U bent hier: Exposanten » Exposantennieuws

Exposantennieuws

Nieuwe website voor Elexys

Elexys nv, energieleverancier voor bedrijf & industrie, lanceerde een nieuwe website.

JSM heeft iets te vieren!

JSM heeft iets te vieren! Onze 7e verjaardag levert enkele opmerkelijke cijfers op!

Dozen sluiten en bedrukken in één doorgang

Getra NV biedt als enige in België dit uniek concept aan!

Word jij onze nieuwe collega?

Nieuwsgierig naar wat de vacature juist inhoudt?

Nieuwigheden Bedrijvencontactdagen 2017 - Dekimo

Nieuwigheden Bedrijvencontactdagen 2017 - Dekimo

OPEL DECAIGNY DIT JAAR VERKOZEN TOT BESTE OPEL BEDRIJFSWAGENDEALER VAN BELGIE

Familie Decaigny runt 2 vestigingen te Izegem en te Tielt. Wat zijn onze troeven?

Nieuwe investeringen door Vlaamse bedrijven in de Belgische provincie Luxemburg

Nieuwe opening in 2017 : 1. Discountketen Lidl heeft zijn vijfde Belgische distributiecentrum (44.000 m²) geopend te Marche-en-Famenne. https://www.youtube.com/watch?v=ZndbKAf1J9Q 2. Q-food is een voedingsbedrijf die een nieuwe vestiging van 4.000 m² (Q-Food Ardenne) in de productie van rundvlees heeft geopend te Neufchâteau. http://q-food.be/ 3. ICT Truck & Trailer Parts : Leverencier van truck-, trailer- en busonderdelen heeft een nieuw magazijn van meer dan 1.000 m² geopend te Marche-en-Famenne. http://www.ictparts.be/fr/home-1.htm

ABC Diesel vestigt zich in Duinkerke

ABC Diesel, een bedrijf dat onderdeel uitmaakt van de groep Ogepar uit Gent (België), heeft zich in maart 2016 gevestigd in het industriegebied van Petite-Synthe in Duinkerke.

3D-SCANNING

Scannen van gebouwen en productieruimtes

FARMACEUTISCHE INDUSTRIE IN DUINKERKE

De informatie is nog vertrouwelijk, maar de farmaceutische sector in Duinkerke ontwikkelt zich en meerdere bedrijven in de regio hebben een internationale uitstraling.

COVER - Dak/Gevel Magazine - PROJECT IN DE KIJKER

Op Campus Heiveld in Gent staat een nieuw klassengebouw met opvallende zonweringslamellen in architectonisch beton geproduceerd bij Elbeton te Aalter

Imog, ook graag ten dienste van u...

Imog is uw aanspreekpunt voor uw vragen rond afval, of het nu huishoudelijk dan wel gelijkaardig is. Samen met u ontwikkelen we diensten op maat van uw zaak.

Nieuwe website BULK .ID

De laatste jaren heeft BULK .ID zich op alle fronten uitgebreid en ontwikkeld.

Kom AKM volgende week verder ontdekken..

verdeler van kunststofrekken en verwerker van kunststofpanelen www.akm.be

GEZONDHEID EN VEILIGHEID - AANRIJDBEVEILIGINGEN VOOR CHEMISCHE FABRIEKEN

Vraag: Wat gebeurde er toen een vrachtwagen met zoutzuur kantelde op de A12? Antwoord: De file was volledig opgelost. Inderdaad, zonder schroom vertellen wij hier enkele bedenkelijke chemiemoppen.

CamTV verkozen tot Creatieve ondernemer van het jaar 2017 - 2018!

NYS Tom, zaakvoerder van Productiehuis CamTV werd afgelopen week verkozen tot Creatief Ondernemer 2017 - 2018!! Het is voor ons een erkenning van onze passie, creativiteit, onze passie, onze klanten en zoveel meer. "Creatief ondernemer van het jaar" is een knap initiatief van UNIZO.

ELBETON in magazine BETON & STAALBOUW

ELBETON staat met een mooi artikel over architectonisch beton in het magazine BETON&STAALBOUW.

10 bedrijven delen 1 stand

Kom onze 10 bedrijven ontdekken op de BedrijvenContactDagen in Kortrijk Xpo, wij staan in Hal 1 op stand 1213.

GEZONDHEID EN VEILIGHEID: FLEX IMPACT® - BESCHADIGDE AANRIJDBEVEILIGINGEN VOOR MAGAZIJNEN HERSTELLEN

Beschadigde aanrijdbeveiligingen voor magazijnen herstellen Als u even de aanrijdbeveiligingen in uw magazijn bekijkt, ziet u dan het beste wat ultramoderne, duurzame technologie te bieden heeft of ziet u achterhaald beton en staal uit de vorige eeuw? Traditionele aanrijdbeveiligingen zoals stalen afschermingen moeten regelmatig onderhouden worden. Om ervoor te zorgen dat chauffeurs ze kunnen zien, is het essentieel dat ze op tijd en stond het nodige onderhoud krijgen. Dit betekent dat ze gereinigd en geverfd moeten worden om een maximale zichtbaarheid te garanderen.

FLEXIBELE BESCHERMPALEN ZOALS U ZE NOG NOOIT ZAG!

