U bent hier: Jobevent

Jobevent

Op woensdag 6 december wordt van 14u tot 16u een Jobevent opgezet op Bedrijvencontactdagen. Dit gebeurt in samenwerking met VOKA, Stad Kortrijk en de VDAB. Het Jobevent gaat door op de beursvloer. U kan er als werkzoekende terecht bij deze exposanten die zich hiervoor openstellen. Hieronder vindt u alvast een overzicht van de vacatures bij de deelnemende exposanten:

 

 

Technical Solutions Engineer (Waregem)

Exposant:LYBOVER GROUP

Voor ons bedrijf BULK .ID in Waregem zijn wij op zoek naar een Technical Solutions Engineer

Tekenaar - ontwerper(s) (m/v)

Exposant:CERATEC

Voor de vestiging in Ploegsteert zijn we op zoek naar tekenaar-ontwerpers.

Project Engineer (Brugge)

Exposant:LYBOVER GROUP

Voor ons bedrijf Motogroup in Brugge zijn wij op zoek naar een Project Engineer

Senior Cloud Engineer

Exposant:DATAPLAN INFORMATICA

Dataplan, gevestigd in ZEDELGEM, is een sterk groeiende speler op het vlak van de realisatie van IT- infrastructuurprojecten en softwareprojecten. Sinds 2008 heeft Dataplan een uitgebreid klantenbestand met uitstekende referenties opgebouwd. In onze familiale KMO werken we met een team van 30 enthousiaste medewerkers. Omwille van onze groei zijn wij op zoek naar lange termijn versterking van een Senior Cloud Engineer.

2nd line service engineer

Exposant:CONXION

Inspecteur hijs- en hefwerktuigen (regio Kust, Brugge en Roeselare)

Exposant:BTV - TECH. BUREAU VERBRUGGHEN

Heeft u reeds ervaring met het bedienen van een kraan of een rolbrug maar wilt u deze liever eens keuren? We zijn op zoek naar een inspecteur met specialiteit hijs- & hefwerktuigen om ons technisch team te versterken. U doorloopt een intensief opleidingstraject van 6 maanden. Na een positieve evaluatie gaat u zelfstandig aan de slag.

Lasser/monteur

Exposant:FRAXINUS

Ben jij ook gek op techniek? Wil jij graag onze collega worden? Solliciteer vandaag nog! Als lasser/monteur bij Fraxinus sta je in voor het samenstellen en lassen van constructies volgens plan. Je bent verantwoordelijk voor het controleren van afmetingen, vormen, toleranties …

FISCALIST (Gent)

Exposant:TITECA ACCOUNTANCY

Welkom! Titeca Accountancy is geen standaard boekhoudkantoor dat enkel met cijfers jongleert. Wij leven en werken dichtbij ondernemers, zij aan zij. Titeca Accountancy is een sterk groeiend, fullservice, vooruitstrevend boekhoudkantoor met 10 verschillende vestigingen en 175 medewerkers en accountants verspreid over West-, Oost-Vlaanderen en Henegouwen. Bij Titeca Accountancy is werken fun, het resultaat van een inspirerende en energieke dialoog met onze ondernemers. Smaakt naar meer? Vergezel ons in een open werkomgeving, met ruimte voor initiatief, mens en communicatie.  Door onze groei zijn wij momenteel op zoek naar een Fiscalist om het kleine, maar dynamische SPE-team in Gent te vervolledigen. SPE is een multidisciplinaire groep van juristen, fiscalisten en economisten. Deze afzonderlijke unit is opgedeeld in 3 gespecialiseerde cellen die zeer nauw samenwerken om zo een gespecialiseerde dienstverlening te leveren aan onze klanten.

Stuckadoor gezocht

Exposant:DESPIERRE WALL SYSTEMS (DWS)

Op zoek naar een nieuwe uitdaging in de bouwsector ?

Tool engineer

Exposant:RANDSTAD PROFESSIONALS

In kader van de verdere groei van onze klant zijn wij voor hen op zoek naar een extra Tool engineer.

Medewerker Commerciële Binnendienst Frankrijk

Exposant:AGO INTERNATIONAL

Onze opdrachtgever is een succesvolle onderneming gevestigd in de regio Zuid-West-Vlaanderen. Op heden zoeken zij een (m/v): Medewerker Commerciële Binnendienst Frankrijk

.Net Developer

Exposant:DATAPLAN INFORMATICA

Dataplan, gevestigd in ZEDELGEM, is een sterk groeiende speler op het vlak van de realisatie van IT- infrastructuurprojecten en softwareprojecten. Sinds 2008 heeft Dataplan Informatica een uitgebreid klantenbestand met uitstekende referenties opgebouwd. In onze familiale KMO werken we met een team van 30 enthousiaste medewerkers. Omwille van onze groei zijn wij op zoek naar lange termijn versterking van een .Net Developer

Werfleider Automatisering (m/v)

Exposant:CERATEC

Voor de afdeling Automatisering in Ploegsteert zijn we op zoek naar werfleiders.

Project Ingenieur Koeltorens

Exposant:ALMECO

Ervaring + interesse = solliciteren // commerciële feeling // people manager // doorgroeimogelijkheid naar Business Unit Leader

R&D Engineer

Exposant:RANDSTAD PROFESSIONALS

Heb je sterke interesse in onderzoek en ontwikkeling en heb je affiniteit met productietechnieken en haalbaarheid?

Mechanisch tekenaar - 3D creo

Exposant:RANDSTAD PROFESSIONALS

Wij zijn voor onze klant op zoek naar een Mechanical draftsman (M/V).

SERVICE TECHNIEKER POMPEN

Exposant:AMCAL POMPEN

AMCAL POMPEN is een expansieve, familiale KMO gevestigd te Lichtervelde. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van pompen en compleet uitgewerkte pompsystemen. Om ons team te versterken, zoeken wij een (m/v) SERVICE TECHNIEKER.

Project engineer automotive

Exposant:RANDSTAD PROFESSIONALS

Ter uitbreiding van het team bij onze klant zijn wij op zoek naar een Process engineer automotive.

