herstellen van omvormers. Vanuit hun nieuwe labo's slagen ze erin tot 95% van de omvormers te herstellen.

Sales Assistant (parttime)

Exposant:AGO INTERNATIONAL

Our client is an importer and producer of very specific ingredients that are used by European pet food manufacturers. Since 1997 the company has grown to be a dedicated and flexible industry leader. For their site in Vichte (B), the company is currently looking for a: SALES ASSISTANT (DEELTIJDS)

CAD Engineer

Exposant:STOW INTERNATIONAL

De CAD-engineer ondersteunt zowel de project engineering als de orderprocessing afdeling op vlak van tekenwerk. De verantwoordelijkheid omhelst het uitwerken van optimale magazijninplantingen en ontwerp van projectgerelateerde zaken.

Hulp monteur voor industriële installaties

Exposant:TYPHOON

Typhoon Industriële Ventilatie nv, is al meer dan 50 jaar Belgisch marktleider in industriële ontstoffing, industriële ventilatoren, filtertechniek en pneumatisch transport. Recent investeerden we in een aparte afdeling voor industriële onderhoudsdiensten. Onze klanten situeren zich in diverse groeisectoren zoals alternatieve energie, recyclage, afvalverwerking, houtverwerking, voedingsnijverheid,… Om de onderneming nog verder in de markt van kwalitatief, projectgeorganiseerd industrieel onderhoud te zetten, zijn we op zoek naar een hulp monteur voor industriële installaties.

Service technieker

Exposant:STOW INTERNATIONAL

Als Service Technieker ben je verantwoordelijk voor preventief onderhoud,herstel, opstart en training van de geautomatiseerde systemen van Stow International in België en Nederland.

Branch Manager

Exposant:ACTIEF INTERIM

Actief Interim is één van de snelst groeiende uitzendgroepen van België. Op 25 jaar tijd klom Actief op tot de zevende plaats in de Interim Ranking van de Trends Top 30 000. En de groei zet zich voort met een duidelijke ambitie: doorgroeien tot de top 5 van de interimranking en blijven werken aan de verdere uitbouw van een volledig netwerk in Vlaanderen en Wallonië.

Web and Campaign Developer

Exposant:STEPSTONE

Want to help change the world of recruitment today? At StepStone we take great strides forward to stay the leading online recruitment marketplace. The answer lies in a combination of two important factors: market leading products and truly exceptional, driven and highly talented people. Do you want to be part of a company you can be proud of and help it growing, then keep reading. Where you will work… You will join the non-technical department which is in charge of the efficient use of a suite of automation tools to set up multi-channel marketing campaigns including mailings, microsites and surveys. Your mission On everyday basis you’ll be in contact with both business and technical staff in Belgium and abroad. You’ll be asked to set up new campaigns based on business requirements as well as help users solve any tool-related problems and explore advanced features of the environment.

R&D Manager

Exposant:RANDSTAD PROFESSIONALS

Are you the R&D Manager TWE Meulebeke is looking for? Do not hesitate to apply!

operator Waterstraalsnijder

Exposant:SAMOY

Junior dossierbeheerder/accountant in Tielt

Exposant:SBB Accountants en Adviseurs

SBB Accountants & Adviseurs is het grootste accountants- en adviesbureau in Vlaanderen met ruim 30 kantoren en meer dan 400 medewerkers. Vandaag begeleiden wij meer dan 20.000 ondernemers, vrije beroepen en vzw's, in elke fase van hun activiteit. Wij hebben sterke ambities om te groeien en zoeken voortdurend nieuw talent om dit te realiseren. Wij bieden een job in je regio en zetten in op leer- en ontwikkelingskansen. Zo investeren wij voluit in onze huidige en nieuwe collega’s!

OPERATOR PLOEGEN OF NACHT

Exposant:AGO JOBS & HR

Je staat in voor allerhande verpakkingsopdrachten aan de verpakkingslijn, manueel of semimanueel. Je voert controles uit op de juistheid van lotnummers, vervaldata...ook werk je mee aan de administratieve opvolging van de verpakkingsopdrachten.

Projectleider Hoogbouw

Exposant:AGO INTERNATIONAL

Onze klant, een succesvolle projectontwikkelaar in West-Vlaanderen, op de grens met Oost-Vlaanderen, zoekt voor het uitbreiding van haar team een (m/v): PROJECTLEIDER HOOGBOUW

GEMOTIVEERDE MAGAZIJNIER - 2 PLOEGEN

Exposant:AGO JOBS & HR

Voor een firma in Kortrijk gaat AGO op zoek naar een gemotiveerde magazijnier.