Bij Boplan zetten we ons in om innovatieve veiligheidsoplossingen voor de werkplek te ontwikkelen. De flexibele aanrijdbeveiliging en flexibele beschermpalen in ons gamma bieden veel meer voordelen dan hun metalen tegenhangers en worden gebruikt in grote bedrijven over de hele wereld. We zijn trots op hoe geweldig onze producten zijn, maar we zetten nooit de zoektocht stop naar manieren om ze nog beter te maken. Onlangs hebben we ons gericht op de omzetting naar digitaal en de manieren waarop we slimme technologie in onze veiligheidsoplossingen kunnen verwerken. We zijn verheugd om u de BO Smart-beschermpaal voor te stellen. Net als onze BO Impact-beschermpaal biedt de BO Smart bescherming op cruciale aanrijdingspunten, zoals nabij deuren, hoeken, toegangspunten en machines. Wat de BO Smart-beschermpaal zo uniek maakt is zijn nieuwe geïntegreerde impactsensor.

Nieuw filiaal in Ieper

Flanders Color blijft groeien: opening nieuw filiaal in het Oostkaaipark in Ieper.

Ontdek ons vernieuwde aanbod opleidingen 2018

Een veilige werkplek creëren vereist een integrale aanpak. Wij helpen u graag in uw zoektocht naar een gepaste opleiding op maat. Met de praktijktrainingen van Vinçotte Academy hebben uw medewerkers en u alles onder controle. Samen zijn we op weg naar een steeds veiligere en meer efficiënte werkplek en samenleving. Interesse in een opleiding?

BOPLAN GENOMINEERD VOOR TRENDS GAZELLES WEST-VLAANDEREN 2017

Boplan werd door de redactie van Trends genomineerd als Trends Gazelle 2017. We behoren op die manier tot 1 van de 50 snelst groeiende kleine bedrijven van West-Vlaanderen. (6de in top 50 kleine gazellen)

GEZONDHEID & VEILIGHEID - FLEXIBELE AANRIJDBEVEILIGING VOOR LUCHTHAVENS

Een luchthaven is een erg drukke plaats. Er is niet alleen de aankomst en het vertrek van de vliegtuigen; er rijden ook talloze servicevoertuigen rond. Cateringvrachtwagens, bagagewagens, vorkheftrucks, grondsteun, dolly's, tankwagens, containerladers, passagiersbussen ... de lijst lijkt eindeloos.

Group Casier helpt bedrijven met de Wet Verwilghen

Group Casier, specialist in geïntegreerd risico -en verzekeringsbeheer, lanceerde op 14-09-2017 een gratis webapplicatie die ondernemers helpt te voldoen aan hun wettelijke informatieplicht conform “de Wet Verwilghen”.

Uitbreiding in extra verpakkings-en opslagruimtes bij BARIAS in Roeselare

Het gaat snel bij Barias. Deze specialist in het verpakken en stockeren van diepgevroren en gekoelde voedingsproducten breidt uit...

Met een relatiegeschenk van Jules Destrooper scoort u altijd!

Jules Destrooper biedt u een mooi gamma relatiegeschenken. Het gamma van Jules Destrooper gaat verder dan enkel eindejaarsgeschenken. Onze koekjes kunnen ook dienen als attentie voor klanten en personeel of voor de uitwerking van loyalty programma's.

Vacature ICT Engineer

Door een toenemende vraag naar UC-oplossingen, wensen wij ons team uit te breiden met een (m/v) ICT Engineer: configureren van VoIP- en Unified Communication oplossingen.

7 VEELVOORKOMENDE RISICO'S VOOR UW WERKNEMERS

Ongeacht waar u werkt, of het nu in een magazijn of kantoor is, er zijn altijd potentiële risico's die tot ongevallen kunnen leiden. Het is belangrijk dat u zich als bedrijfsleider en zaakvoerder bewust bent van de gevaren die deze risico's kunnen inhouden en dat u deze kordaat aanpakt.

Word jij onze nieuwe collega?

Nieuwsgierig naar wat de vacature juist inhoudt?

MCL CONSULTANCY breidt zijn diensten uit

MCL Consultancy vult voortaan ook administratieve opdrachten in.

Nieuw opleidingsaanbod Training & Taal: spreekt u ook nog "Vluits"?

Duitsland is een van de belangrijkste exportlanden voor Vlaamse bedrijven. "Duitsers doen graag zaken met Duitsers", zegt het cliché - of toch met mensen die hun taal onder de knie hebben. Om uw contacten met Duitstalige klanten en leveranciers vlot te laten verlopen, is het dan ook belangrijk om Duits te verstaan, te spreken en te schrijven.

Met een relatiegeschenk van Jules Destrooper scoort u altijd!

Jules Destrooper biedt u een mooi gamma relatiegeschenken. Het gamma van Jules Destrooper gaat verder dan enkel eindejaarsgeschenken. Onze koekjes kunnen ook dienen als attentie voor klanten en personeel of voor de uitwerking van loyalty programma's.

ZOU U MEER MOETEN DOEN OM UW MAGAZIJNMEDEWERKERS TE BESCHERMEN?

Als uw werknemers dagelijks op het werk verschijnen, verwachten ze om in een veilige werkomgeving aan de slag te kunnen gaan. Dit is niet alleen een wettelijke verplichting voor zaakvoerders, het is ook een fundamenteel mensenrecht, op dezelfde hoogte als toegang tot toiletvoorzieningen, rusttijden en, in sommige gevallen, rookpauzes.

L.capitan

Professioneel drukwerk, met oog voor het milieu, maatschappij en met aandacht voor de vragen van de klant, ook dat is L.capitan.

Nieuw in de Rexel webshop: configurator voor laadpalen!

Rexel blijft investeren in haar expertises, dus ook op het vlak van laadpalen. Daarom lanceren wij met trots een nieuwe tool op onze Netstore: een snelle en gebruiksvriendelijke configurator voor laadpalen om u mee te helpen in deze nieuwe markt.