Service Technieker (Waregem)

Exposant:LYBOVER GROUP

Voor ons bedrijf Keller in Waregem zijn wij op zoek naar een Service Technieker

Service technieker

Exposant:ALMECO

Technisch talent gezocht // onderhoud en herstellingen // in teamverband // op verplaatsing // koeltorens // droogsystemen // industriële ventilatoren

Samensteller/lasser (Waregem & Brugge)

Exposant:LYBOVER GROUP

Voor onze bedrijven Hafibo in Waregem en Motogroup in Brugge zijn wij op zoek naar een samensteller/lasser

Automekanieker met ervaring

Exposant:BARISEAU MOTTRIE

Automekanieker met ervaring

Business Development Manager

Exposant:AGO INTERNATIONAL

Onze klant is een IT bedrijf met haar eigen ontwikkelingsteam in het Gentse. Om de groei verder te ondersteunen zijn zij op zoek naar een accountmanager met een gedreven solution sales mentaliteit.

SR. Project Engineer (Brugge)

Exposant:LYBOVER GROUP

Voor ons bedrijf Motogroup in Brugge zijn wij op zoek naar een SR. Project Engineer

ACCOUNTANT (Ieper, Waregem, Kortrijk, Maldegem & Moeskroen)

Exposant:TITECA ACCOUNTANCY

Welkom! Titeca Accountancy is geen standaard boekhoudkantoor dat enkel met cijfers jongleert. Wij leven en werken dichtbij ondernemers, zij aan zij. Titeca Accountancy is een sterk groeiend, fullservice, vooruitstrevend boekhoudkantoor met 10 verschillende vestigingen en 175 medewerkers en accountants verspreid over West-, Oost-Vlaanderen en Henegouwen. Bij Titeca Accountancy is werken fun, het resultaat van een inspirerende en energieke dialoog met onze ondernemers. Smaakt naar meer? Vergezel ons in een open werkomgeving, met ruimte voor initiatief, mens en communicatie.  Door onze groei zijn wij momenteel op zoek naar een boekhouder/accountant om het dynamische Titeca team in Ieper, Waregem, Kortrijk, Maldegem of Moeskroen aan te vullen.  Als accountant beheer je autonoom je dossiers. Je bent steeds de eerste contactpersoon, waardoor je in geen tijd een echte sparringpartner wordt van je klantondernemers.

Pijpfitter

Exposant:CALLEWAERT INDUSTRIES

Heb je een passie voor buizen? Kan je goed lassen? Werk je graag met een klein maar supergemotiveerd team? Dan ben jij misschien wel de knappe kop die we zoeken!

Ontwerpingenieur automatisering / robotisering / handling

Exposant:RANDSTAD PROFESSIONALS

Is het jouw DROOM om de toekomst mee vorm te geven door machines intelligenter en robots menselijker te maken?

CNC draaier/frezer

Exposant:FIDOMATIC

Fidomatic is een KMO die gespecialiseerd is in het ontwerpen en vervaardigen van mechanische onderdelen, speciale machinebouw en lasconstructies.

Elektriciens (m/v)

Exposant:CERATEC

Voor de afdeling Elektrische Installaties in Ploegsteert, Olsene, Doornik of Templemars (FR) zijn we op zoek naar elektriciens.

Elektriciens automatisering (m/v)

Exposant:CERATEC

Voor de afdeling Automatisering in Ploegsteert zijn we op zoek naar elektriciens.

Carrossier lakspuiter

Exposant:BARISEAU MOTTRIE

Carrossier lakspuiter

Junior Project Engineer

Exposant:RANDSTAD PROFESSIONALS

Ben jij sterk in stabiliteits- en sterkteberekeningen en ben jij op zoek naar een job als Projectingenieur?

Storingstechnieker 3 ploegen

Exposant:DL OPERATIONS

Electricien-installateur brand-en inbraakbeveiliging

Exposant:BRANDBEVEILIGING MARLIER BVBA - All Fire Security

Op zoek naar een boeiende uitdaging in een groeiend bedrijf? Wij zijn op zoek naar een gedreven elektricien-installateur voor brand-en inbraakbeveiligingssystemen. U staat in voor het uitvoeren van allerhande bekabelingswerken, indienststellingen en herstellingen voor residentiële en industriële installaties van brand- en inbraakdetectie, toegangscontrole en systemen voor camerabewaking.

Project Manager

Exposant:MAHIEU CONSTRUCT

Word jij onze nieuwe project-collega? Reageer dan vlug op deze vacature!!

Branch Manager

Exposant:ACTIEF INTERIM

Actief Interim is één van de snelst groeiende uitzendgroepen van België. Op 25 jaar tijd klom Actief op tot de zevende plaats in de Interim Ranking van de Trends Top 30 000. En de groei zet zich voort met een duidelijke ambitie: doorgroeien tot de top 5 van de interimranking en blijven werken aan de verdere uitbouw van een volledig netwerk in Vlaanderen en Wallonië.

Industrieel informaticus (m/v)

Exposant:CERATEC

Voor de vestiging in Ploegsteert zijn we op zoek naar een industrieel informaticus.

Group Marketing & Communications Manager

Exposant:AGO INTERNATIONAL

Onze opdrachtgever, een internationale financieel sterke onderneming, gelegen in de regio Kortrijk, is marktleider en trendsetter in zijn sector . Ter versterking van hun team rekruteren zij momenteel een Group Marketing & Communications Manager

Monteur (Waregem & Brugge)

Exposant:LYBOVER GROUP

Voor onze bedrijven Keller te Waregem en Motogroup te Brugge zijn wij op zoek naar monteurs

Financial software consultant

Exposant:CHRISTIAENS

Voor ons softwareteam zijn we op zoek naar nieuwe, gedreven collega's.