Mechanisch tekenaar - 3D creo

Exposant:RANDSTAD PROFESSIONALS

Wij zijn voor onze klant op zoek naar een Mechanical draftsman (M/V).

All round bediende

Exposant:TALENTUS

Onze klant is een familiale KMO actief in electro. Ter versterking van het team is men op zoek naar een polyvalent administratief bediende.

Piping Designer

Exposant:MIDES

Als Piping Designer ben je een belangrijke schakel in de ontwerpfase en zoek je de beste technische oplossing voor je project. Je werkt je concepten uit terwijl je rekening houdt met het P&ID proces. Naast de piping bepaal je ook mee welke componenten je in het project zal gebruiken (pompen, kleppen, meetinstrumenten,...), bereken je supports en ontwerp je staalconstructies. Naast nieuwbouwprojecten zal je ook aanpassingen aan bestaande installaties verwerken. Indien nodig zal je ter plaatse opmetingen doen. Bij je ontwerp hou je ook rekening met de kostprijs en denk je ook al na over het onderhoud van de installaties.

Drietalige assistent(e) te Kortrijk & Gent

Exposant:TALENTUS

Talentus rekruteert talent. Dat doen wij met een stabiele ploeg van gemotiveerde medewerkers die over jaren ervaring beschikken in het vak. Voor elke gemotiveerde kandidaat vinden wij de job die het best bij zijn of haar talenten past. Wij zijn de partner voor werving en selectie van vaste medewerkers en uitzendkrachten.

ADMINISTRATIEF BEDIENDE BACK OFFICE/FRONT OFFICE (M/V)

Exposant:GALLOO

Galloo is een leidinggevende bedrijvengroep met filialen in België, Frankrijk en Nederland. Wij garanderen u een ijzersterke service voor de recyclage van uw ferro- en non-ferrometalen. Door continu te investeren in nieuwe technologieën streven wij naar 100% recyclage. Samen maken we de cirkel rond. Let’s recycle!

Office Manager Brugge

Exposant:Let's Work

Let's Work is reeds 15 jaar actief op vlak van HR (rekrutering, selectie, payrolling, inhouse,..) De laatste 2 jaar kennen wij een enorme groei, wat ook met zich meebrengt dat wij steeds op zoek zijn naar gemotiveerde gelukkige medewerkers. Voor ons kantoor in Brugge, zijn wij op zoek naar een officemanager.

Op zoek naar een Junior Project Engineer

Exposant:TALENTUS

Talentus rekruteert talent. Dat doen wij met een stabiele ploeg van gemotiveerde medewerkers die over jaren ervaring beschikken in het vak. Voor elke gemotiveerde kandidaat vinden wij de job die het best bij zijn of haar talenten past. Wij zijn de partner voor werving en selectie van vaste medewerkers en uitzendkrachten.

Projectingenieur - Afwisselende projecten studiebureau Kortrijk

Exposant:FORUM JOBS / TECQUALITY

Wij zoeken een gemotiveerde projectingenieur voor een ingenieursbedrijf in Kortrijk. Jouw regio strekt zich uit over Vlaanderen: - Begeleiding en implementatie van projecten : plannen, organiseren en bijsturen in verschillende takken van de industrie - Opstellen van lastenboeken en technische constructiedossiers - Vervullen van administratieve verplichtingen verbonden aan een project - Offerte-analyses opmaken - Selecteren van leveranciers

Ervaren storingstechnieker

Exposant:BMC

BMC is op zoek naar een ervaren storingstechnieker om voltijds bij een klant van ons in Roeselare te werken.

Technical Solutions Engineer West- en Oost-Vlaanderen

Exposant:RANDSTAD PROFESSIONALS

Ben je een commercieel ingestelde teamplayer en heb je een brede technische kennis om klanten gepast te kunnen adviseren? Dan is onderstaande vacature de uitdaging die jij zoekt.

Projectleider elektrische installaties (m/v)

Exposant:CERATEC

Voor de afdeling Elektrische installaties in Ploegsteert, Olsene en Doornik zijn we op zoek naar projectleiders.

International Cost Controller regio Gent

Exposant:ERGON RECRUITMENT

Voor één van onze klanten, een marktleider in de print & packaging industrie, zoeken we een International Cost Controller regio Gent

Elektriciens (m/v)

Exposant:CERATEC

Voor de afdeling Elektrische Installaties in Ploegsteert, Olsene, Doornik of Templemars (FR) zijn we op zoek naar elektriciens.