Beeldscherm arbeid

Hoe vermijd je klachten door beeldschermarbeid ?

trivago Awards 2018: De best beoordeelde hotels in België

trivago, een toonaangevende, wereldwijde hotelmetasearch kondigt de Belgische trivago Awards 2018 aan. Deze jaarlijkse Awards zijn gebaseerd op meer dan 175 miljoen geaggregeerde beoordelingen van gasten, waaruit blijkt welke hotels in België het meest gewaardeerd worden.

Feys-Pattyn: altijd beestige temperaturen

Één toestel dat zowel voor verkoeling zorgt als voor verwarming? Met een warmtepomp zorgen wij altijd voor beestige temperaturen. In elk seizoen, in elke ruimte, in alle omstandigheden...

GEZONDHEID EN VEILIGHEID: FLEX IMPACT® - VERBLUFFENDE AANRIJDBEVEILIGINGEN VOOR LUCHTHAVENS

Voor eigenaars van private luchthavens is veiligheid uitermate belangrijk om het vluchtverkeer zonder onderbrekingen te laten verlopen. Doordat het op luchthavens altijd erg druk is, is een ongeval met een voertuig helaas nooit veraf. Bij Boplan kunt u kiezen uit een uitgebreid gamma van moderne aanrijdbeveiligingen voor luchthavens. Op die manier biedt u de nodige bescherming aan uw werknemers, dolly's, wielblokken, voertuigen om bij te tanken, bussen, vliegtuigen en andere voertuigen in uw voertuigenpark.

TheGoldenChocolate PDF

Uw business card in heerlijke Belgische chocolade, het kan bij The Golden Chocolate.

Hafibo: Cleaning-In-Place (CIP) installatie van Brouwerij Roman is in twee maanden vernieuwd en uitgebreid.

De eeuwenoude brouwerij Roman is een rasecht familiebedrijf net zoals Hafibo. Ze is al 14 generaties lang actief in de buurt van Oudenaarde.

Samenwerking WAAK - ADDAX MOTORS

Addax Motors ontwikkelde de MT10, een 100% elektrisch bedrijfsvoertuig. WAAK stond in voor de ontwikkeling van de bekabeling. Het voertuig is te bezichtigen op de Addax stand 138 (Hal 1) WAAK is aanwezig op stand 257/7.

ONZE IT SQUAD BREIDT UIT!

Zin om ons team te vervoegen? Bezoek onze stand en maak kennis met het Sofatech Team!

BULK .ID: Kiverco compact range

De Compact sorteerlijn van Kiverco biedt oplossingen aan bedrijven die flexibel willen werken.

GEZONDHEID & VEILIGHEID: FLEX IMPACT® - FLEXIBELE AANRIJDBEVEILIGING IN UW WERKOMGEVING

Wat is sterk, maar buigzaam, is ontworpen voor maximale zichtbaarheid en minimaal onderhoud, vernieuwend en veelzijdig en kan voor verschillende toepassingen gebruikt worden?

Keller: Food Blending investeert in performante ontstoffingsinstallatie

“Een performant systeem”, zo omschrijft Thomas Dryhoel van Food Blending de ontstoffingsinstallatie die hij bijna twee jaar geleden aanschafte. D

PLAY AV zoekt nieuwe collega's.

Heb je zin in een razend boeiende loopbaan in de wereld van audiovisuele technieken én doe jij er alles aan om de klant in de schijnwerpers te stellen? Kom en ontdek onze vacatures!

ABM Verzekeringsgroep bereidt aannemers voor op de verplichte 10 jarige aansprakelijkheidsverzekering!

Op 9 juni 2017 verscheen in het Belgisch Staatsblad de wet omtrent de verplichte tienjarige aansprakelijkheidsverzekering voor aannemers, architecten en andere dienstverleners in de bouw. Deze wet verplicht alle onderworpen partijen om hun tienjarige aansprakelijkheid te verzekeren vanaf 1 juli 2018.

Vinçotte verzorgt de audits voor de drie nieuwe Traxio Certified-kwaliteitslabels

Traxio, de Belgische federatie van de mobiliteitssector, heeft drie gloednieuwe kwaliteitslabels in het leven geroepen. Met de Traxio Certified-labels kunnen verkopers van tweedehandswagens, takeldiensten, garagehouders en carrossiers voortaan hun beroepsernst en vakmanschap in de kijker zetten bij consumenten. Voor de grondige kwaliteitsaudits rekent Traxio op de expertise van Vinçotte.

40 jaar EuroGifts

Merkte u het ook al op? 40 is dit jaar een speciaal getal voor EuroGifts: ons bedrijf bestaat namelijk 40 jaar! Het mag gezegd: we legden de afgelopen jaren een mooi parcours af en groeiden als bedrijf uit tot een vaste waarde op de Belgische, Franse en Nederlandse markt. Het spreekt voor zich dat we dit succes nooit konden verwezenlijken zonder onze klanten. Jullie vertrouwen in onze diensten blijft tot op vandaag onze belangrijkste drijfveer om u het ideale relatiegeschenk of promotieartikel te bezorgen.

Keller: Producent van industriële verven coatings vermindert uitstoot van stof, geur en VOC-dampen dankzij Cleansky benadering.

Een toonaangevende producent van industriële verven en coatings vermindert de uitstoot van stof, geur en vluchtige organische stoffen met de Cleansky-benadering.