Klinkerlegger

Exposant:W. ROELSTRAETE

Ervaren klinkerlegger

Responsable commercial(e)

Exposant:KORTRIJK XPO

En tant que Parc des Expositions de la ville de Courtrai (B), Kortrijk Xpo reçoit, par an, plus de 40 salons grand public et professionnels, 5.000 exposants et 600.000 visiteurs. Grâce à son infrastructure multi fonctionnelle et au travail d'une équipe dynamique composée de 70 collaborateurs, le développement des activités de cette entreprise à forte notoriété est constant. Depuis 1996, Kortrijk Xpo organise des événements sur la France via sa filiale Xpo Conseil. Dans le cadre d'un poste amené à se libérer prochainement, nous sommes à la recherche d'un RESPONSABLE COMMERCIALE (E).

Lasser

Exposant:DL OPERATIONS

dL Operations bvba Roeselare is actief in constructie, onderhoud & montage bij tal van industriële klanten. Een familiale onderneming met eigen werkplaats waar we stukken tem 25 ton vervaardigen met eigen plaatsingsdienst alsook VCA* gecertificeerd. Wegens groei zijn we op zoek naar een lasser halfautomaat.

Ontwerper machines / installaties

Exposant:FRAXINUS

Als ontwerper zal je in een team van collega ontwerpers voornamelijk het mechanisch ontwerp in 3D uitvoeren. Je werkt mee aan gedeelten van projecten met je collega’s die een zeer aangenaam en open team vormen. Op termijn en mits de nodige ervaring zal je je eigen installaties van A tot Z beheren, ontwerpen, opvolgen, enz.

Quality Assurance Manager

Exposant:AGO INTERNATIONAL

Our client is an importer and producer of very specific ingredients that are used by European pet food manufacturers. Since 1997 the company has grown to be a dedicated and flexible industry leader. For their site in Vichte (B), the company is currently looking for a: QUALITY ASSURANCE MANAGER

Mechanical designer electromechanical components

Exposant:RANDSTAD PROFESSIONALS

In kader van de uitbreiding van het aantal projecten bij onze klant zijn wij op zoek naar een Mechanical designer electromechanical components

Technici beveiliging (m/v)

Exposant:CERATEC

Voor de vestiging in Ploegsteert zijn we op zoek naar technici beveiliging.

Automatisatie

Exposant:ALMECO

Gepassioneerd door automatisatie // ontwerp electrische schema’s // programmatie PLC’s en HMI’s // van opstart tot nazorg

Jr. Sales & Support Engineer (Waregem)

Exposant:LYBOVER GROUP

Voor ons bedrijf BULK .ID in Waregem zijn wij op zoek naar een Jr. Sales & Support Engineer

Lasser-monteerder halfautomaat staal - dagwerk

Exposant:FIDOMATIC

Fidomatic is een KMO die gespecialiseerd is in het ontwerpen en vervaardigen van mechanische onderdelen, speciale machinebouw en lasconstructies.

Projectleider elektrische installaties (m/v)

Exposant:CERATEC

Voor de afdeling Elektrische installaties in Ploegsteert, Olsene en Doornik zijn we op zoek naar projectleiders.

Software Programmeur

Exposant:CHRISTIAENS

Voor ons softwareteam zijn we op zoek naar nieuwe, gedreven collega's.

Maintenance Engineer

Exposant:MIDES

Je ontwikkelt een visie inzake strategisch onderhoudsbeleid met bijhorende budgettaire impact op het vlak van werkingskosten.

JUNIOR ACCOUNTANT (Merelbeke en Sint-Denijs-Westrem)

Exposant:TITECA ACCOUNTANCY

Welkom! Titeca Accountancy is geen standaard boekhoudkantoor dat enkel met cijfers jongleert. Wij leven en werken dichtbij ondernemers, zij aan zij. Titeca Accountancy is een sterk groeiend, fullservice, vooruitstrevend boekhoudkantoor met 10 verschillende vestigingen en 175 medewerkers en accountants verspreid over West-, Oost-Vlaanderen en Henegouwen. Bij Titeca Accountancy is werken fun, het resultaat van een inspirerende en energieke dialoog met onze ondernemers. Smaakt naar meer? Vergezel ons in een open werkomgeving, met ruimte voor initiatief, mens en communicatie.  Door onze groei zijn wij momenteel op zoek naar twee Junior Accountants om ons dynamisch team in Merelbeke en Sint-Denijs-Westrem te vervolledigen.  Als accountancy medewerker beheer en verzorg je autonoom de aan jou toegewezen dossiers. Je bent steeds de eerste contactpersoon voor jouw klanten, waardoor je in geen tijd een echte partner van hen wordt.

Monteur

Exposant:CALLEWAERT INDUSTRIES

Werk je graag op verplaatsing? Monteer je graag constructies? Wil je graag kwaliteit afleveren bij de klant? Dan ben jij de knappe kop die we zoeken!

SERVICE ENGINEER

Exposant:VAPO HYDRAULICS

VAPO is een solide KMO en leverancier voor diverse industriële sectoren. VAPO richt zich op het ontwerpen en produceren van hydraulische cilinders, hydraulische groepen, manifolds en de daarbij horende dienst na verkoop. Een zeer vlakke organisatiestructuur, een goede onderlinge communicatie, een modern machinepark en een hecht team zorgen voor een vlotte en correcte afhandeling.

PROJECT MANAGER

Exposant:THE ENGINEERING NETWORK (TEN)

PROJECT MANAGER: - Organisatie van meerdere projecten bij verschillende klanten in verschillende takken van de industrie (productie, proces, ...) - Samenstellen van projectteam - Opmaak van budgeten en planning van de projecten - Coördinatie van de verschillende partijen aangaande taakverdeling, timing en opvolging tot oplevering project - Aanreiken van de juiste technische of organisatorische expertise - Oplevering van de projecten

Projectontwikkelaar - Aankoper Projectgronden

Exposant:AGO INTERNATIONAL

Onze klant, gevestigd in West-Vlaanderen, is een bouwbedrijf gespecialiseerd in het realiseren van nieuwbouw gezinswoningen en appartementen in West- en Oost- Vlaanderen, en dit van ontwerp tot oplevering. Ter versterking van het team zijn ze momenteel op zoek naar een PROJECTONTWIKKELAAR/AANKOPER PROJECTGRONDEN (OOST- & WEST-VLAANDEREN)

PLC-programmeur / technici automatisering (m/v)

Exposant:CERATEC

Voor onze vestiging in Ploegsteert zijn we op zoek naar PLC-programmeurs / technici automatisering.

