U bent hier: Exposanten » Exposantennieuws

Exposantennieuws

3D-SCANNING

Scannen van gebouwen en productieruimtes

Ontdek ons vernieuwde aanbod opleidingen 2018

Een veilige werkplek creëren vereist een integrale aanpak. Wij helpen u graag in uw zoektocht naar een gepaste opleiding op maat. Met de praktijktrainingen van Vinçotte Academy hebben uw medewerkers en u alles onder controle. Samen zijn we op weg naar een steeds veiligere en meer efficiënte werkplek en samenleving. Interesse in een opleiding?

COVER - Dak/Gevel Magazine - PROJECT IN DE KIJKER

Op Campus Heiveld in Gent staat een nieuw klassengebouw met opvallende zonweringslamellen in architectonisch beton geproduceerd bij Elbeton te Aalter

Group Casier helpt bedrijven met de Wet Verwilghen

Group Casier, specialist in geïntegreerd risico -en verzekeringsbeheer, lanceerde op 14-09-2017 een gratis webapplicatie die ondernemers helpt te voldoen aan hun wettelijke informatieplicht conform “de Wet Verwilghen”.

OFFSHORE WINDMOLENPARK TREKT BEDRIJVEN AAN

Toen de Franse overheid bevestigde dat er een offshore windmolenpark ter hoogte van Duinkerke zou komen, hebben bedrijven uit de regio deze groeiende markt al weten binnen te treden.

Nieuw filiaal in Ieper

Flanders Color blijft groeien: opening nieuw filiaal in het Oostkaaipark in Ieper.

FARMACEUTISCHE INDUSTRIE IN DUINKERKE

De informatie is nog vertrouwelijk, maar de farmaceutische sector in Duinkerke ontwikkelt zich en meerdere bedrijven in de regio hebben een internationale uitstraling.

Artikelconfigurator voor de meubelsector

Meubelzaken worden gekenmerkt door een bijna oneindig aantal mogelijke artikels...

VIDEO ALS VERLENGSTUK VAN JE BRANDING

Video is tegenwoordig veel meer dan enkel een bedrijfsfilm. Het is een onmisbaar uitgebreid marketingtool geworden, een communicatie middel naar klanten en potentiële klanten. Zowel intern als extern inzetbaar!

Vinçotte erkend als verifiërende persoon voor de milieu-impact van bouwmaterialen in België

Fabrikanten die een milieuboodschap of – label willen aanbrengen op de bouwmaterialen die ze verkopen, moeten de milieu-impact van die producten laten opnemen in een publieke databank van de FOD Volksgezondheid, Veiligheid van de Voedselketen en Leefmilieu. Aan elke opname gaat een verificatie vooraf, uitgevoerd door een objectieve derde partij. Vinçotte werd door de FOD erkend voor het uitvoeren van deze taak.

Vacatures @ Christiaens NV: kom jij ons IT-team versterken?

Christiaens een betrouwbare full-service IT-leverancier met meer dan 35 jaar ervaring in IT-infrastructuur en bedrijfssoftware. Voor ons softwareteam zijn we op zoek naar nieuwe, gedreven collega's.

Vinçotte verzorgt de audits voor de drie nieuwe Traxio Certified-kwaliteitslabels

Traxio, de Belgische federatie van de mobiliteitssector, heeft drie gloednieuwe kwaliteitslabels in het leven geroepen. Met de Traxio Certified-labels kunnen verkopers van tweedehandswagens, takeldiensten, garagehouders en carrossiers voortaan hun beroepsernst en vakmanschap in de kijker zetten bij consumenten. Voor de grondige kwaliteitsaudits rekent Traxio op de expertise van Vinçotte.

Uitbreiding productaanbod bij Mobitim!

Het Mobitim team heeft onlangs beslist om het aanbod uit te breiden met de gekende Solid Surface “Krion®”. Hierbij bieden we onze klanten een waardig alternatief voor Corian® zonder te moeten inboeten aan kwaliteit.

Aqualex ontvangt Designregio Kortrijk Award en DesignX50-label

Om de 2 jaar gaat Designregio Kortrijk op zoek naar de 50 meest innovatieve producten en cases uit de regio. Zij worden beloond met een Designregio Kortrijk Award en het bijhorende het DesignX50-label. Dit jaar is Aqualex één van de laureaten. Het bedrijf uit Beveren-Leie valt in de prijzen met zijn Twin Touchpad-designkraan.

L.capitan

Professioneel drukwerk, met oog voor het milieu, maatschappij en met aandacht voor de vragen van de klant, ook dat is L.capitan.

Drukkerij ZwartOpWit kiest voor groen!

Het bedrijf drukt voortaan 100% CO2 neutraal: van prepress tot afwerking en levering! Hiervoor ontvingen ze het CO2-Neutral label.

Gemeentebestuur van Lochristi plaatst leidingwaterkoelers van Aqualex in openbare ruimtes

Bij het gemeentebestuur van Lochristi zit duurzaamheid duidelijk in het DNA. De Oost-Vlaamse gemeente was één van de eerste om het burgemeestersconvenant te ondertekenen. Daarmee engageer de ze zich actief om haar CO2-uitstoot tegen 2020 met 20% te verminderen. Eén van de maatregelen om dat doel te bereiken, was de aankoop van waterkoelers van Aqualex.

Continental en Traxgo slaan de handen in elkaar.

Persbericht : Bandenspannings- controlesysteem Het bandenspanningscontrolesysteem ContiPressureCheck van bandenfabrikant Continental geïntegreerd in Traxgo’s telematica software. Traxgo – een internationale Tracking & Monitoring solutions provider met hoofdkantoor in België – integreert ContiPressureCheck™ in zijn telematica software

ABC Diesel vestigt zich in Duinkerke

ABC Diesel, een bedrijf dat onderdeel uitmaakt van de groep Ogepar uit Gent (België), heeft zich in maart 2016 gevestigd in het industriegebied van Petite-Synthe in Duinkerke.

MCL CONSULTANCY breidt zijn diensten uit

MCL Consultancy vult voortaan ook administratieve opdrachten in.

Samsung + digital signage

Displays en digital signage zijn op vandaag niet meer weg te denken in de bedrijfswereld en retail. Samsung Business bekijkt graag de mogelijkheden op maat van uw wensen.

Laat een professionele stand van zaken opmaken van uw strategie!

Ebucon biedt u de mogelijkheid om een professionele stand van zaken op te maken van uw strategie, dankzij onze strategiescan.

Vyncke uit Harelbeke vertrouwt op leidingwaterkoelers van Aqualex

Aqualex heeft heel wat enthousiaste klanten. Eén ervan is Peter Vyncke, CEO van Vyncke uit Harelbeke. Clean energy is zijn corebusiness: zijn bedrijf ontwerpt en plaatst biomassa-installaties over de hele wereld. Hij heeft dan ook een zeer uitgesproken mening over de Aqualex-systemen.
  • Voka
  • Vraag & aanbod
  • Ondernemers
  • Trends
  • Picstory
  • made
  • Business Vlaanderen
  • De Vlaamse Ondernemer