MEDEWERKER FACILITY

Exposant:TITECA ACCOUNTANCY

Welkom! Titeca Accountancy is geen standaard boekhoudkantoor dat enkel met cijfers jongleert. Wij leven en werken dichtbij ondernemers, zij aan zij. Titeca Accountancy is een sterk groeiend, fullservice, vooruitstrevend boekhoudkantoor met 10 verschillende vestigingen en 175 medewerkers en accountants verspreid over West-, Oost-Vlaanderen en Henegouwen. Bij Titeca Accountancy is werken fun, het resultaat van een inspirerende en energieke dialoog met onze ondernemers. Smaakt naar meer? Vergezel ons in een open werkomgeving, met ruimte voor initiatief, mens en communicatie. Wij zijn momenteel op zoek naar een Medewerker Facility voor ons hoofdkantoor te Roeselare.

Project engineer - Spiessens Machinebouw

Exposant:SPIESSENS MACHINEBOUW

Spiessens Machinebouw bestaat reeds 5 generaties lang. Wat begonnen is met landbouwmachines evolueerde snel tot de sector van transportbanden. Sedert de jaren '70 zijn wij stilaan overgeschakeld naar de machinebouw op maat. Wat de klant nodig heeft wordt gemaakt! Volledige productie- en verwerkingslijnen worden gebouwd voor diverse sectoren

BOUWKUNDIG TEKENAARS

Exposant:BOHEZ

Werfleider (m/v)

Exposant:Callens & EMK

Callens & EMK is in België een toonaangevend engineering-, installatie- en servicebedrijf in de warmte- en luchttechniekbranche. Wij ontwerpen, verkopen, verhuren, installeren en onderhouden stoom- en thermische olieketels, industriële buisleiding- en verwarmingssystemen alsook installaties met luchttechnieken, energierecuperatiesystemen en WKK’s. Met 160 enthousiaste medewerkers en meer dan 4000 klanten uit diverse industriële sectoren, realiseren we een jaarlijkse omzet van ongeveer 40 miljoen euro. Om onze toekomst te versterken en verder uit te bouwen zijn wij op zoek naar een enthousiaste celebrities.

Junior Project Engineer

Exposant:STOW INTERNATIONAL

De junior project engineer ondersteunt de buitenlandse afdelingen en is verantwoordelijk voor de aan hem toegewezen projecten. De verantwoordelijkheid omhelst het uitwerken van kostprijzen, ontwerpen, optimale magazijninplantingen. Hij fungeert tevens als spilfiguur tussen de Sr. Project engineer, Stow filialen en Werkvoorbereiding anderzijds.

Storingstechnieker 3 ploegen

Exposant:DL OPERATIONS

Technieker ketelonderhoud (m/v)

Exposant:Callens & EMK

Callens & EMK is in België een toonaangevend engineering-, installatie- en servicebedrijf in de warmte- en luchttechniekbranche. Wij ontwerpen, verkopen, verhuren, installeren en onderhouden stoom- en thermische olieketels, industriële buisleiding- en verwarmingssystemen alsook installaties met luchttechnieken, energierecuperatiesystemen en WKK’s. Met 160 enthousiaste medewerkers en meer dan 4000 klanten uit diverse industriële sectoren, realiseren we een jaarlijkse omzet van ongeveer 40 miljoen euro. Om onze toekomst te versterken en verder uit te bouwen zijn wij op zoek naar een enthousiaste celebrities.

Operator - vaste nacht regio Kortrijk

Exposant:FORUM JOBS / TECQUALITY

Voor een sterk bedrijf in de streek van Kortrijk zijn we op zoek naar een operator die verantwoordelijk is voor het bedienen van de machine die de textielproducten oprolt en verpakt. Je zoekt een job in de vaste nacht.

Projectmedewerker(s) studiebureau (m/v)

Exposant:CERATEC

Voor de vestiging Ploegsteert, Olsene of Doornik zijn we op zoek naar projectmedewerkers.

IT - Business Analyst

Exposant:VANHEEDE ENVIRONMENT GROUP

Om onze IT dienst in de hoofdvestiging in Geluwe te versterken, zoeken wij een Business Analyst.