Junior/senior programmeur

Exposant:SOFT NAERT

Soft Naert is een IT bedrijf dat al 37 jaar ervaring heeft in het ontwikkelen van bedrijfsapplicaties voor verschillende sectoren. Doorheen de jaren hebben we een aanzienlijk klantenbestand opgebouwd, zowel nationaal als internationaal. Als bedrijf boeken we ieder jaar een sterke groei en zijn we voortdurend op zoek naar gedreven en geëngageerde medewerkers om dit te ondersteunen

Veiligheidscoördinator/EPB-verslaggever (regio Kust, Brugge en Roeselare)

Exposant:BTV - TECH. BUREAU VERBRUGGHEN

Bent u nauwkeuring, rekenkundig aangelegd en geboeid door arbeidsveiligheid? We zijn momenteel op zoek naar een veiligheidscoördinator/EPB-verslaggever. U doorloopt een intensief opleidingstraject gedurende 6 maanden. Na een positieve evaluatie gaat u zelfstandig aan de slag!

Storingstechnieker - elektro-mecanicien

Exposant:CALLEWAERT INDUSTRIES

Zijn storingen oplossen voor jou een koud kunstje? Hou je ervan zowel elektrisch als mechanisch de machines de baas te zijn? Dan ben jij misschien wel de knappe kop die wij zoeken!

SERVICE TECHNIEKER

Exposant:CDC AUTOMATISATIE

Service technieker en bordenbouwer regio Roeselare

Mechanisch ontwerpingenieur

Exposant:ASTRA-TEC

Astra-tec is expert in plasmasnijmachines en lasautomatisatie voor standaardoplossingen en maatwerk. Onze klanten zijn gevestigd in de Benelux (Europa)

MCL werft junior en senior accountants aan

Exposant:MCL CONSULTANCY

Op zoek naar een job waarbij afwisseling, leergierigheid en gedrevenheid de kenmerken vormen ?

Digital Marketeer

Exposant:AGO INTERNATIONAL

Onze opdrachtgever is een succesvolle onderneming gevestigd in de regio Zuid-West-Vlaanderen. Op heden zoeken zij een (m/v): Medewerker Digital Marketeer met grafische skills

Project Engineer

Exposant:ALMECO

Project management // project engeneering // project planning // technisch en gedreven

SENIOR ACCOUNTANT (Roeselare & Merelbeke)

Exposant:TITECA ACCOUNTANCY

Welkom! Titeca Accountancy is geen standaard boekhoudkantoor dat enkel met cijfers jongleert. Wij leven en werken dichtbij ondernemers, zij aan zij. Titeca Accountancy is een sterk groeiend, fullservice, vooruitstrevend boekhoudkantoor met 10 verschillende vestigingen en 175 medewerkers en accountants verspreid over West-, Oost-Vlaanderen en Henegouwen. Bij Titeca Accountancy is werken fun, het resultaat van een inspirerende en energieke dialoog met onze ondernemers. Smaakt naar meer? Vergezel ons in een open werkomgeving, met ruimte voor initiatief, mens en communicatie.  Door onze groei zijn wij momenteel op zoek naar een Senior boekhouder/accountant om ons dynamisch team in Roeselare te vervolledigen.  Als Senior Accountant beheer en verzorg je autonoom de jouw toegewezen dossiers. Je bent steeds de eerste contactpersoon voor je klanten, waardoor je in geen tijd een onmisbare sparringpartner wordt van je klantondernemers.

MECHANICAL ENGINEER

Exposant:THE ENGINEERING NETWORK (TEN)

MECHANICAL ENGINEER: » Uitwerken van verschillende concepten » Van het gekozen concept een correct ontwerp opmaken » Ontwerpen, uitwerken en uittekenen van technische oplossingen voor machines en machineonderdelen » Sterkteberekeningen uitvoeren en materialen bepalen » Opvolgen van de testfase » Technische gelijkvormigheid van de prototypes evalueren » Opmaak van het technisch dossier en haalbaarheidsstudies uitvoeren » Ter plaatse bij onze klanten werk je je projecten uit » Je werkt in team maar kan ook zelfstandig projecten uitwerken

Servicetechnieker buitendienst (m/v)

Exposant:CERATEC

Voor de vestiging in Ploegsteert zijn we op zoek naar servicetechniekers.

Site Engineer (Brugge)

Exposant:LYBOVER GROUP

Voor ons bedrijf Motogroup in Brugge zijn wij op zoek naar een Site Engineer.

SERVICETECHNIEKER

Exposant:Traxgo

Om de verdere groei te ondersteunen wensen wij ons team te versterken en bieden we jou een boeiende uitdaging als (m/v): SERVICETECHNIEKER

Mechanisch tekenaar-ontwerper

Exposant:RANDSTAD PROFESSIONALS

Voor onze klant, een machinebouwer die gelegen is in de kustregio, zijn wij op zoek naar een Mechanisch tekenaar - ontwerper (M/V) ter uitbreiding van het team.

Inspecteur elektrische laagspanningsinstallaties/gas/EPC (regio Kust, Brugge en Roeselare)

Exposant:BTV - TECH. BUREAU VERBRUGGHEN

Heeft u ervaring als elektricien maar wilt u de installatie liever eens keuren? We zijn op zoek naar een inspecteur met specialiteit elektrische laagspanningsinstallaties/gas/EPC om ons technisch team te versterken. U doorloopt een intensief opleidingstraject van 6 maanden waarna u, na een positieve evaluatie, zelfstandig aan de slag kunt.

R&D ontwerpingenieur (m/v)

Exposant:CERATEC

Voor de vestiging in Ploegsteert zijn we op zoek naar een R&D ontwerpingenieur.