FLEX IMPACT-AANRIJDBEVEILIGINGEN ZIJN WETENSCHAPPELIJK ONTWIKKELD

De impactresultaten van Boplan Flex Impact-aanrijdbeveiliging zijn wetenschappelijk bewezen door een uitgebreide reeks professionele impacttests die gecoördineerd werden door het vermaarde, officieel erkende laboratorium Transpolis (Frankrijk, ISO 17025). (Met partners als Renault, Polaris Inc. USA, enz.)

Motogroup verkoopt allereerste mobiele menginstallatie in Europa

Motogroup heeft de allereerste super mobiele meng- en doseerinstallatie BISON 500 van SIMEM verkocht aan BO-MIX.

GEZONDHEID EN VEILIGHEID: FLEX IMPACT - FLEXIBELE AANRIJDBEVEILIGING

Bij Boplan zijn we erg enthousiast over aanrijdbeveiliging en nadat we u alles zullen vertellen over ons Flex Impact-gamma, denken we dat u dat ook zult zijn. Niet overtuigd? Laat ons even uitleggen waarom we denken dat het de moeite loont om het over onze flexibele aanrijdbeveiliging te hebben.

Quality in Motion wordt beloond!

FLEXIBELE AANRIJDBEVEILIGING - MENSEN EN APPARATUUR BESCHERMEN

Flexibele aanrijdbeveiliging - Mensen en apparatuur beschermen. Om uw bedrijfsgoederen en medewerkers optimaal te kunnen beschermen, is het belangrijk om flexibel beveiligingsmateriaal te gebruiken. Vanaf nu hoeft u niet langer permanent vastgemaakte toepassingen te gebruiken om ongevallen met voertuigen te voorkomen! Boplan biedt heel wat verschillende flexibele aanrijdbeveiligingen die garanderen dat alle medewerkers en apparatuur in uw bedrijf optimaal beschermd zijn.

Hafibo: Een dag bij onze projecttekenaars

We gingen op bezoek bij onze “projecttekenaars” en ontdekten met welke programma’s zij prachtige projecten konden ontwerpen.

GEZONDHEID & VEILIGHEID: FLEX IMPACT® - FLEXIBELE AANRIJDBEVEILIGING VOOR UW WERKOMGEVING IN DE VOEDSELINDUSTRIE

Voedsel: we hebben het allemaal nodig. Het is dus niet verwonderlijk dat de productie, opslag en distributie van voedsel een gigantische sector is. In die sector is het belangrijk dat de goederen, mensen en infrastructuur veilig blijven. Boplan kan helpen. Onze veiligheidsoplossingen worden in voedselverwerkende bedrijven over de hele wereld gebruikt, en daar is een goede reden voor. Niet alleen behoren onze producten tot de meest innovatieve en vernieuwende op de markt, maar wij bieden ook oplossingen die volledig op maat van de klant zijn.

Uitbreiding productaanbod bij Mobitim!

Het Mobitim team heeft onlangs beslist om het aanbod uit te breiden met de gekende Solid Surface “Krion®”. Hierbij bieden we onze klanten een waardig alternatief voor Corian® zonder te moeten inboeten aan kwaliteit.

VIVES opent in Kortrijk een nieuwe B2B-evenementenruimte

Het VIVES Innovation Centre (VIC) is het kloppend hart wat betreft onderzoek, dienstverlening en innovatie van de hogeschool. Het is dé B2B-plek bij uitstek om in dialoog te gaan met bedrijven en organisaties.

NMBS heeft voor haar Centrale Werkplaats in Mechelen geïnvesteerd in drie luchtdouchecabines van Keller.

De Centrale Werkplaats in Mechelen is de grootste van alle werkplaatsen van de NMBS.

Samsung curved monitoren bieden meer comfort dan klassieke monitor.

Ontdek de talrijke voordelen van werken met een gebogen beeldscherm.Samsung zet op vandaag heel hard in op dit type monitor, gezien het comfort voor de gebruiker een pak hoger ligt dan bij het werken met een klassieke monitor.

Minne Sport partner van B2Bike

Minne Sport heeft als ambitie om 30% van de werknemers in Vlaanderen minimaal 1 keer per week op de fiets naar het werk te krijgen. En hiervoor kijken we richting bedrijven.

Eirich granuleerders en molens voor meststoffen

De mengers en granuleerders van Maschinenfabrik Gustav Eirich worden al tientallen jaren wereldwijd ingezet voor de productie van meststoffen. Het gamma van EIRICH machines is recent uitgebreid met maalmolens voor de grondstofvoorbereiding van meststoffabrieken.

Ballroom, hét catchy eventbureau voor al uw events!

Zoekt u enkel een locatie of wenst u de totale organisatie van uw event van A tot Z? Een particulier of een bedrijfsevent? Wij helpen u graag verder! - Have an event Ballroom staat in voor de totale organisatie van uw event - Have a location Ballroom zoekt mee naar de perfecte locatie voor uw event - Have a ball Ballroom maakt van uw event een exclusieve en onvergetelijke beleving

Kiezen voor een MINI Cooper S E Countryman All4 is 2 keer slim!

=>Met het bereik van de batterij zoem je probleemloos en schoon door de stad. =>Daarbuiten kan je nog altijd rekenen op de onvervalste MINI Cooper Power.

Een verrassend bezoek aan ondernemend Kortrijk in Virtual Reality

Getriggerd door ondernemerschap? Op zoek naar ruimte? OP zoek naar premies? OP zoek naar ondersteuning of samenwerking met stad Kortrijk als ondernemer?

Feest je met ons mee?