Chef de Projets - travaux de voirie

Exposant:AGO INTERNATIONAL

Notre client est un importante société familiale de construction et compte 300 travailleurs motivés. L’entreprise s’est installée récemment dans son nouveau centre administratif situé dans le Zoning Industriel de Mouscron et est à la recherche d’un(e): Chef de projets - travaux de voirie

Ontwerper

Exposant:ALMECO

Ga je uitsluitend voor een uitmuntend resultaat op maat van je klant, dan hebben wij mogelijk een uitdaging voor jou // machine-ontwerp en aanpassingen // Solidworks of Inventor

POLYVALENTE MEDEWERKERERS HOUSEKEEPING

Exposant:THE SWAN HOTEL COLLECTION

Functie: Schoonmaken van kamers Schoonmaken gemeenschappelijke delen 6-dagen werkweek met weekendwerk

Technical Support Service (Waregem)

Exposant:LYBOVER GROUP

Voor ons bedrijf BULK .ID in Waregem zijn wij op zoek naar een Technical Support Service

Commercieel bediende

Exposant:BLUE-GARDEN TEAM

Sla jij graag een babbeltje met mensen, ben je sociaal vaardig en geeft het binnenhalen van een overeenkomst jou een goed gevoel? Dan ben jij misschien wel onze volgende sales verantwoordelijke!

Pons/Laser/Combi operator

Exposant:C-MEC Kortrijk N.V.

Master/Bachelor elektro mechanica te Izegem Alphatech

Exposant:ALPHATECH

Onder begeleiding van de teamleider wordt je opgeleid om zelfstandig te kunnen werken aan de projecten die u worden toegewezen. Je wordt op termijn een vaste waarde in de ontwikkeling van onze producten:

PROJECTLEIDER

Exposant:QUARTIER

Wat houdt de job in? Als projectleider zorg je ervoor dat de projecten van A tot Z correct uitgevoerd worden. Je staat daarbij in voor: ◦bewaking van planning en budget ◦de organisatie van de studie en de uitvoering ◦de dagelijkse contacten met klanten, leveranciers en de tekenaar. ◦het financiële resultaat van het project ◦leiding geven aan werfleiders, ploegbazen en monteurs Verder denk je actief mee met de klant en werkt oplossingen uit voor zijn problemen. Je stuurt je teams met monteurs aan. Dit alles gebeurt in samenspraak met je hiërarchische verantwoordelijke.

Maintenance & Reliability Manager

Exposant:AGO INTERNATIONAL

Our customer, a famous international FMCG company in the Mouscron area , is recruiting a MAINTENANCE & RELIABILITY MANAGER

Stuckadoor gezocht

Exposant:DESPIERRE WALL SYSTEMS (DWS)

Op zoek naar een nieuwe uitdaging in de bouwsector ?

Marketing & IT medewerker (half-time) bij The Outsider Coast

Exposant:THE OUTSIDER

Heb je een passie voor een passie voor marketing en IT ? Dan ben jij misschien de persoon die ons een grote meerwaarde kan bieden !

Business Process Analyst

Exposant:TVH GROUP

Buitenmonteur (m/v)

Exposant:CERATEC

Voor de afdeling in Ploegsteert zijn we op zoek naar buitenmonteurs.

veldmedewerker bodemonderzoeken

Exposant:UNIVERSOIL

Operator CNC machines - kunststoffen

Exposant:CGK Group

Waarom werken bij CGK Group? CGK Group biedt totaaloplossingen voor opslag, handling en gebruik van gevaarlijke vloeistoffen. Piping en dosering, opslagsystemen, veilig werken en isolatie: 4 expertises allemaal onder 1 dak. Ons op en top professioneel team van ingenieurs, vakspecialisten en technici werkt naadloos samen voor hen engineeren, installeren, onderhouden en isoleren van alle installaties en leidingen voor chemische processen.

Onderhoudstechnieker - Dag - Kortrijk

Exposant:CHAINTEC GROUP

Chaintec Group NV overkoepelt Chaintec Operational Solutions en EngiPro, en is gespecialiseerd in de outsourcing van technische experten (A2, A1, industriële en burgerlijke ingenieurs). Dit voor het onderhoud van installaties en machineparken en assistentie bij de realisatie van multidisciplinaire projecten. De 150 medewerkers van Chaintec Group zijn ervaren professionals die op een efficiënte, professionele en kwalitatief hoogstaande manier technische ondersteuning bieden. Het is de missie van Chaintec Group om op een flexibele en kostenefficiënte manier de juiste persoon in te zetten.

Project Manager

Exposant:AGO INTERNATIONAL

Onze opdrachtgever behoort tot de internationale leiders in projectontwikkeling. In het kader van de verdere groei van deze onderneming, gaan we op zoek naar een (m/v): PROJECT MANAGER Projectontwikkeling & uitvoering

Bestuurder zwaar materieel

Exposant:IMOG

Ben je op zoek naar een job waar ervaring met grond- en graafmachines een pluspunt zijn en waarbij rijden met wiellader, bulldozer, bandenkraan, verreiker,... tot de mogelijkheden behoren? Lees dan zeker verder, misschien is dit wel de job die je zoekt.