Tegelzetter

Exposant:W. ROELSTRAETE

Ervaren tegelzetter

Atelierverantwoordelijke met kennis CNC/plaatschaar

Exposant:DL OPERATIONS

dL Operations bvba Roeselare is actief in constructie, onderhoud & montage bij tal van industriële klanten. Een familiale onderneming met eigen werkplaats waar we stukken tem 25 ton vervaardigen met eigen plaatsingsdienst alsook VCA* gecertificeerd. dL Operations staat in voor kwaliteit, zowel voor de eigen medewerker als klant!

Sales Engineer Water Treatment

Exposant:ALMECO

Gemotiveerde professional // sterke verkoops- en onderhandelingsvaardigheden // custom-made installaties // van A tot Z

Service Engineer Telecom

Exposant:Licom

Na een degelijke inwerk- en opleidingsperiode, sta je in deze functie voornamelijk in voor technische interventies en installaties van telefoniesystemen. Individueel of in teamverband installeer en configureer je zowel klassieke als VoIP-telefoonsystemen in gans België.

Medior PHP Developer

Exposant:DATAPLAN INFORMATICA

Dataplan, gevestigd in ZEDELGEM, is een sterk groeiende speler op het vlak van de realisatie van IT- infrastructuurprojecten en softwareprojecten. Sinds 2008 heeft Dataplan een uitgebreid klantenbestand met uitstekende referenties opgebouwd. In onze familiale KMO werken we met een team van 30 enthousiaste medewerkers. Omwille van onze groei zijn wij op zoek naar lange termijn versterking van een Medior PHP Developer.

SOFTWARE DEVELOPER

Exposant:Traxgo

Om de verdere groei te ondersteunen wensen wij ons team te versterken en bieden we jou een boeiende uitdaging als SOFTWARE DEVELOPER

Polyvalent Arbeider

Exposant:A.C.L. POLYESTER

ACL polyester is een firma die glasvezelversterkte polyester onderdelen maakt. We zijn in veel sectoren thuis. Vijvers, design, attractieparken, machinebouw, carrosserie, … We zijn de grootste polyesterfirma in Belgie.

Projectleider Industriële omgeving

Exposant:MIDES

Als projectleider ben je vanaf voorbereidingsfase tem oplevering aanspreekpunt binnen je projecten en ben je intern het aanspreekpunt voor alle technische uitdagingen.

Monteur

Exposant:DL OPERATIONS

dL Operations bvba Roeselare is actief in constructie, onderhoud & montage bij tal van industriële klanten. Een familiale onderneming met eigen werkplaats waar we stukken tem 25 ton vervaardigen met eigen plaatsingsdienst alsook VCA* gecertificeerd. dL Operations staat in voor kwaliteit, zowel voor de eigen medewerker als klant! Wegens groei zijn we op zoek naar een ervaren monteur.

Inspecteur elektrische, industriële installaties (regio Kust, Brugge en Roeselare)

Exposant:BTV - TECH. BUREAU VERBRUGGHEN

Heeft u ervaring als elektricien maar wilt u de installatie liever eens keuren? We zijn op zoek naar een inspecteur met specialiteit elektrische, industriële installaties om ons technisch team te versterken. U doorloopt een intensief opleidingstraject van 6 maanden waarna u, na een positieve evaluatie, zelfstandig aan de slag kunt.

ERP software consultant

Exposant:CHRISTIAENS

Voor ons softwareteam zijn we op zoek naar nieuwe, gedreven collega's.

Sales Manager

Exposant:AGO INTERNATIONAL

Our client is an importer and producer of very specific ingredients that are used by European pet food manufacturers. Since 1997 the company has grown to be a dedicated and flexible industry leader. For their site in Vichte (B), the company is currently looking for a: SALES MANAGER

Servicetechnieker automatisering (m/v)

Exposant:CERATEC

Voor de vestiging in Ploegsteert zijn we op zoek naar een servicetechnieker automatisering.

INTERN COMMERCIEEL MEDEWERKER

Exposant:Traxgo

Om de verdere groei te ondersteunen wensen wij ons team te versterken en bieden we jou een boeiende uitdaging als: INTERN COMMERCIEEL MEDEWERKER

Constructeur

Exposant:CALLEWAERT INDUSTRIES

Maak je graag constructies (bordessen, trappen, transportbanden, leuningen, trechters... in staal of RVS), op maat van de klant, en wil je kwaliteit afleveren? Dan ben jij de knappe kop die wij zoeken!

Samensteller - lasser

Exposant:VUYLSTEKE Constructie - Onderhoud

Bij Vuylsteke kom je terecht in een dynamische groep waar iedereen aan hetzelfde "zeel" trekt . Het groepsgevoel is bij ons heel belangrijk en de inbreng van iedereen wordt gewaardeerd. Samen met jouw collega's zorg je voor de goede uitvoering van projecten, daarbij staat contact met klanten centraal en natuurlijk vooral het welslagen van ons en jouw project of opdracht. Bij Vuylsteke krijg je hiervoor de nodige tools en opleidingen aangereikt want stilstaan is achteruitgaan. Tot straks ?

Facade metsers gezocht

Exposant:DESPIERRE WALL SYSTEMS (DWS)

Op zoek naar een nieuw uitdaging in de bouwsector ?