In december worden we 10 jaar! Feest je met ons mee? Bezoek ons in hall 4, stand 4145

Be Burger zet zijn tanden in zijn groeiplan

Het in 2015 opgerichte Be Burger telt ondertussen vier restaurants: één in Zaventem, twee in Brussel en één in Waterloo. In een verzorgd interieur serveert men er hamburgers van topkwaliteit, bereid met verse producten en broodjes van ambachtelijk bakker Yves Guns, die onder broodliefhebbers geen introductie meer behoeft. Het concept is zo’n succes dat Be Burger aankondigt binnen een termijn van vijf jaar in Europa 40 restaurants te zullen openen. Ieder restaurant heeft gemiddeld 12 tot 14 personen in dienst, waaronder enkele studenten die er vooral ’s avonds en/of in het weekend aan de slag gaan. Chantal Verbinnen, Human Resources Manager, gebruikt iLeo.time als prik- en aanwezigheidstool, maar geniet ook van op maat ontwikkelde functies. Dankzij iLeo.time kan ze nu bijvoorbeeld heel nauwkeurig de dagelijkse productiviteit van iedere werknemer berekenen.

Mohamed Takhim (ECOPHOS), eregast tijdens de aperitieflezing van het CJD

Dinsdag 21 november a.s. is Mohamed Takhim, directeuroprichter van de Belgische groep Ecophos, eregast tijdens de Aperitieflezing van het CJD (Centrum voor jonge leidinggevenden) van Duinkerke. Deze avond wordt georganiseerd in samenwerking met Dunkerque Promotion.

Drukkerij ZwartOpWit kiest voor groen!

Het bedrijf drukt voortaan 100% CO2 neutraal: van prepress tot afwerking en levering! Hiervoor ontvingen ze het CO2-Neutral label.

De enige passief gecertificeerde kunststof lichtstraat.

Lichtstraten kunnen nu ook daglicht voorzien in overeenstemming met passief huis normen. De nieuwe innovatie van Lamilux: het LAMILUX CI System Continuous Rooflight Benergysave is gecertificeerd door het Passive House Institute Darmstadt. Na het LAMILUX CI System Glass Element FEenergysave & FEenergysave+ en het LAMILUX CI System Glass Architecture PR 60energysave,. Het LAMILUX CI System Continuous Rooflight Benergysave is het vierde type daglichtelement uit het gamma dat deze certificatie behaalt – en de eerste doorlopende lichtstraat ooit. Deze producten zijn alle-maal gecertificeerd als "phA or phA+ – Advanced Components", wat de hoogst mogelijke efficiëntieklasse voor passiefbouw is.

HOE KUNNEN AANRIJDBEVEILIGINGEN BIJDRAGEN TOT HET VERMINDEREN VAN ONGEVALLEN IN UW MAGAZIJN?

Het staat als een paal boven water: u kunt uw magazijn nooit té goed beveiligen. Bij Boplan is het onze passie om bedrijven zo veilig mogelijk te maken, en met onze uitgebreide catalogus veiligheidsvoorzieningen kunt u enorme stappen zetten in die richting.

SOFATECH WORDT 10 JAAR!

In december worden we 10 jaar! Feest je met ons mee? Bezoek ons in hall 4, stand 4145

Hafibo: nieuwe laser

Om in te spelen op de eisen en wensen van onze klanten heeft Hafibo geïnvesteerd in een moderne lasersnijmachine.

Groepsstand "Elvendertig"

Negen bedrijven bundelen de krachten op groepsstand "Elvendertig" (1130)

Play AV installeerde 4K videowalls op expo van “Christo and Jeanne-Claude. Urban Projects”

Van 25 oktober 2017 tot 25 februari 2018 zal in het ING Art Center de tentoonstelling “Christo and Jeanne-Claude. Urban Projects” te bewonderen zijn. In samenwerking met Samsung installeerde Play AV drie 4K videowalls, in totaal 27 schermen. Hiermee geeft het ING Art Center nog een extra dimensie aan de expositie.

Wij verhuizen !

Wij verhuizen binnenkort naar ons nieuw gebouw in de Nijverheidslaan 35 te Ledegem.

Innovatieve oplossingen voor de voedingsindustrie

- https://www.nord.com/cms/nl/nord_group/news_and_press/articles_1/news_detail_111682.jsp - https://www.nord.com/cms/nl/nord_group/news_and_press/articles_1/news_detail_111616.jsp - https://www.nord.com/cms/nl/nord_group/news_and_press/articles_1/news_detail_110912.jsp

Continental en Traxgo slaan de handen in elkaar.

Persbericht : Bandenspannings- controlesysteem Het bandenspanningscontrolesysteem ContiPressureCheck van bandenfabrikant Continental geïntegreerd in Traxgo’s telematica software. Traxgo – een internationale Tracking & Monitoring solutions provider met hoofdkantoor in België – integreert ContiPressureCheck™ in zijn telematica software

Alfa solutions helpt u doorheen de nieuwe GDPR wetgeving

De GDPR wetgeving gaat van kracht in 2018. General Data Protection Regulation (GDPR) of Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) is een geheel van regels bedoeld om de Europese burgers digitaal beter te beschermen, en dat heeft invloed op u als bedrijf.

Vacatures @ Christiaens NV: kom jij ons IT-team versterken?

Christiaens een betrouwbare full-service IT-leverancier met meer dan 35 jaar ervaring in IT-infrastructuur en bedrijfssoftware. Voor ons softwareteam zijn we op zoek naar nieuwe, gedreven collega's.

After Work Job Event 14/12/2017

Word jij onze collega?

Keller behaalt nieuwe ATEX keuring

De ProFlapIII van Keller heeft met succes de keuring volgens de nieuwste norm EN 16447 doorstaan.