PAYROLL CONSULTANT MEULEBEKE

Exposant:EASYPAY GROUP

EASYPAY GROUP is een full service HR partner met een wijd verspreid kantorennet in België. Voor onze hoofdzetel in Meulebeke zijn we op zoek naar een Payroll Consultant

Medewerker Oorsprongscertificaten en Exportdocumenten

Exposant:VOKA - KAMER VAN KOOPHANDEL

In 2025 moet West-Vlaanderen de regio zijn met de hoogste graad van ondernemerschap in West-Europa. Dat is de ambitie van Voka West-Vlaanderen. Voka - Kamer van Koophandel West-Vlaanderen verbindt ondernemers, ondernemingen en hun medewerkers in het meest invloedrijke, innovatieve en internationale netwerk. Zij laat hen samen excelleren door een groeipad op maat uit te tekenen en draagt zo bij tot de welvaart en het welzijn in de regio. Dat is haar engagement. Voka - Kamer van Koophandel West-Vlaanderen vertegenwoordigt meer dan 3.400 West-Vlaamse bedrijven, goed voor 68% van de private werkgelegenheid in deze provincie. Bij Voka West-Vlaanderen werken een 50-tal medewerkers. Voka - Kamer van Koophandel West-Vlaanderen viseert oorsprongscertificaten, waarin de niet-preferentiële of economische oorsprong van het te exporteren goed vermeld staat. Dat gebeurt in opdracht van de Federale Overheidsdienst Economie, wat kadert in de wereldwijde opdracht van het netwerk van Kamers van Koophandel. In onze regio bieden wij deze dienst aan vanuit onze operationele zetel te Kortrijk en ook via het internet: www.digichambers.be.

Structural engineer

Exposant:STOW INTERNATIONAL

De Structural Engineer ondersteunt de projectingenieurs met berekeningen tijdens de pre-design in offertestadium en stelt statisch berekeningsdocumenten op bij de oplevering van het project. Hij ligt tevens aan de basis van bepaalde berekeningsalgoritmes en onderhoudt de databases van de gebruikte berekeningssoftware.

Business Developer ICT Oost- en West-Vlaanderen

Exposant:SMARTSYS

Momenteel zoeken wij een Business developer (m/v) voor de regio West- en Oost-vlaanderen die ons team kan versterken. - Als business developer ben je verantwoordelijk voor de verdere groei van de klantenportefeuille - Je zal je eigen prospectie starten en uitvoeren, bijgestaan door iemand van telemarketing - Je bent verantwoordelijk voor het inschatten van de specifiek situatie van elke klant en deze te vertalen naar een praktijkgerichte oplossing - Je werkt heel nauw samen met je collega’s van het KMO-team en rapporteert rechtstreeks aan de business unit manager - Je hebt een bachelor of universitair werk- en denkniveau - Je hebt een uitgesproken commerciële feeling vanaf prospectie tot closing - Je beschikt over sterke communicatieve vaardigheden en besteedt veel aandacht aan je relaties binnen je netwerk - Je hebt enkele jaren succesvolle ervaring in de verkoop van hardware- en infrastructuur trajecten, samen met supportcontracten

Service Technieker @ Aqualex

Exposant:AQUALEX

Aqualex is op zoek naar een enthousiaste service technieker voor de regio Antwerpen - Mechelen - Brussel.

TECHNIEKER VERWARMING / SANITAIR

Exposant:QUARTIER

Wat houdt de job in? ◦onderhoud, herstellingen en depannages van verwarmings-, koel- en/of sanitaire installaties ◦particuliere of industriële installaties

PRODUCTIEMEDEWERKER DAGWERK

Exposant:AGO JOBS & HR

Voor een bedrijf in de textielsector regio Groot Kortrijk zijn wij op zoek naar een productiemedewerker in dag. Je bent verantwoordelijk voor -het instellen van machines - assembleren en stockeren van matraskernen Wij kunnen jou een leuke job bieden in een groeiend bedrijf met doorgroeimogelijkheden

Veiligheidscoördinator/EPB-verslaggever (regio Kust, Brugge en Roeselare)

Exposant:BTV - TECH. BUREAU VERBRUGGHEN

Bent u nauwkeuring, rekenkundig aangelegd en geboeid door arbeidsveiligheid? We zijn momenteel op zoek naar een veiligheidscoördinator/EPB-verslaggever. U doorloopt een intensief opleidingstraject gedurende 6 maanden. Na een positieve evaluatie gaat u zelfstandig aan de slag!