Commissioning/Service Technician (Brugge)

Exposant:LYBOVER GROUP

Voor ons bedrijf Motogroup in Brugge zijn wij op zoek naar een Commissioning/Service Technician

Ontwerper

Exposant:ALMECO

Ga je uitsluitend voor een uitmuntend resultaat op maat van je klant, dan hebben wij mogelijk een uitdaging voor jou // machine-ontwerp en aanpassingen // Solidworks of Inventor

PRODUCT DESIGNER

Exposant:THE ENGINEERING NETWORK (TEN)

PRODUCT DESIGNER: » Brainstormen over nieuwe industriële en consumenten producten » Uitwerken van verschillende concepten » Van het gekozen concept en correct ontwerp maken » Strategische, technische, esthetische en economische keuzes maken » Opmaak van schetsen » Concepten bepalen » Uitwerken van concepten naar specificaties van de klant » Je voert marktstudies uit » Ter plaatse bij onze klanten werk je je projecten uit » Je werkt in team maar kan ook zelfstandig projecten uitwerken

SUPERVISOR ACCOUNTANCY

Exposant:TITECA ACCOUNTANCY

Welkom! Titeca Accountancy is geen standaard boekhoudkantoor dat enkel met cijfers jongleert. Wij leven en werken dichtbij ondernemers, zij aan zij. Titeca Accountancy is een sterk groeiend, fullservice, vooruitstrevend boekhoudkantoor met 10 verschillende vestigingen en 175 medewerkers en accountants verspreid over West-, Oost-Vlaanderen en Henegouwen. Bij Titeca Accountancy is werken fun, het resultaat van een inspirerende en energieke dialoog met onze ondernemers. Smaakt naar meer? Vergezel ons in een open werkomgeving, met ruimte voor initiatief, mens en communicatie.  Titeca is momenteel op zoek naar een Supervisor om het kleine en dynamische team van 9 medewerkers, in Brugge, aan te vullen. 

Product ontwikkelaar

Exposant:RANDSTAD PROFESSIONALS

Ter uitbreiding van het team zijn wij voor onze klant op zoek naar een Product ontwikkelaar

Project engineer

Exposant:MIDES

Als Project Engineer ben je de schakel in de realisatiefase en zoek je de beste technische en budgettaire oplossing voor je project.

Sales Assistant (parttime)

Exposant:AGO INTERNATIONAL

Our client is an importer and producer of very specific ingredients that are used by European pet food manufacturers. Since 1997 the company has grown to be a dedicated and flexible industry leader. For their site in Vichte (B), the company is currently looking for a: SALES ASSISTANT (DEELTIJDS)

Projectmedewerker(s) studiebureau (m/v)

Exposant:CERATEC

Voor de vestiging Ploegsteert, Olsene of Doornik zijn we op zoek naar projectmedewerkers.

Service Technieker @ Aqualex

Exposant:AQUALEX

Aqualex is op zoek naar een enthousiaste service technieker voor de regio Antwerpen - Mechelen - Brussel.

Internal Sales / Werkvoorbereider- Roeselare

Exposant:TALENT ANGELS

Voor een klant zijn we op zoek naar een werkvoorbereider: Je ben je de schakel tussen bedrijf en klant en sta je in voor de nauwkeurige analyse en verwerking/opvolging van bestellingen/projecten.

Dynamische textielontwerp(st)er (junior profiel)

Exposant:AGO INTERNATIONAL

Onze klant is een dynamisch familiebedrijf dat gespecialiseerd is in de productie en de verkoop van meubel-, decoratie- en contractstoffen voor de Europese markt. Het bedrijf heeft een jaarlijkse omzet van zo’n 17 miljoen euro en in de vestiging in Zuid West-Vlaanderen werken 30 medewerkers. Om de voortdurende groei te ondersteunen, zoeken ze naar een m/v Dynamische textielontwerp(st)er (junior profiel)

Structural Engineer

Exposant:RANDSTAD PROFESSIONALS

Heb jij affiniteit met stabiliteitsberekeningen voor staalconstructies en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging in een aangename werkomgeving?

Zaterdagtechnieker

Exposant:DL OPERATIONS

dL Operations bvba Roeselare is actief in constructie, onderhoud & montage bij tal van industriële klanten. Een familiale onderneming met eigen werkplaats waar we stukken tem 25 ton vervaardigen met eigen plaatsingsdienst alsook VCA* gecertificeerd. dL Operations staat in voor kwaliteit, zowel voor de eigen medewerker als klant!

Junior Commercial Export

Exposant:AGO INTERNATIONAL

Onze opdrachtgever is een succesvolle onderneming gevestigd in de regio Zuid-West-Vlaanderen. Op heden zoeken zij een (m/v): Junior Commercial Export

Junior Verkoper

Exposant:BARISEAU MOTTRIE

Junior Verkoper te ieper

Technical Solutions Engineer (Waregem)

Exposant:LYBOVER GROUP

Voor ons bedrijf Keller in Waregem zijn wij op zoek naar een Technical Solutions Engineer

Medewerker montage

Exposant:FRAXINUS

Ben jij ook gek op techniek? Wil jij graag onze collega worden? Solliciteer vandaag nog! Functie - Je verzorgt de eindassemblage van machines en installaties. - Je werkt mee tijdens de montagefase, analyseert eventuele problemen en denkt proactief mee. - Je leest en interpreteert plannen, hierbij stel je zaken in vraag en kijk je wat efficiënter kan. - Je werkt mee aan de indienststelling van de installaties in het atelier. - Je stelt de machine af, bent aanwezig bij het proefdraaien en voert tests uit tot in de kleinste details. Samen met het team stuur je bij waar nodig. - Zodra de proeftesten zijn afgerond, ga je ter plaatse bij de klant de volledige installatie opstellen en opstarten.

Buitenmonteur (m/v)

Exposant:CERATEC

Voor de afdeling in Ploegsteert zijn we op zoek naar buitenmonteurs.

Project Engineer Service & Kleine Werken (Brugge)

Exposant:LYBOVER GROUP

Voor ons bedrijf Motogroup in Brugge zijn wij op zoek naar een Project Engineer Service & Kleine Werken

SERVICE TECHNIEKER / MECANICIEN

Exposant:AHP

Ben je gebeten door techniek, gemotiveerd en heb je ervaring in technisch onderhoud? Wil je elke dag met plezier gaan werken, je uitleven in een technische omgeving en jezelf verder ontplooien? Dan ben jij de collega die we zoeken

System Engineer

Exposant:DATAPLAN INFORMATICA

Dataplan, gevestigd in ZEDELGEM, is een sterk groeiende speler op het vlak van de realisatie van IT- infrastructuurprojecten en softwareprojecten. Sinds 2008 heeft Dataplan Informatica een uitgebreid klantenbestand met uitstekende referenties opgebouwd. In onze familiale KMO werken we met een team van 30 enthousiaste medewerkers. Omwille van onze groei zijn wij op zoek naar lange termijn versterking van een System Engineer.