Vinçotte erkend als verifiërende persoon voor de milieu-impact van bouwmaterialen in België

Fabrikanten die een milieuboodschap of – label willen aanbrengen op de bouwmaterialen die ze verkopen, moeten de milieu-impact van die producten laten opnemen in een publieke databank van de FOD Volksgezondheid, Veiligheid van de Voedselketen en Leefmilieu. Aan elke opname gaat een verificatie vooraf, uitgevoerd door een objectieve derde partij. Vinçotte werd door de FOD erkend voor het uitvoeren van deze taak.

OFFSHORE WINDMOLENPARK TREKT BEDRIJVEN AAN

Toen de Franse overheid bevestigde dat er een offshore windmolenpark ter hoogte van Duinkerke zou komen, hebben bedrijven uit de regio deze groeiende markt al weten binnen te treden.

Ieperplein

Op 6 & 7 december 2017 neemt Ieper voor de 4e maal deel aan deze B2B-beurs. De Ieperse ondernemers nemen een eigen stand in waar ze zichtzelf en hun bedrijf kunnen voorstellen en promoten of groeperen zich op de centrale ontmoetingsplaats: het ‘Ieperplein’, waar ze bij een hapje en een drankje kunnen netwerken met hun relaties en businessdates.

ZIJN UW VEILIGHEIDSSYSTEMEN HELEMAAL OP PEIL?

Als bedrijfsleider zit u ongetwijfeld met bepaalde vragen. Zijn mijn werknemers tevreden? Wat zijn de financiële vooruitzichten voor het volgende kwartaal? Kan er veilig gewerkt worden op mijn bedrijfsterreinen? Als u op het laatste niet volmondig 'ja' kunt antwoorden, dan moet er misschien wel iets veranderen.

Aqualex ontvangt Designregio Kortrijk Award en DesignX50-label

Om de 2 jaar gaat Designregio Kortrijk op zoek naar de 50 meest innovatieve producten en cases uit de regio. Zij worden beloond met een Designregio Kortrijk Award en het bijhorende het DesignX50-label. Dit jaar is Aqualex één van de laureaten. Het bedrijf uit Beveren-Leie valt in de prijzen met zijn Twin Touchpad-designkraan.

6 BELANGRIJKE VOORDELEN VAN AANRIJDBEVEILIGINGEN VOOR VOETGANGERS IN EEN FABRIEK

Als in een intense omgeving als een fabriek werkt, is er nood aan strikte veiligheidsmaatregelen. Dit verzekert de bescherming en veiligheid van iedereen die betrokken is bij de dagelijkse bedrijfsactiviteiten. Een mogelijke veiligheidsmaatregel die vele voordelen heeft zijn aanrijdbeveiligingen voor voetgangers.

GEZONDHEID EN VEILIGHEID: DE VIJF BELANGRIJKSTE TIPS VOOR AANRIJDBEVEILIGINGEN IN UW MAGAZIJN

Bij Boplan vinden wij het belangrijk dat in magazijnen geschikte maatregelen getroffen worden om voor werknemers een veilige werkomgeving te creëren. Wij zijn van mening dat veiligheid cruciaal is om een omgeving te kunnen creëren waar mensen graag deel van willen uitmaken. Wanneer werknemers het gevoel hebben dat ze beschermd en geapprecieerd worden, nemen het loyaliteits- en productiviteitsniveau toe en worden werknemers vaak trotse ambassadeurs van het bedrijf waar ze werken.

Continue groei & non-stop aanwervingen bij bedrijven familie Boels

Het loopt zo goed bij de bedrijvengroep Lybover van Hans en Filip Boels in Waregem dat uitbreiding dringend nodig is. Momenteel wordt een extra verdieping bijgebouwd op het hoofdkantoor dat plaats biedt voor 50 extra medewerkers. Er zijn ook een 20- tal nieuwe vacatures.

Samsung + digital signage

Displays en digital signage zijn op vandaag niet meer weg te denken in de bedrijfswereld en retail. Samsung Business bekijkt graag de mogelijkheden op maat van uw wensen.

NASSAU DOOR NRX Garagepoorten

Dankzij onze jarenlange ervaring, biedt NASSAU DOOR ook vandaag nog kwaliteit van het hoogste niveau ! Wij zijn dan ook trots u onze verschillende producten te kunnen voorstellen en u een perfecte oplossing te kunnen bieden, ongeacht uw wenson op vlak van bediening, lichtinval, esthetiek of een combinatie van deze kenmerken

REKBESCHERMING – HOE U GELD KUNT BESPAREN DOOR UW REKKEN TE BESCHERMEN

Als u naar uw bedrijf kijkt, dan hebt u misschien al bepaalde veiligheidsmaatregelen voorzien om ervoor te zorgen dat uw werknemers goed afgeschermd zijn van de voertuigen en andere potentiële gevarenzones. Maar als u naar uw rekken kijkt, zijn die wel voldoende beveiligd? Als dat niet het geval is, wacht er zich misschien een ernstig economisch probleem, dat tot het verlies van vele duizenden euro kan leiden.

Artikelconfigurator voor de meubelsector

Meubelzaken worden gekenmerkt door een bijna oneindig aantal mogelijke artikels...

SHAPES METALWORKS SLUIT 2017 AF MET TOONAANGEVENDE STAPPEN IN HAAR CORE-BUSINESS

In de plaatverwerking zijn 2 belangrijke investeringen gerealiseerd in de richting van automatisatie van het machinepark. In de afdeling lasconstructies is een mijlpaal gezet op het vlak van normlassen.