Project Engineer (Brugge)

Exposant:LYBOVER GROUP

Voor ons bedrijf Motogroup in Brugge zijn wij op zoek naar een Project Engineer

Product ontwikkelaar

Exposant:RANDSTAD PROFESSIONALS

Ter uitbreiding van het team zijn wij voor onze klant op zoek naar een Product ontwikkelaar

Exhibition Manager met saleservaring

Exposant:KORTRIJK XPO

HOOFDMAGAZIJNIER

Exposant:QUARTIER

Wat houdt de job in ? ◦aansturen van één of meerdere magazijniers ◦receptioneren en controleren van leveringen ◦klaarleggen van materiaal ◦toezicht houden op een goede flow van het materiaal ◦montageploegen voorzien van het gevraagde materiaal/werktuig ◦zorgen voor een gestructureerd en net magazijn ◦je staat in contact met de logistiek verantwoordelijke om de flow te bespreken en te optimaliseren

Stabiliteitsingenieur

Exposant:WILLY NAESSENS GROUP

Als stabiliteitsingenieur ben je verantwoordelijk voor de stabiliteitsberekeningen van verschillende projecten waarbij je de dimensionering van funderingen, beton- & staalstructuren, gevel- & dak-elementen bepaalt en optimaliseert. Je wapent de structuurelementen in het 3D-tekenmodel en controleert alle productietekeningen van de verschillende elementen voordat deze in productie worden gegeven. Je werkt nauw samen met de verschillende ontwerptekenaars alsook met de operationele- en projectleiding.

ERP software consultant

Exposant:CHRISTIAENS

Voor ons softwareteam zijn we op zoek naar nieuwe, gedreven collega's.

Supervisor Transport Planning

Exposant:EUTRACO

Eutraco is een innovatief familiebedrijf in de transport en logistieke sector met 250 medewerkers, verspreid over zeven locaties in België en Frankrijk.

Vertegenwoordiger

Exposant:SCOOPS

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste SCOOPS ambassadeur. Een topverkoper die vol passie zijn toekomstige SCOOPS klanten opzoekt, bezoekt en signeert en soigneert. Je bent een echte hunter, je houdt van de uitdaging om nieuwe klanten te zoeken, je bouwt op eigen sterkte aan jouw eigen klantenbestand. Je werkt in teamverband en rapporteert aan de sales manager. Je helpt ook aan het verder uitbouwen van het merk en naambekendheid van ons digital signage systeem, SCOOPS Play. SCOOPS Play wordt in eigen huis ontwikkeld, in een West-Vlaamse KMO en is een platform waarmee schermen via een mediaspeler worden aangestuurd, voor het tonen van audiovisuele content, dit zowel op interactieve als niet-interactieve schermen. Verder denk je mee met het volledige team om de volgende stappen van het digital signage platform te nemen.

Business Analist Tenderdesk | Oostende en Gent

Exposant:MAINFREIGHT NV

https://careers.mainfreight.com/be/job/business-analist-tenderdesk/ De business analist investeert de nodige tijd in de voorbereiding, gaat de competitie aan met de concurrenten en haalt de tender binnen wanneer de klant er van overtuigd is dat Mainfreight de beste oplossing aanbiedt.

Gemotiveerde arbeider metaalafdeling - regio Kortrijk

Exposant:FORUM JOBS / TECQUALITY

Voor een bedrijf regio Kortrijk zijn we op zoek naar een metaalarbeider.

Onderhoudstechnieker - Nacht - Kortrijk

Exposant:CHAINTEC GROUP

Chaintec Group NV overkoepelt Chaintec Operational Solutions en EngiPro en is gespecialiseerd in de outsourcing van technische experten (A2, A1, industriële en burgerlijke ingenieurs) voor onderhoud van installaties en machineparken en assistentie bij de realisatie van multidisciplinaire projecten. De 150 medewerkers van Chaintec Group zijn ervaren professionals die op een efficiënte, professionele en kwalitatief hoogstaande technische ondersteuning bieden. Het is de missie van Chaintec Group om op een flexibele en kostenefficiënte manier de juiste persoon in te zetten.