Engineer Sales Support / Design (Brugge)

Exposant:LYBOVER GROUP

Voor ons bedrijf Motogroup in Brugge zijn wij op zoek naar een Engineer Sales Support / Design

Projectleider HVAC / sanitair

Exposant:TALENT ANGELS

Als projectleider sanitair en HVAC ben je verantwoordelijk voor opvolging van a tot z van projecten in sanitair en HVAC.

Sales Engineer Air Treatment

Exposant:ALMECO

Gemotiveerde professional // sterke verkoops- en onderhandelingsvaardigheden // custom-made installaties // van A tot Z

Projectleider machinebouw (m/v)

Exposant:CERATEC

Voor de vestiging in Ploegsteert zijn we op zoek naar projectleiders machinebouw.

Elektrisch tekenaar/ Ontwerper

Exposant:MIDES

Als tekenaar/ontwerper ben je een belangrijke schakel in de ontwerpfase en zoek je de beste technische oplossing voor je project.

Inkoper bouwgrond

Exposant:AGO INTERNATIONAL

Onze klant is een succesvol familiebedrijf regio West-Vlaanderen, gefocust op het bouwen van gezinswoningen en appartementsgebouwen. Ter versterking van het team zoeken zijn een (m/v): Inkoper bouwgrond

Financieel Manager

Exposant:AGO INTERNATIONAL

Onze opdrachtgever, een sterk groeiende, familiale onderneming in het Kortrijkse, werft momenteel aan: Financieel Manager

Administration Support (part time) (Brugge)

Exposant:LYBOVER GROUP

Voor ons bedrijf Motogroup in Brugge zijn wij op zoek naar een Administration Support

Vertegenwoordiger - Verkoper B2C

Exposant:AGO INTERNATIONAL

Onze klant, met vestiging in Zuid-West-Vlaanderen, maakt deel uit van een succesvolle groep en is gespecialiseerd in hoogwaardige houten bijgebouwen, orangeriën, poolhouses, enz. . Het groeiend familiebedrijf is momenteel op zoek naar een (m/v): Vertegenwoordiger – Verkoper B2C

System Engineer met focus op Cloud

Exposant:CONXION

Elektrotechnieker

Exposant:DL OPERATIONS

dL Operations bvba Roeselare is actief in constructie, onderhoud & montage bij tal van industriële klanten. Een familiale onderneming met eigen werkplaats waar we stukken tem 25 ton vervaardigen met eigen plaatsingsdienst. Momenteel zijn we dringend op zoek naar een ervaren elektrotechnieker / electricien die bij de klant medeverantwoordelijk is voor het opsporen van elektrische storingen (80%) alsook mechanische interventies (20%) aan allerhande metaalbewerkingsmachines. Dit kan gaan tot aan – en loskoppelen van motoren, opstarten van installaties, preventief onderhoud, het assisteren bij nieuwe projecten alsook onderhoud van gebouwen & facilities. dL Operations staat in voor kwaliteit, zowel voor de eigen medewerker als klant.

Onderhoudstechnieker - Mecanicien

Exposant:CALLEWAERT INDUSTRIES

Als onderhoud je leven is, sleutelen een passie, herstellen een plezier, monteren een hobby... dan ben je misschien de knappe kop die wij zoeken!

HR Consultant

Exposant:ACTIEF INTERIM

Actief Interim is één van de snelst groeiende uitzendgroepen van België. Op 25 jaar tijd klom Actief op tot de zevende plaats in de Interim Ranking van de Trends Top 30 000. En de groei zet zich voort met een duidelijke ambitie: doorgroeien tot de top 5 van de interimranking en blijven werken aan de verdere uitbouw van een volledig netwerk in Vlaanderen en Wallonië.

PLC PROGRAMMEUR

Exposant:CDC AUTOMATISATIE

Je zorgt voor de programmatie van de PLC's voor klanten in verschillende sectoren. Dit kunnen zowel nieuwe projecten als aanpassingen aan bestaande installaties zijn. Je doet dit vanuit onze vestiging in Olen of bij de klant zelf, dit in de regio Antwerpen & Kempen

BUSCHAUFFEUR

Exposant:COACH PARTNERS WEST-VLAANDEREN

Coach Partners is steeds op zoek naar bekwame buschauffeurs

Werfcoördinator / Site Supervisor (machinebouw) (m/v)

Exposant:CERATEC

Voor de vestiging in Ploegsteert zijn we op zoek naar een werfcoördinator.

Werfleider elektrische installaties (m/v)

Exposant:CERATEC

Voor de afdeling Elektrische installaties in Ploegsteert, Olsene, Doornik en Templemars (FR) zijn we op zoek naar werfleiders.

Bouwkundig Projectleider

Exposant:MIDES

Als projectleider ben je verantwoordelijk voor de voorbereidingsfase tem oplevering van je projecten, en ben je verantwoordelijk voor budgetopvolging.

Quality Engineer

Exposant:RANDSTAD PROFESSIONALS

Voor onze klant uit regio Kortrijk, zijn wij ter uitbreiding van het team op zoek naar een Quality Engineer.