BOPLAN ZOEKT EEN WERKVOORBEREIDER, PRODUCTIEPLANNER & ARBEIDERS

Onze Boplan hoofdzetel, gevestigd in Wevelgem, België (langs de A17) zoekt nieuw talent. Boplan is een internationaal bedrijf dat in enkele jaren tijd geëvolueerd is tot marktleider in ‘High Performance Safety Systems’ voor publieke en industriële toepassingen. Momenteel zoeken wij (m/v):

Vier met ons mee op stand 4145 !

In december worden we 10 jaar! Feest je met ons mee? Bezoek ons in hall 4, stand 4145

OptimaT haalt ADMB Award binnen voor HRM beleid!

OptimaT viel donderdagavond 12 oktober 2017 in de prijzen tijdens de 17de ADMB Awards.

7 dagen, 7 vragen over blockchain

Blockchain is de toekomst. Maar wat is het precies? Lees er alles over in onze ‘7 dagen, 7 vragen over blockchain’ op onze website van 25 t.e.m. 31 december.

Nieuwe XC40 verrijkt Volvo-assortiment in dynamisch premium-SUV-segment

Premiumconstructeur Volvo Cars breidt vandaag zijn SUV-familie uit met de lancering van de Volvo XC40, de nieuwe, compacte premium-SUV geproduceerd in de fabriek van Volvo Cars in Gent.

Vyncke uit Harelbeke vertrouwt op leidingwaterkoelers van Aqualex

Aqualex heeft heel wat enthousiaste klanten. Eén ervan is Peter Vyncke, CEO van Vyncke uit Harelbeke. Clean energy is zijn corebusiness: zijn bedrijf ontwerpt en plaatst biomassa-installaties over de hele wereld. Hij heeft dan ook een zeer uitgesproken mening over de Aqualex-systemen.

SAVE THE DATE ! Bedrijven Contactdagen Kortrijk

DUNKERQUE PORT / DUNKERQUE PROMOTION / S3D nodigen u graag uit voor het DUINKERKE NETWERK EVENT “Duinkerke, uw nieuwe thuishaven” op WOENSDAG 6 DECEMBER 2017 vanaf 18.00 uur op de bedrijvencontactdagen, stand 4160. Informatie en inschrijven : dkpromotion@dunkerquepromotion.org +33 (0)3 28 22 64 40

Zo aantrekkelijk kan de toekomst zijn.

Plug in Now! Enjoy Forever.

Gemeentebestuur van Lochristi plaatst leidingwaterkoelers van Aqualex in openbare ruimtes

Bij het gemeentebestuur van Lochristi zit duurzaamheid duidelijk in het DNA. De Oost-Vlaamse gemeente was één van de eerste om het burgemeestersconvenant te ondertekenen. Daarmee engageer de ze zich actief om haar CO2-uitstoot tegen 2020 met 20% te verminderen. Eén van de maatregelen om dat doel te bereiken, was de aankoop van waterkoelers van Aqualex.

Lybover group bouwt supermoderne Finesline

Group Galloo streeft naar 100% recyclage en zoekt hiervoor naar de meest innoverende technieken om haar doel te bereiken. Sinds kort hebben ze in samenwerking met de Lybover Group (BULK .ID, Keller Benelux, Hafibo en Motogroup) een nieuwe recyclagelijn, meer bepaald de Finesline, gebouwd om materiaal kleiner dan 4mm verder te scheiden.

VIDEO ALS VERLENGSTUK VAN JE BRANDING

Video is tegenwoordig veel meer dan enkel een bedrijfsfilm. Het is een onmisbaar uitgebreid marketingtool geworden, een communicatie middel naar klanten en potentiële klanten. Zowel intern als extern inzetbaar!

Zorg voor een groen en innovatief bedrijfsimago en start met een fietsplan.

De fiets wint meer en meer terrein op vlak van mobiliteit. Een gezondere en betere wereld, daar kan de bedrijfswereld toe bijdragen door het woon-werkverkeer per fiets te stimuleren.

DUINKERKE NIEUWS 61

Zoek onze speciale editie Benelux

AANRIJDBEVEILIGINGEN VOOR VOETGANGERS – ZORG DAT UW FABRIEK AAN DE VEREISTEN VOLDOET

Wat maakt een werkomgeving aangenaam en leuk? Een positieve ingesteldheid? Het moreel van de medewerkers? Of misschien het besef dat iedereen in die omgeving veilig kan werken? Boplan wil ervoor zorgen dat u uw werknemers veilig en tevreden kunt houden, terwijl uw fabriek aan de veiligheidsvoorschriften voldoet. Lees verder om te zien hoe u dit bekomt!

Nieuwigheden Bedrijvencontactdagen 2017 - Addax

Nieuwigheden Bedrijvencontactdagen 2017 - Addax

iDocta werft aan!

iDocta is gespecialiseerd in alles wat met documenten heeft te maken. Van het printen en kopiëren ervan tot het scannen, archiveren, back-up en snel terug vinden. Om onze gezonde groei verder te consolideren zijn we voor de regio West- Vlaanderen op zoek naar een gedreven Account Manager. (Oost- Vlaanderen & West- Vlaanderen)

Bestel online laserwerk in 2 minuten

Via OnlineLaserworks kan je in slechts enkele klikken offertes voor 2D en 3D lasersnijwerk opvragen waar en wanneer je het wil.

de isolatie techniek die het verschil maakt

BOPLAN SCOORT OOK ALS DESIGNBEDRIJF

Sinds 2006 beloont Designregio Kortrijk elke twee jaar de ontwerpers van de vijftig meest innoverende en creatieve producten uit de streek met een ‘Designregio Kortrijk Award’. De winnende ontwerpen worden bovendien gepubliceerd in het exclusieve DesignX50 boek. Boplan was twee maal aan het feest.