Productieleider

Exposant:DECOCK PLANTS

Als verantwoordelijke voor de productie ben je niet enkel productieminded maar ook een peoplemanager die de aansturing doet van een groep van teamleiders en operatoren. Je plant, coördineert & organiseert de productieprocessen. Via een nauw contact met de werkvloer doe je de nodige opvolging en bijsturing. Je maakt er een erezaak van kwalitatief hoogstaande producten te kunnen afleveren en bent de drijvende kracht achter het volledige productieproces.

Project Manager

Exposant:MAHIEU CONSTRUCT

Word jij onze nieuwe project-collega? Reageer dan vlug op deze vacature!!

Projectleider ERP

Exposant:CAT SOLUTIONS

Na een afgesproken inwerkperiode, start je als projectleider van diverse ERP-projecten in de maakindustrie met behulp van een eigen gebouwde Profit+ Business Software (ERP + WMS + MES).

Pijpfitter

Exposant:CALLEWAERT INDUSTRIES

Heb je een passie voor buizen? Kan je goed lassen? Werk je graag met een klein maar supergemotiveerd team? Dan ben jij misschien wel de knappe kop die we zoeken!

Credit Controller (Kortrijk of Aalst)

Exposant:VANDELANOTTE ++

De core business van Vandelanotte omvat alles wat te maken heeft met accountancy, audit en fiscaliteit en dit in een heel brede context. Onze accountants en auditors worden hierin ondersteund door topspecialisten in diverse aanverwante materies: Ondernemingsrecht, Corporate Finance Management, Persoonlijke Financiële Planning, Risk Management en HR Solutions. Ons doel bestaat erin KMO ’s en familiale bedrijven een perfecte, multidisciplinaire support te verlenen vanuit een “partnership” – filosofie. Wij staan dicht bij onze cliënten, denken met hen mee en anticiperen, dit steeds vanuit onze globale visie en bouwend aan een vertrouwensrelatie op lange termijn.

VACATURE INDUSTRIELE SCHOONMAAK

Exposant:ALL WORKS SCHOONMAAKBEDRIJF

Wij zoeken nog steeds gemotiveerde, enthousiaste mensen om ons schoonmaakteam te versterken. Ben je een teamplayer? Heb je oog voor detail? Beschik je over een rijbewijs B en kun je 's morgens om 06u30 opstarten? Neem dan contact op met Katy Losfeld of Annic Haelewyn op het nummer 051 22 03 15 of mail je cv door via vacature@allworks.be! Of breng ons vrijblijvend een bezoekje op onze stand nr. 4275!

Offertewerkers liften

Exposant:COOPMAN ORONA

Coopman Orona, opgericht in de jaren ’60 en gelocaliseerd in Waregem, is uitgegroeid tot één van de toonaangevende spelers op de Belgische markt. Coopman Orona stelt ongeveer 200 mensen te werk en realiseert met zijn diverse business units een omzet van om en bij de 40 miljoen euro. Het bedrijf maakt deel uit van de internationale groep Orona in Spanje. Door onze continue groei, zijn wij momenteel op zoek naar offertewerkers

DevOps Engineer

Exposant:STEPSTONE

Introductie For our Search Team we are looking for a Devop engineer. With over 260,000 jobs, 8.1 million CVs, 13.6 million active subscribers and 25.4 million monthly visits the data is big and the challenge is even bigger. We need an experienced and creative professional to help the development team with advanced technical solutions for our search engine and help take it to the next level of quality. The search team is split across offices in Brussels and Berlin, so you will work in an international environment with a team of experienced and like-minded colleagues. Jouw verantwoordelijkheden Support the team facing production applications, systems and infrastructure Collaborate with your other system & infrastructure colleagues for System tasks involving servers, connectivity, virtualization, performance, availability & security improvements etc.

Technisch Vertegenwoordiger

Exposant:MAHIEU CONSTRUCT

Word jij onze nieuwe sales-collega? Reageer dan vlug op deze vacature!!

Technisch Commercieel Afgevaardigde

Exposant:AGO INTERNATIONAL

Onze klant is een grootspeler in houtimport. Hun succes danken zij aan hun innovatieve denkwijze en een continu streven naar kwaliteit. Ter versterking van hun team in Gent of Oostende zoeken zij een: Technisch Commercieel Afgevaardigde

COMMERCIEEL CIJFERMATIG BEDIENDE

Exposant:AGO JOBS & HR

AGO Jobs & HR zoekt, vindt én begeleidt mensen met talent. Jaarlijks gidsen wij 25.000 werknemers naar de passende werkgever. Wij? Dat zijn 500 gedreven medewerkers, verspreid over 80 kantoren in België. Want ja, AGO is puur Belgisch. Onze persoonlijke aanpak leidt tot de juiste match. Die win-winsituatie vormt de sleutel tot duurzame langetermijn­relaties met onze klanten. Want voor minder doen we het niet. Choose life, choose work, choose AGO! | www.ago.jobs