CONSTRUCTEUR-LASSER

Exposant:CONSTRUCTIE BRUYNOOGHE

Functiebeschrijving: - Constructie van industriële installaties. Dit houdt het maken en assembleren van kleine tot grotere machines, afsteuningen en chassis, bordessen met leuning - Tig-lassen (90%) + half-automaatlassen (10%) - Mogelijkheid tot montage van installaties onze klanten (binnen- of buitenland) - Dagwerk

DATABASE/BUSINESS INTELLIGENCE/REPORTING DEVELOPER (Roeselare)

Exposant:TITECA ACCOUNTANCY

Welkom! Titeca Accountancy is geen standaard boekhoudkantoor dat enkel met cijfers jongleert. Wij leven en werken dichtbij ondernemers, zij aan zij. Titeca Accountancy is een sterk groeiend, fullservice, vooruitstrevend boekhoudkantoor met 10 verschillende vestigingen en 175 medewerkers en accountants verspreid over West-, Oost-Vlaanderen en Henegouwen. Bij Titeca Accountancy is werken fun, het resultaat van een inspirerende en energieke dialoog met onze ondernemers. Smaakt naar meer? Vergezel ons in een open werkomgeving, met ruimte voor initiatief, mens en communicatie.  Wij zijn momenteel op zoek naar een Database/Business Intelligence/Reporting Developer voor ons Titeca hoofdkantoor in Roeselare.

Mechanisch ontwerpingenieur

Exposant:RANDSTAD PROFESSIONALS

Heb je interesse in een job als mechanisch ontwerper binnen de sector van de machinebouw en ben je op zoek naar een eerste of nieuwe uitdaging binnen een gezond en hoogtechnologisch bedrijf?

ATELIERMEDEWERKER RUBBER/PVC

Exposant:BELTING

Belting BVBA is een sterk groeiende en creatieve organisatie welke opereert in een dynamische branche. We zijn ondermeer gespecialiseerd in rubber- en pvc transportbanden voor allerlei sectoren. Binnen Belting BVBA werken wij met een jong, gedreven en ambitieus team. Op dit moment is er nood aan uitbreiding in ons team en daarom zijn we op zoek naar jou (m/v) om ons team te komen versterken als:

Senior System Engineer

Exposant:CONXION

ConXioN is een IT dienstverlener uit Deerlijk die geregeld in de prijzen valt. We hebben een hecht team van een 30 tal technische medewerkers die zowel intern als extern werken.

Sales / Account Manager met ervaring

Exposant:KORTRIJK XPO

Voor onze portfolio van succesrijke vak- en publieksbeurzen zorg jij voor de verdere commerciële uitbouw van bestaande klantenrelaties en ga je actief op zoek naar nieuwe exposanten. Je realiseert het exposantenaanbod volgens begrotingsobjectief, binnen de deadlines van de beurs. Je wordt een partner voor jouw klanten en beursspecialist die steeds zoekt naar de ‘win-win situatie’, kortom een salesprofessional die via een alerte en klantgerichte aanpak effectieve resultaten boekt.

Elektromecanicien

Exposant:DL OPERATIONS

dL Operations bvba Roeselare is actief in constructie, onderhoud & montage bij tal van industriële klanten. Een familiale onderneming met eigen werkplaats waar we stukken tem 25 ton vervaardigen met eigen plaatsingsdienst. Wegens groei zijn we op zoek naar een Elektromecanicien

Sales Manager

Exposant:MAHIEU CONSTRUCT

Word jij onze nieuwe sales-collega? Reageer dan vlug op deze vacature!!

Piping Designer

Exposant:MIDES

Als Piping Designer ben je een belangrijke schakel in de ontwerpfase en zoek je de beste technische oplossing voor je project. Je werkt je concepten uit terwijl je rekening houdt met het P&ID proces. Naast de piping bepaal je ook mee welke componenten je in het project zal gebruiken (pompen, kleppen, meetinstrumenten,...), bereken je supports en ontwerp je staalconstructies. Naast nieuwbouwprojecten zal je ook aanpassingen aan bestaande installaties verwerken. Indien nodig zal je ter plaatse opmetingen doen. Bij je ontwerp hou je ook rekening met de kostprijs en denk je ook al na over het onderhoud van de installaties.

CNC operatoren / frezer

Exposant:GIROPAN

Om ons team te versterken zijn we op zoek naar: CNC operatoren / frezer

SALES ENGINEER

Exposant:AMCAL POMPEN

AMCAL POMPEN is een expansieve, familiale KMO gevestigd te Lichtervelde. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van pompen en compleet op maat uitgewerkte pompsystemen. Om ons team te versterken, zoeken wij een (m/v) Sales Engineer

WEBDEVELOPER-SYSTEM INTEGRATOR

Exposant:TITECA ACCOUNTANCY

Welkom! Titeca Accountancy is geen standaard boekhoudkantoor dat enkel met cijfers jongleert. Wij leven en werken dichtbij ondernemers, zij aan zij. Titeca Accountancy is een sterk groeiend, fullservice, vooruitstrevend boekhoudkantoor met 10 verschillende vestigingen en 175 medewerkers en accountants verspreid over West-, Oost-Vlaanderen en Henegouwen. Bij Titeca Accountancy is werken fun, het resultaat van een inspirerende en energieke dialoog met onze ondernemers. Smaakt naar meer? Vergezel ons in een open werkomgeving, met ruimte voor initiatief, mens en communicatie.  Wij zijn momenteel op zoek naar een Webdeveloper-System integrator voor ons Titeca hoofdkantoor in Roeselare.

Manufacturing Quality Engineer

Exposant:RANDSTAD PROFESSIONALS

Voor onze klant zijn wij op zoek naar een Manufacturing Quality Engineer.

Marketing Assistent

Exposant:AGO INTERNATIONAL

Onze opdrachtgever, een internationale FMCG onderneming, marktleider in zijn sector, gevestigd in de regio Oostende, zoekt ter versterking van hun team een Marketing Assistent (m/v)

Senior System Engineer

Exposant:DATAPLAN INFORMATICA

Dataplan, gevestigd in ZEDELGEM, is een sterk groeiende speler op het vlak van de realisatie van IT- infrastructuurprojecten en softwareprojecten. Sinds 2008 heeft Dataplan Informatica een uitgebreid klantenbestand met uitstekende referenties opgebouwd. In onze familiale KMO werken we met een team van 30 enthousiaste medewerkers. Omwille van onze groei zijn wij op zoek naar lange termijn versterking van een Senior System Engineer.
  • Voka
  • Vraag & aanbod
  • Ondernemers
  • Trends
  • Picstory
  • made
  • Business Vlaanderen
  • De Vlaamse Ondernemer