Vamos - infoweekend vastgoed Spanje 11-12 november

Bent u op zoek naar een tweede verblijf in Spanje?

BE-LED lanceert de meest energiezuinige LED tube op de Belgische markt

De Ximista LED tube is de meest energiezuinige LED tube met de hoogste lichtopbrengst ooit. Met een lichtopbrengst van 185 - 190 lm/W en een superlange levensduur ( L80>75.300u) wordt dit product terecht gezien als baanbrekend en revolutionair. BE-LED lanceert dit product op de Belgische markt.

FM Conway wint MPA Award dankzij Keller Cleansky installatie

FM Conway heeft de eerste prijs gewonnen tijdens de MPA (Mineral Producers Association) award ceremonie. Dit was een award voor de meest innovatieve technologie op vlak van gezondheid, veiligheid en milieu.

Laat een professionele stand van zaken opmaken van uw strategie!

Ebucon biedt u de mogelijkheid om een professionele stand van zaken op te maken van uw strategie, dankzij onze strategiescan.

MONZZA Belgium's Finest Car Detailing

MONZZA staat garant voor een nooit eerder gezien niveau wat betreft Car Detailing. Met 30 jaar ervaring zijn de behandelingen absoluut niet vergelijkbaar op de markt. Op hun stand laten ze u kennismaken met unieke behandelingen op wereldniveau.

Zoek je een oplossing om bij je medewerkers stress, spanning, nek- of rugpijn weg te nemen?

Dit kan met de brainLight relaxerende shiatsu massagestoel met licht- en geluidstherapie, uniek in België.

BULK .ID: Oplevering nieuwe non-ferro plant voor AEC-bodemas opwerkingsinstallatie

BULK .ID en Heros Sluiskil zijn business partners voor het leven.

Firma Dick: eerste Belgische fabrikant van mechanische verbindingen mét BENOR-certificatie

Bouten, beugels, stangen...standaard of op maat? Dit is waar de firma Dick voor staat! De firma Dick is al vier decennia lang producent en groothandelaar van kwalitatieve bevestigingsmaterialen en verankeringen, zowel standaard als maatwerk (couplers, bouten, draadeinden, sluitringen, opstuiken voorgevormde stukken, gespecialiseerd smeedwerk, …). Dankzij een uitgebreid machinepark en innovatieve technieken kunnen wij zelfs de meest veeleisende opdrachten aan. Onze klanten situeren zich vooral in België en de buurlanden en dan namelijk in de prefab, wegen- en waterbouw, constructie en staalindustrie.

CamTV bij TOP 5 Creatief Ondernemer 2017.

UNIZO gaat ook dit jaar op zoek naar de Creatieve Ondernemer 2017. Productiehuis CamTV is bijzonder trots om geselecteerd te zijn bij de TOP 5! Op de gala slotshow 30/11 te Kinepolis Brugge wordt beslist wie de Creativity Award in ontvangst mag nemen.

Keller Innovatie: HydronPlus, compacte natafscheider voor lucht recirculatie

Keller Lufttechnik presenteert in september 2017 op de vakbeurs voor metaalbewerking EMO in Hannover voor het eerst zijn nieuwe en uitstekende HydronPlus.

Keller voorziet brandpreventie in ondergrondse parking AZ Groeninge

AZ Groeninge is verhuisd! Het ziekenhuis en de parkeertoren zijn voorzien van geavanceerde brandbeveiligingstechnieken. Keller Benelux installeerde de rook- en warmte afvoerinstallatie in de ondergrondse parking.

GEZONDHEID & VEILIGHEID - FLEXIBELE AANRIJDBEVEILIGING VOOR MAGAZIJNEN

Bij Boplan zijn we trots op onze toewijding voor het streven naar vernieuwende veiligheidsoplossingen. Onze flexibele aanrijdbeveiligingen vormen slechts een van de fantastische productgamma's die we te bieden hebben. In tegenstelling tot vele van onze concurrenten kunnen wij complete veiligheidsoplossingen aanbieden; van zoneplanning, over plaatsing tot onderhoud.

WAAROM GEEL DE BESTE KLEUR IS VOOR AANRIJDBEVEILIGING

Als het op veiligheid aankomt, is de belangrijkste factor voor de werking van een veiligheidsvoorziening de duurzaamheid. Het hoeft er niet noodzakelijk aantrekkelijk uit te zien, als het maar bescherming biedt. De aanrijdbeveiligingen van BoPlan ontkrachten echter deze stelling. Wij geloven dat het uitzicht een cruciale rol speelt in de doeltreffendheid van onze afschermingen!

Nieuw bij Roelandt – raamdecoratie

Belettering en groot formaat prints zijn de speerpunten van Roelandt sign & print. Eén van de toepassingen hierin is raamdecoratie.

PRINT ZELF UW KLEURENLABELS

Breng een PDF-bestand mee naar de beurs. Wij geven graag vrijblijvend een demo met uw eigen etiket-layout.

Nu ook lastafels van Demmeler in ons gamma!

De lastafels en opspantafels van Demmeler kennen zeer uitgebreide opspanmogelijkheden waarmee u gemiddeld tot 40% productietijd bespaart.
  • Voka
  • Vraag & aanbod
  • Ondernemers
  • Trends
  • Picstory
  • made
  • Business Vlaanderen
  • De Vlaamse Ondernemer