Senior Inkoper/ Prospecteur West-Vlaanderen

Exposant:AGO INTERNATIONAL

Onze klant, een succesvolle projectontwikkelaar in West-Vlaanderen, op de grens met Oost-Vlaanderen, zoekt voor het uitbreiding van haar team een (m/v): Senior Inkoper – Prospecteur West-Vlaanderen

PRODUCT DESIGNER

Exposant:THE ENGINEERING NETWORK (TEN)

PRODUCT DESIGNER: » Brainstormen over nieuwe industriële en consumenten producten » Uitwerken van verschillende concepten » Van het gekozen concept en correct ontwerp maken » Strategische, technische, esthetische en economische keuzes maken » Opmaak van schetsen » Concepten bepalen » Uitwerken van concepten naar specificaties van de klant » Je voert marktstudies uit » Ter plaatse bij onze klanten werk je je projecten uit » Je werkt in team maar kan ook zelfstandig projecten uitwerken

Sales Support medewerker in de energiesector

Exposant:ELEXYS

Elexys is een energieleverancier die werd opgericht in 2010 als onderdeel van een West-Vlaamse familiale holding. Van bij de start lag de focus op professionele klanten aangezien dit het best aansluit bij de andere activiteiten van de groep en al snel bleek dat deze aanpak werkt. Met onze opgebouwde knowhow staan wij onze klanten steeds rechtstreeks te woord en streven wij ernaar om de meest uiteenlopende vragen en problemen zo snel en efficiënt mogelijk te beantwoorden en op te lossen. Ons gamma van producten evolueert hierdoor voortdurend en behoort dan ook tot éen van de meest gediversifieerde productgamma’s in de sector. Elexys levert elektriciteit en gas aan kleine en middelgrote ondernemingen. Ook grote bedrijven kunnen bij ons hun energie aankopen én verkopen. Wij kopen en verkopen zowel energie uit klassieke energiebronnen als uit hernieuwbare bronnen. Wij staan de klant bij om de jaarlijkse energiekost te optimaliseren. Bij ons staat één doel centraal: slim omgaan met het totaal energiebudget!

Elektrisch tekenaar (m/v)

Exposant:Callens & EMK

Callens & EMK is in België een toonaangevend engineering-, installatie- en servicebedrijf in de warmte- en luchttechniekbranche. Wij ontwerpen, verkopen, verhuren, installeren en onderhouden stoom- en thermische olieketels, industriële buisleiding- en verwarmingssystemen alsook installaties met luchttechnieken, energierecuperatiesystemen en WKK’s. Met 160 enthousiaste medewerkers en meer dan 4000 klanten uit diverse industriële sectoren, realiseren we een jaarlijkse omzet van ongeveer 40 miljoen euro. Om onze toekomst te versterken en verder uit te bouwen zijn wij op zoek naar een enthousiaste celebrities.

MONTEERDERS / AFWERKERS / PLOEGCHEFS

Exposant:BOHEZ

Senior Projectmanager/ontwikkelaar

Exposant:AGO INTERNATIONAL

Ago International zoekt een top (senior) projectmanager/ontwikkelaar omgeving Brugge! Onze opdrachtgever staat borg voor kwaliteitsvolle en winstgevende verkavelingen en bouwprojecten gesitueerd in Nederland, Frankrijk en België.

Sales Officer op zelfstandige basis bij The Outsider Coast

Exposant:THE OUTSIDER

Ben je commercieel ingesteld met een passie voor marketing en sales, heb je een enthousiaste persoonlijkheid en ben je into sports? Heb je zin om in een unieke sector te werken, in een bijzondere sfeer en met aparte collega's Dan ben jij dé fantastische collega die wij zoeken…

Financial advisor regio Oudenaarde

Exposant:ERGON RECRUITMENT

Voor één van onze klanten, actief in de bancaire sector, zoeken we een Financial advisor regio Oudenaarde

Service technieker

Exposant:A.W.T. - VANDEPUTTE

AWT Vandeputte, gevestigd in Waregem, is een KMO gespecialiseerd in constructie, montage, onderhoud en herijk van industriële weegsystemen. Om ons team te versterken zijn we op zoek naar enthousiaste collega’s.
  • Voka
  • Vraag & aanbod
  • Ondernemers
  • Trends
  • Picstory
  • made
  • Business Vlaanderen
  • De Vlaamse Ondernemer